Hát kösz! Egyébként az újabb motorokról is törnek le dolgok előbb utóbb. Ezen még használhatóak ezek az alkatrészek, de a hátsó sárvédőt már erősíteni kellett, mert alapból nem bírja el az indexek és a hátsó lámpa súlyát. Országúton rendben lenne, de a terep legyilkolja és megreped. Ezért próbálok időben tájékozódni. A régebbiekhez honnan szereztek be hasonló cuccokat?
A karbin sehol, max az olajpumpán....
Ha kiveszed az a látétet asszem a tengely alól....de ebben nem vagyok biztos....azt senki nem szokta babrálni...nem lehet szimmeringes? Itt meg a spirálmeghajtó....
-a karburátoron hogy lehet visszavenni az olajadagolást? (125cc)
-hol lehet szerezni az első kerékbe a km/h spirálhoz meghajtó-befogadót, tehát valami persely hiányzik onnan
Jah. Hát nekem az volt, hogy a 4 kicsit nagyon erősen meghuztam és nem tudott elforogni. A T alakú cuccot. kuplungpálcának hívják.
Vedd le a deknit és próbáld meg hogy kilazítod mind a 4 et és nem izombol húzod meg, hanem csak ugy lazábban.
szerintem a nagy anya csak a belső részt fogatja a tengelyre. viszont ha nem húzom meg a csavarokat, azok a rugóerő miatt simán lelazulhatnak nem? én inkább arra gondolnék, hogy a a kuplung által tologatott T alakú rúd (nem tom mi a neve), ami kiemel, nem megy eléggé ki...bár azt nem értem még mindig, hogy miért fullad le a motor akkor is,ha kb. már semmit nem fog a kuplung. illetve járó motor mellett sokkal nehezebb váltani is, üresbe alig tudom berakni. gondolom ez is azért van, mert nem emeli ki rendesen
Deeee...uu nem tom! Lehet, hogy nekem az volt a baj. Először próbáld meg, hogy a négy kicsit feljebb lazítod. Ha nem lesz semmi változás, akkor az alatta lévő nagy anyát. De szerintem a 4 kicsi lesz, mert amikor én szedtem szét ugrálni kellet a krován, hogy kitudjuk lazítani a nagy anyát!
Egy 1988-as évjáratú yamaha dt 50ccm motorohoz kellene nekem egy km/h spirál meg egy fordulatszámmérő spirál.
Ha kiveszed az a látétet asszem a tengely alól....de ebben nem vagyok biztos....azt senki nem szokta babrálni...nem lehet szimmeringes?
Itt meg a spirálmeghajtó....
-hol lehet szerezni az első kerékbe a km/h spirálhoz meghajtó-befogadót, tehát valami persely hiányzik onnan
FERA! Megkentem és hibátlan lett. Szépen fordul Köszi mégegyszer.
pl. másodikba korábban is nehezen rakta be, jóval erősebben kellett neki rakni mint a többi fokozatot
Amúgy szívesen. Merre felé laksz?
köszi, megpróbálom!
Vedd le a deknit és próbáld meg hogy kilazítod mind a 4 et és nem izombol húzod meg, hanem csak ugy lazábban.