Ahhoz képest, hogy a hirdetésben tökéletes gyári állapotról beszél '97es évjárat mellett
De csak fesszabályzó nincs, meg hengerfejtömítés, meg eszi a vizet és úgy megy mint egy 50es, de csak világosban mert lámpa nincs rajt. Meg kb 89-96 közötti a gép. De egyébként gyári...teljesen
Yamaha DT 125 soha nem látott egyszerre 30 lovat. A 18-21 az úgy reális. Az emleget 30 lóerőt, aki még soha nem ült 30 vagy annál több lóerős motoron.
Ennyi erőből a suzuki dr 600 65-70Le (megjegyzem, csak 52)
Hát igen, ez elég nevetséges. Jó lesz az 21-22-nek is.
Meg egyántalán az emberek honnan veszik, hogy mennyi? Gondolom padra nem igen viszik. Csak úgy a hasukra ütnek, ejj de jól hangzik a 33, 35! :)
Ezt nem teljesen értem. 33Le van odaírva amikor az enyémet megvettem 35 Le volt odaírva de az én elképzelésem szerint 30 lónál több nem igen van egy dt-ben. Van ahova 21-et írnak és az is hasonló évjáratú és ugyanúgy 125-ös. Létezik hogy tényleg annyi lóerő lenne a dt-ben? Sztem hiába van megfúrva vagy tuningolva (ha lenne) akkor sem tartom valósnak hogy annyi legyen benne.
Hellotok!
meg tudná valaki mondnai nekem h egy 93-as 80-as lcII-es dt-hez mennyibe kerülhet egy normális dugó?meg oldalt tudna vki linkelni?köszi hello!
hello.van egy kis gondom, a 125ös dt-m 80assá vált max sebessége 80km/h.a vizet megeszi, kipuffon távozik hengerfej tömítés elszállt ,a leömlőm olyan mint1 csatorna cső német bel piacos motor szarrá van fojtva.vajon a karbiba is van fojtás ?kipuff és a hengerfej miatt is mehet annyit?a leömlő olyan mint a képen.kompresszio van a blokkba power megy.ja és még a világításom sincs a fessz szabályzó lehet elszállva?választ előre is kösszi.
Dugózd le a nyílásokat is.