Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És még egy kérdés, az enyém nem LCII? Mert sok alkatrész arról passzol azt hiszem, meg a service manual-ban is az én blokkom van szétszedve és ott 16-os tűgörgőt ír..
És ehhez jár az alsó tűgörgő, hézagoló és csapszeg is?
Köszönöm a választ!Akkor az enyém már köszörült lehet vagy mifene?
hali, évjáratot nem tudok pontosat mondani, 180ezerért hirdettem meg, de ha komolyan érdekel, tudok belőle engedni! amugy fenn van , nézd meg eladó holmiknál! Semmi gond nincs a motorjával, se mással. Most vettem rá láncot, még használva se volt, meg fogaskereket. msnen dumálhatnánk: mateakos4@hotmail.com
TKR hajtókart 6900.-Ft
Prox 10920.-Ft
Méreteket egyeztetni kell, mert a felső tűgörgő mérete nem 12x16x16, hanem 12x15x16
amúgy megtalálod a webáruházban (TKR2001) a cikkszáma
snajdig Mi a moci ára évjárat állapot?
keverékmotor, egy RD és egy SR keveréke lehet
Yamaha SR 125 szerintem.
ahogy nézem nem DT
Ebben teljesen igazad van, de azért erősen függ a használattól is. Mert itt fórumon még csak egyszer hallottam olyat hogy prox szétment, ambikáról viszont csak ezt hallani, főleg ha 6ezer fölé is pörgeted a gépet
Ja és mekkora a felső csapszeg mérete?Nekem most 12X16X16 van benne.
Kedves robogotuning!Van egy yamaha rd80-asom, vízhűtéses, ebbe szeretnék hajtókar készletet venni.A motorszám 30W-s.Mennyiért és milyet tudsz ajánlani?Köszi válaszod.
Az enyémbe a prox dugó, mivel 50-es, 8-9k Ft között mozog, de a 18ezer Ft-os polini is körberepedt, és kitört belőle pár darab. Olcsóbb dugóval is elment már a motorom 2 évet. Nem biztos, hogy szétszáll egyből egy közepesen olcsó dugó, igaz a geometriája sem 100%, hogy olyan, és az anyaga is silányabb lehet. Egy profi által gyártott dugó nem rosszabb a proxnál, akkor miért olcsóbb? Mert a márkát is kell fizetni. Az ár nem egyenesen arányos a minőséggel. szerintem
Sziasztok, megvolt az első igazi élményem. Volt minden, esés,kelés, hengerig süllyedés a vízben ,villáig az iszapban, csúszás, borulás, csalánból ki, olyan lejtő amit gyalog nem mernék megközelíteni, patakon átkelés híd építéssel egybe kötve, motor mosás a szakadó esőben, szó szerint meztelenül mert a ruhám sisak tetejéig saras volt. És persze sípcsont fájdalom enyhítése(itthon hagytam a védőt).Szóval szuper volt.
Hol lehet kapni ezt a sajtos féle dugót?Én már mindenhol kerestem de nem találtam oldalt ahol árulnák.Egy linket tudnál dobni?
Egy 5 éves motort fúrni kell? Hány km van benne?
Egyébként egy normális dugó ami nem törik darabokra az 22-25 között (prox, wössner) Fúrás pár ezer forint, 10 ezer egy hajtókar szett. Tömítés 1-2 ezer kb.
Alsó láncvezetőm már nincs.
Írtam a cosmo01@freemail.hu címre.
Sziasztok!
Segítség képen megmondanátok nekem a képen látható motor típusát?
HA már nem gyári, és nem prox, akor választhatál volna az ambika helyett pl magyar utángyártottat mondjuk Sajtos mestertől.
Az ambikánál szinte bár mi jobb, Sajtosé garantáltan.
A dugattyú árak azok lehetnek eltérőek pl:prox az 21 körül van de nekem nem volt rá keretem sajna így kapott egy ambika nevű indiai dugót.A fúrás nekem 3 ezer lesz de talán holnap lesz kész tehát nem tudok mondani semmit hogyan fog beválni az ambika dugó.Kérdeztem itt a srácokat hátha már valaki rakott bele ilyet de nem kaptam választ a kérdésemre.Az ambika az 6500ft .Kellene még tömitőkészlet is az 3500ft Én szerelem tehát azért nem fizetek kb ennyi.
Helo! Azt megkérdezhetem, hogy mennyibe fájt a mutatvány és mit cseréltek rajta?
ÉN 2600 ér vettem Valvoline-t de kb.: 100km után lejön róla :S:S
ilyen motip gyártmányút 1300 ft a nagy spray-s /akkora mint egy sima festékes spray/ előtte a harmadekkora repsol volt amit 1500 ért vettem... de minek...?
Na a lánckenő spray mellé csak neked most külön adok egy NGK-BR8ES gyertyát még ajándékba (használva nem volt) 850 ft kb az is tehát a 7000 ft ból majdnem 2000 ft szinte az ajándék:D

am. most jó kedvem van mert ma vizsgáztam és az írásbeli megvan és a szóbeli fele :)