http://www.kepesmotor.hu/kross... apróhirdetésbe az emberek szoktak hirdetni mert általában van nekik és nem tartáj meg profogónak ha szépen megkéred eladja neked
Állítólag nagyon sok helyen van fojtva, és minden évben variáltak a fojtásokon, és azok elhelyezésén.
Van olyan, ami CDi-n van fojtva, ott egy vezetéket kell elvágni....
Akkor végülis a 27-ben nem tévedtem
Amúgy szerintetek egy 125-ös dt-nél "bármilyen" fúrás után mennyi plusz lovat lehetne összeszedni? Olyan 1 fele, vagy még annyit sem?
nekem fúrva lett de már elfelejtettem hogy mekkora azért nem mondok számot
Van egy eladó polisport integral kézvédőm felfogatókkal! 5-6ezer forintért oda adom! DT ről leszedve, tehát tuti hogy jó rá!
Választ inkább MSN-en vagy emailba!
MSN: adika0@msn.com
e-mail:x0adika0x@citromail.hu
Egy pár napja írtam, hogy eladom a DT-t alkatrésznek, de nem írtam le pontosan mik hiányoznak ma megnéztem és leírom ha valaki esetleg pont ezek miatt keresne feleslegesen ...
- 2 oldal elem (mikor már vettem akkor se volt rajta
- hátsó gumi (az új volt egyből tovább adtam)
és még : hajtókar-főtengely, de lényegében a főtengely jó csak a hajtókar kotyog keményen azt kellene cserélni..., meg ugye csapágyak, szimeringek ami a blokkba vannak-voltak de gondolom az senkinek nem kellene használt :D na így kb. ennyi
- akik írtak eddig e-mailt válaszoltam nekik csak pár napig nem nagyon voltam itthon....
elérhetőségeim még1x ha valakinek kellene valami alkatrész... :
E-mail : gabi910617@freemail.hu
Telefon : 0630-3462198
bocs nem paraszt akartam lenni, de nem mondta senki, hogy taknyos földes úton kanyarba nyelezzed csak, hogy motorfékkel jobban kéne ,hogy érezzed a motort és nem olyan mintha behúzott kuplunggal gurulsz mint valami full kezdő aki életében először ül motoron. bocs az utóbbiért nem akartalak megsérteni a kommentel nem annak szántam
most ha ezt nekem szántad honnan veszed hogy nem tudok? mert képzelt tudok csak megnéznélek hasonló: http://www.suzuki-interat.hu/f... gumikkal taknyos földes úton közlekedni ugyhogy nemsokkal azelőtt ültél rá a 125-ösre
hy!
valaki segitene?egy olyan kérdésem lenne hogy 93évj.-u yamaha dt 125 lc2-be mik a főtengelycsapágy számaii és a mellette lévő szimeringek száma?mert cserés az enyémbe viszont még nem szedtem szét és szombaton vennék bele de előtte nincs időm rá gogy szétkapjam,viszont délelőtt van csak nyitva bolt h.-megvegyem
Hali srácok! Nyáron tervezek motort venni és akinek van feles DT50ese ami JÓ, működőképes állapotban van írjon emailt lécci: liszkaim@vipmail.hu amúgy kb100,max120ezret tudok rászánni...és ne legyen túl öreg a járgány ha lehet(1991max)
használjátok a motorféket, én föként azért probálok azt használva közlekedni, mert elég sokáig ugy kanyarodtam, h kanyar elött be kuplung, kigyorsitásnál meg kienged
ez a DT-nél meg nem olyan nagy dolog, nem olyan durva hogy irányithatatlanul kitörjön az ilyen kigyorsitásra, de például a következö motornál (ami vélhetöen sokkal erösebb lesz) már gondot jelenthet - és ez csak egy apro példa volt
szoval sztem érdemes megtanulni ezeket a dolgokat kihasználni, meg kell kérni segitséget olyantol, aki régota motorozik, nekem is vannak ismerösök akik átadnak a tapasztalatbol, általában a legtöbb arc szivesen is segit :)
Van olyan, ami CDi-n van fojtva, ott egy vezetéket kell elvágni....
Amúgy szerintetek egy 125-ös dt-nél "bármilyen" fúrás után mennyi plusz lovat lehetne összeszedni? Olyan 1 fele, vagy még annyit sem?
nekem fúrva lett de már elfelejtettem hogy mekkora azért nem mondok számot
27Lovas......
Választ inkább MSN-en vagy emailba!
MSN: adika0@msn.com
e-mail:x0adika0x@citromail.hu
- 2 oldal elem (mikor már vettem akkor se volt rajta
- hátsó gumi (az új volt egyből tovább adtam)
és még : hajtókar-főtengely, de lényegében a főtengely jó csak a hajtókar kotyog keményen azt kellene cserélni..., meg ugye csapágyak, szimeringek ami a blokkba vannak-voltak de gondolom az senkinek nem kellene használt :D na így kb. ennyi
- akik írtak eddig e-mailt válaszoltam nekik csak pár napig nem nagyon voltam itthon....
elérhetőségeim még1x ha valakinek kellene valami alkatrész... :
E-mail : gabi910617@freemail.hu
Telefon : 0630-3462198
további szép napot !
Különolajzás ide, vagy oda.
valaki segitene?egy olyan kérdésem lenne hogy 93évj.-u yamaha dt 125 lc2-be mik a főtengelycsapágy számaii és a mellette lévő szimeringek száma?mert cserés az enyémbe viszont még nem szedtem szét és szombaton vennék bele de előtte nincs időm rá gogy szétkapjam,viszont délelőtt van csak nyitva bolt h.-megvegyem
ez a DT-nél meg nem olyan nagy dolog, nem olyan durva hogy irányithatatlanul kitörjön az ilyen kigyorsitásra, de például a következö motornál (ami vélhetöen sokkal erösebb lesz) már gondot jelenthet - és ez csak egy apro példa volt
szoval sztem érdemes megtanulni ezeket a dolgokat kihasználni, meg kell kérni segitséget olyantol, aki régota motorozik, nekem is vannak ismerösök akik átadnak a tapasztalatbol, általában a legtöbb arc szivesen is segit :)