Sziasztok.
Vettem egy Yamaha DT 125ös kecskét, elég lelakott állapotban.
Olyan problémám lenne hogy elállították a power szelep két bowdenjét és nem tudom hogy kell állnia alaphelyzetbe nem tudnátok segíteni? Még olyat csinál most hogy ráadom a gyujtást a szelep állítja magát de nem fejezi be hanem csak rángatja magát. Előre is köszönöm a segítségeket.
Üdv!
Nekem is lenne 1 próblémám vissza szeretném kötni a külön olajzást!Még az elöző gazdája kötette ki mert valami nem jó!HOgy tudnám emgnézni h mi ment tönkre?
Hello mindenkinek!
Yamaha dt 125R-hez és LCII-höz van bontott blokk alkatrészem.
LCII-es henger frissen van fúrva, (még csak egyszer volt megfúrva)
váltók,főtengő,lendkerék,öntvény, deklik,olajpumpa,membrán.stb.. van sok minden, ha valakit érdekel irjon.
Ha a motoron ülsz, jobb vagy bal oldalt van a power szelep?
Vettem egy Yamaha DT 125ös kecskét, elég lelakott állapotban.
Olyan problémám lenne hogy elállították a power szelep két bowdenjét és nem tudom hogy kell állnia alaphelyzetbe nem tudnátok segíteni? Még olyat csinál most hogy ráadom a gyujtást a szelep állítja magát de nem fejezi be hanem csak rángatja magát. Előre is köszönöm a segítségeket.
Mennyiért adtad el a rugót vagy tengellyel együtt adtad kíváncsi lennék mennyibe mennek ezek bontva.
ami gondolom a második képen látszik a váltó tengelyen.
ha igen épp a napokban adtam el 2őt, nincs több most sajna
Ha igen írj egy árat.
Nekem is lenne 1 próblémám vissza szeretném kötni a külön olajzást!Még az elöző gazdája kötette ki mert valami nem jó!HOgy tudnám emgnézni h mi ment tönkre?
Yamaha dt 125R-hez és LCII-höz van bontott blokk alkatrészem.
LCII-es henger frissen van fúrva, (még csak egyszer volt megfúrva)
váltók,főtengő,lendkerék,öntvény, deklik,olajpumpa,membrán.stb.. van sok minden, ha valakit érdekel irjon.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_dt_125-3809642
bal oldalára meg majd rákérdezek ( ez nem neked csoola, csak nem akartam teleírni a fórumot válasz válaszokkal)
köszi mindenkinek hogy megnézte