És még egy kérdés, az enyém nem LCII? Mert sok alkatrész arról passzol azt hiszem, meg a service manual-ban is az én blokkom van szétszedve és ott 16-os tűgörgőt ír..
hali, évjáratot nem tudok pontosat mondani, 180ezerért hirdettem meg, de ha komolyan érdekel, tudok belőle engedni! amugy fenn van , nézd meg eladó holmiknál! Semmi gond nincs a motorjával, se mással. Most vettem rá láncot, még használva se volt, meg fogaskereket. msnen dumálhatnánk: mateakos4@hotmail.com
TKR hajtókart 6900.-Ft
Prox 10920.-Ft
Méreteket egyeztetni kell, mert a felső tűgörgő mérete nem 12x16x16, hanem 12x15x16
amúgy megtalálod a webáruházban (TKR2001) a cikkszáma
Ebben teljesen igazad van, de azért erősen függ a használattól is. Mert itt fórumon még csak egyszer hallottam olyat hogy prox szétment, ambikáról viszont csak ezt hallani, főleg ha 6ezer fölé is pörgeted a gépet
Az enyémbe a prox dugó, mivel 50-es, 8-9k Ft között mozog, de a 18ezer Ft-os polini is körberepedt, és kitört belőle pár darab. Olcsóbb dugóval is elment már a motorom 2 évet. Nem biztos, hogy szétszáll egyből egy közepesen olcsó dugó, igaz a geometriája sem 100%, hogy olyan, és az anyaga is silányabb lehet. Egy profi által gyártott dugó nem rosszabb a proxnál, akkor miért olcsóbb? Mert a márkát is kell fizetni. Az ár nem egyenesen arányos a minőséggel. szerintem
Sziasztok, megvolt az első igazi élményem. Volt minden, esés,kelés, hengerig süllyedés a vízben ,villáig az iszapban, csúszás, borulás, csalánból ki, olyan lejtő amit gyalog nem mernék megközelíteni, patakon átkelés híd építéssel egybe kötve, motor mosás a szakadó esőben, szó szerint meztelenül mert a ruhám sisak tetejéig saras volt. És persze sípcsont fájdalom enyhítése(itthon hagytam a védőt).Szóval szuper volt.
Egy 5 éves motort fúrni kell? Hány km van benne?
Egyébként egy normális dugó ami nem törik darabokra az 22-25 között (prox, wössner) Fúrás pár ezer forint, 10 ezer egy hajtókar szett. Tömítés 1-2 ezer kb.
HA már nem gyári, és nem prox, akor választhatál volna az ambika helyett pl magyar utángyártottat mondjuk Sajtos mestertől.
Az ambikánál szinte bár mi jobb, Sajtosé garantáltan.
A dugattyú árak azok lehetnek eltérőek pl:prox az 21 körül van de nekem nem volt rá keretem sajna így kapott egy ambika nevű indiai dugót.A fúrás nekem 3 ezer lesz de talán holnap lesz kész tehát nem tudok mondani semmit hogyan fog beválni az ambika dugó.Kérdeztem itt a srácokat hátha már valaki rakott bele ilyet de nem kaptam választ a kérdésemre.Az ambika az 6500ft .Kellene még tömitőkészlet is az 3500ft Én szerelem tehát azért nem fizetek kb ennyi.
ilyen motip gyártmányút 1300 ft a nagy spray-s /akkora mint egy sima festékes spray/ előtte a harmadekkora repsol volt amit 1500 ért vettem... de minek...?
Na a lánckenő spray mellé csak neked most külön adok egy NGK-BR8ES gyertyát még ajándékba (használva nem volt) 850 ft kb az is tehát a 7000 ft ból majdnem 2000 ft szinte az ajándék:D
am. most jó kedvem van mert ma vizsgáztam és az írásbeli megvan és a szóbeli fele :)
Prox 10920.-Ft
Méreteket egyeztetni kell, mert a felső tűgörgő mérete nem 12x16x16, hanem 12x15x16
amúgy megtalálod a webáruházban (TKR2001) a cikkszáma
Egyébként egy normális dugó ami nem törik darabokra az 22-25 között (prox, wössner) Fúrás pár ezer forint, 10 ezer egy hajtókar szett. Tömítés 1-2 ezer kb.
Segítség képen megmondanátok nekem a képen látható motor típusát?
Az ambikánál szinte bár mi jobb, Sajtosé garantáltan.
am. most jó kedvem van mert ma vizsgáztam és az írásbeli megvan és a szóbeli fele :)