Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az kérlek szépen Hajdú Bihar megyek debrecentől kb 20-25 km-re Berettyóujfalu fele a 47-es úton!!
Háát én most sem hiszem el :D Iszen a Dt 22 LE-s, a KTMmeg tuti legalább 26-30, ha nem több!
Helo srácok bocs a zavarásért de nagy segitségre lenne szükségem
Kezdö vagyok még és nem tudom hogy a válto olajat hol kell leereszteni illetve.:
A berugokar felöli oldalon van egy fekete kis sapka ami felett ott van h 600CM3 ha azt letekerem látom h alig van benne cucc ha a berugokart lenyomom látom h ott mozog benne az lenne a kérdésem h ez a berugotengely egybe van a válto val tehát ide kell önteni a váltoolajat is??? Mert eléggé nehéz váltani
Cső mindenkinek nem tud valaki dt 125-re rezót irjon aki tud szerezni és árat is kb
Na cső csiszta2 ismerem gyomaendrődön a suzuki tsr-es gyereket mert azt a motort akarod megvenni
Szeva! Adj msn címet plz én is pesti vagyok(3.ker) és nekem is pont sm készül(nekem alufelnis megoldás lesz),igaz kicsit erősebb mint a dt de az sose gond Majd mehetnénk motorozgatni,márciusba kész lesz a jogsim....
Ja, és még egy kérdés orultvilag. Menyiért vetted a vasat??? Rendszámos?
Szeva orultvilag.
Nyugodtan cseréld le sm kerékre jobb lesz a stabilitás!!! Nekem is az van.
Ádi 50 000 km-t mentél 1 prox dugoval? akkor 2 dolog lehetséges,de mind a 2nek az a végeredménye:P, hogy ugymentél mint a nagy anyám járokerettel 1, annyi olajat kapott h kurva nagy volt a kenés,de ez altal nem pörgöt ki stb....vagy csak annyi hogy 6000nél elváltottad....
NARANCS!!! legyél már észnél léccives DT 1-2-3ban kerékre áll?????Ehez akkora lánc kerék kéne hogy külön kéne legyartatni és szted még 120at is megy? kb úgy írtad ezt le mintha 1 DR-z ről beszélnénk,csak az nem 120at visz hanem mondjuk 130-140.....Dt-nél nagy szó ha 2ben kerékre lehet rakni.sztem max ugy áll kerékre harmadikba ha ugrasztás utan hatso kerékre érkezel
Csá csiszta!
Derecske az hol van milyen megye?
mxgolyo!! nem ismersz Gyomendrődön egy suzuki tsr-t?? Ott van eladó!!egy sárga műszakis rendszámos!
jo a mocid egyébként
mxgolyo nem rakod fel az msnt?
jbb lenne azt megbeszénénk a mocis tapasztalatokat
Hali !!
Gyári matricaszettet ugye a yamahába lehet rendelni?
köszii
Ja és én Dévaványai vok!!!
Én csongrád megye:(
az mesze van de majd nyárom találkozhatnánk mocizni féluton!!!!!
raksz föl képeket a mocidrol?
Én békés megyei vagyok gyomaendrődi
kár hova valosí vagy?
Cső vodi kössz a hozzászólást
Az a gáz nincs msn címem
Az én dt-m be 200 fuvoka van!
Ha akarsz kérdezni még add meg az msn-ed!!
nekem meg elöl 14 hátul 53as kerék van, 105öt megy stabilan (másik motorral mértük) és nagyon jól rántja a elsőkereket... rövidek a sebességek, de nyomatékos, én erdőben használom, oda ezkell...

vodi
A karbiba még mindig a gyári fúvóka van mekkorát érdemes bele rakni