lenne egy kérdésem mindenkihez az hogy sokat fogyaszt lehet az miat is hogy elvan kopva a dugo(lehet hogy hülyeségeket beszélek mintha olvastam volna nem régen)
Csá mygoyo!
Én szinte csak krosz pályán(homokbány meg ilyenek) mék a dt-vel és az enyémen is ez az áttétel van!
Sztem elég jol megy igy is, meg nekem 1 2 3-ban megy az 1 kerék és viszi a 120-at!!!!!!
lényeg az csak hogy mikor felkapod a powert is számold bele( előte egy kicsivel mielőtt kinyít huzd a gázt fulra és már megy is!
Hello azt szeretném kérdezni hogy ki használja krosszra a dt-jét,milyen áttételt raktatok rá létszi valaki irja meg mert az enyémen még hátul a gyári 57 fogas van elölre pedig 15 fogasat raktam de nem sokat jelent neki,ugy akarom megcsinálni hogy 1-2 egykerék meg 100-at azért menjen.
Ugyan az a blokk? Nemár! A yamaha jobb kihajtásos, a KTM meg bal! (hacsak nem fordítva van a kép :) ) Hja, + a KTM blokkjait a Rotax fejleszti/gyártja, a Yamahába meg egy igen szelíd utcai motorblokk van!
Na az fasza de merre laksz te?? Meddig van műszakija a dt-nek? mikoriévjárat?Háby km van bee? Meg szted hány lóerős verzió? Gumik? Jmeg főképp az ár? De ha messze laksz akkor minden tárgytalan Ja meg esetleg ha van képed akkor feltehetnél!!
Olajbetöltő? Biztos vagy te ebben? Egy kétütemű lendkerék-generátor részéhez olajattölteni? Én nemhiszem! Mert ha megnézed, ez nem a kuplungfedél, hanem a generátorfedél!
lenne egy kérdésem mindenkihez az hogy sokat fogyaszt lehet az miat is hogy elvan kopva a dugo(lehet hogy hülyeségeket beszélek mintha olvastam volna nem régen)
Lenne egy szokásos kérdésem(kicsit lehet néhány embernek uncsi, de erre nincs sok dts)!!!!
VAN VALAKI A FORUMON CSONGRÁD MEGYEI?????????????????????????
Én szinte csak krosz pályán(homokbány meg ilyenek) mék a dt-vel és az enyémen is ez az áttétel van!
Sztem elég jol megy igy is, meg nekem 1 2 3-ban megy az 1 kerék és viszi a 120-at!!!!!!
lényeg az csak hogy mikor felkapod a powert is számold bele( előte egy kicsivel mielőtt kinyít huzd a gázt fulra és már megy is!