Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

yamaha xt600e 98-as évjárathoz keresek légterelő idomokat! aki tud segiteni az lécci irjon! köszi előre is!
Meg bowdeneket, mert ha sokat áll, beporosodik. Nem árt kicsit kitakarítani, esetleg leolajozni, hogy könnyedén csússzon a külső csőben. Karbi pucolás is szezonra készítéshez tartozik. Guminyomás beállítása, tankot is illik kimosni hosszú állás után.
Egyébként van egy cikk itt a sportmotoron, most nem keresem meg a linkjét, ami arról szól, hogyan tegyük el és hogyan vegyük elő motorunkat. Meg persze, hogy közben mit kell vele csinálni... (pl telók mozgatása, kerekek átforgatása, heti járatás...stb) 1 oldal keressétek meg! Abból még vásárlás előtt álló emberek is sokat tanulhatnak
Nem vagyok profi, de ilyenkor vizet, olajat, láncszettet, fékbetéteket, akkut, telókban szimeringet szoktak ellenőrizni, illetve cserélni amit kell.
Szezonra való felkészítésbe mi tartozik bele?Miket cseréljek le mit nézzek meg. Hozzá értő válaszát várom:)
Holnap délelőtt folyamán feladom, szívesen ! üdv.
Köszönöm.Várom a csomagot.
Gondoltam én, hogy jó lesz rá úgyhogy ha gondolod dobsz 1 e-mailt és megbesz... holnap fel is adhatom ha úgy van :)

itt van a posta velünk szemben....
A vaterás képen ami van az enyémen is ilyen csap van.
ha jó lesz én olcsóbban odaadom csak várjunk még ír valaki, hogy jó e 125 ösre... és megbesz... e-mailben !
de szerintem jó mert néztem egyet vaterán ott úgy írja, hogy 80-125 ccm ig

pontosabban itt :

http://auto-motor.vatera.hu/al...

3500 ft ért adják ott....
tanksapka is van, kézvédőm nem volt :(
tanksapka?kézvédő műanyagok?
Igen megvan, de azt én nem tudom megmondani, hogy jó-e rá annyit tudok hogy megvan:D majd ha jön fel fórumra valaki ír ha tudja... és akkor egyezkedhetünk !
Szállításhoz annyit, hogy Utánvétellel tudom elküldeni a cuccokat, vagy személyes átvétel többit telefonon vagy e-mail-ben !
Szia, Benzin csap meg van? Ha igen 125re jó?
Még annyit a lánchoz : 428 H erősített 126 szemes, első fogaskerék 15 fogas (JTF550), hátsó 51 (JTR843)

+ még 5 kép....
Üdv. ma volt időm csin. képeket az eladó DT cuccokról :) habár a digitális kicsit elírta a dátumot most nézem 2010.05.08.-át ír... na mind1 lényeg, hogy akit érdekel valami a cuccokból ír

Nagy részét sorolom mik vannak : komplett kuplung rész, komplett váltó rész, komplett gyújtás rész, komplett láncszett (első-hátsó fogaskerék+lánc ( 2 hónapos 90%-osak számlával tudom bizonyítani JT márkájú az összes akkori ára kb. 10000 Ft volt + a szetthez ajándékba adok egy lánckenő spay-t ami kb jó félig van teli dobozzal 2000 ft), akkor van még : berúgókar,váltókar, blokköntvények, 2 oldaldekli, főtengely-hajtókarral (igaz annak lőttek mert kotyog) de a főtengely hibátlan, membrán,szívócsonk,karburátor (Mikuni), henger-hengerfej, vázelemek .... hagy ne soroljam :D akit érdekel ír vázelemek majdnem minden megvan adatlapomon képeknél lehet megnézni akit érdekel

Elérhetőségeim :

Mobil : 06303462198
E-mail : gabi910617@freemail.hu
Én már 5-6 éve hajtok 125-ös gépeket 50-esként soha egy rendőr sem kötött bele igaz a főtéren nem kell vele szálguldozni.A DT-henger talpában lévő dombornyomást le lehet vésni nagyon szépen egy éles vésővel és a helyére én egy gépi gravírozóval készült ccm50-es táblát szoktam ragasztani úgy hogy két kis szegecs fejet is beálcázok mellé mintha gyári szegecselt lenne.Egyébként egy sima utcai rendőr nem fog kötekedni veled csak ha a büfés kocsival vannak az út mellet és beintenek átvizsgálásra akkor van bukta.
Nem találok hozzá benzin csapot és tank sapkát.valami ötlet?(új kell)
Vissza olvasgattam a fórumon már régóta téma ez a 125-80/50-es kérdés.
Megesik, hogy a rendőr az oil feliratig már nem lát :D
Találtam a túl oldalon egy 750 köbcmes feliratot remélem a rendőr nem azt szúrja ki mennyi olaj kell bele.
Akkor úgy hagyom aztán mivel nem akarom közúton használni remélem nem találkozom rendőrrel.Köszönöm a segítséget.
Hát lehet, itt a fórumon is volt egy srác aki csinált 49cm 3MB00 feliratú táblát, amit fel ragasztott a hengerre. Hogy érdemes e az kpm-es behíváskor derül ki
Valamit lehet a hengerben levő 125ös felirattal csinálni?Vagy nem érdemes.