Elvileg ha nem írod rá az adás-vételi szerződésre hogy 50-es az nem minősül okirat-hamisításnak. Legfeljebb odaadod a vevőnek azt a tollat amivel kitöltitek az a-vételit, és azt ír rá amit akar az Ő felelősségére.
Egy a lényeg ha jönnek a rendőrök a tieden ne legyen köbcenti.
Hiányos kitöltésért nem jár sportkormány....
De eddig még ilyenről nem hallottam, hogy foglalkoztak volna vele...
hali mindenkinek, aki tudja h mi hogy van, az lécci írjon, az lenne a kérdésem hogyha eladom a Dt-met, akkor szivhatok útolag azzal ha 50es adás-vételivel adom el, a motornak nincsenek papírjai! (kepesmotor.hu-n megtaláljátok) 50es adás vételi annyi, hogy kinyomtatok eggyet azaz nem hivatalos!
ELADÓ YAMAHA DT 125 R
1996os évjárat, kiváló motorikus állapotban.
Új kuplungszett, teleszkópszimmering, teleszkópolaj, új ülés, új akkumulátor, új láncszett. A motor nem csörög, nem zörög. Erőteljes blokkal, ami most lett beállítva. Kategóriaváltás miatt válok meg szeretett kis DT-mtől. Ezért csere érdekel. A következő típusok érdekelnek: Suzuki DR 350/600/650 vagy Honda NX650 (papír nélküli is) A motor kipróbálható Győr mellett.
Iá.: 185.000ft
Nekem nagyon tetszik a motor! Városban (Gödöllőn jó utak vannak) szerintem sokkal jobb egy ilyennel. Egy kérdésem lenne: tudnál feltenni közelebbi képet az első fék+felfogatásról?
nem fikázásnak vagy sértésnek szántam a dolgot, csak nem értem
gumi teljesen érthető csak a többi nem
főleg a magyar kátyús utak tükrében
lehet már túl öreg lennék?
amúgy meg enduro forever
Hali ! 50-es vízhűtéses Dt LC-hez keresek rezonátort , 80-asé is jó szerintem , akinek van írjon csak az a lényeg , hogy bal oldalon menjen és ne jobbon.Kössz
Üdv Mindenkinek!
Most regisztráltam, mert 2 hónapja vettem a gyerkőcnek egy DT 50 supermotot, (2002-es modell) de kellene hozzá néhány dolog. A hátsó lámpát és indexeket tartó sárvédőrész, az ezt takaró farokidom, meg ami még le fog törni róla, mert le fog. Tudna-e segíteni valaki címekkel? A motor egyébként megy mint akit s...berúgott az ármány, nem is hittem volna, hogy ilyen vaddisznó módra lehet menni egy 50-essel.
Előre is kösz a segítséget.
Ez a demokrácia.
Egy a lényeg ha jönnek a rendőrök a tieden ne legyen köbcenti.
Hiányos kitöltésért nem jár sportkormány....
De eddig még ilyenről nem hallottam, hogy foglalkoztak volna vele...
elfogadható állapotban van de gyűrűk már kopottak még nem fújt le mellettük
1996os évjárat, kiváló motorikus állapotban.
Új kuplungszett, teleszkópszimmering, teleszkópolaj, új ülés, új akkumulátor, új láncszett. A motor nem csörög, nem zörög. Erőteljes blokkal, ami most lett beállítva. Kategóriaváltás miatt válok meg szeretett kis DT-mtől. Ezért csere érdekel. A következő típusok érdekelnek: Suzuki DR 350/600/650 vagy Honda NX650 (papír nélküli is) A motor kipróbálható Győr mellett.
Iá.: 185.000ft
keresek yamaha dt tipusó motorhibás motorokat!
ájánlatokat ide várom:madmax66@citromail.hu
Am nemkell yamahának lenni jöhet midnen 600 ccm alatt
Itt van jópár pl :
http://robogotuning.hu/spl/556...
Nincsen valakinek egy yamaha dt125R-be való 56-os dugója gyűrűvel?
Használt is jó ha nincs szétgyepálva.
SAE 10w
gumi teljesen érthető csak a többi nem
főleg a magyar kátyús utak tükrében
lehet már túl öreg lennék?
amúgy meg enduro forever
Légyszíves segítsetek sürgős lenne..
Ez 125r es dt
Most regisztráltam, mert 2 hónapja vettem a gyerkőcnek egy DT 50 supermotot, (2002-es modell) de kellene hozzá néhány dolog. A hátsó lámpát és indexeket tartó sárvédőrész, az ezt takaró farokidom, meg ami még le fog törni róla, mert le fog. Tudna-e segíteni valaki címekkel? A motor egyébként megy mint akit s...berúgott az ármány, nem is hittem volna, hogy ilyen vaddisznó módra lehet menni egy 50-essel.
Előre is kösz a segítséget.