Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha rajta ülök jobbra.
Hát a DT 125 LC atz 1988-ig volt. Az 125R meg 88-tól.
Ha a motoron ülsz, jobb vagy bal oldalt van a power szelep?
Bocsi, havernak töltöttem fel videót, és elfelejtettem átlépni az én felhasználómhoz Szóval nekem írj
Köszi a gyors választ, mi a kettő között a különbség?
Először is LC vagy R. Ha R akkor tudok benne segíteni, az enyémmel is voltak gondok, de már jó. Meg arról sok videó is van.
Sziasztok.
Vettem egy Yamaha DT 125ös kecskét, elég lelakott állapotban.
Olyan problémám lenne hogy elállították a power szelep két bowdenjét és nem tudom hogy kell állnia alaphelyzetbe nem tudnátok segíteni? Még olyat csinál most hogy ráadom a gyujtást a szelep állítja magát de nem fejezi be hanem csak rángatja magát. Előre is köszönöm a segítségeket.
Köszi szépen a gyors válaszokat.
szia a tengelyt kompletten 2500ér adtam, annak aki megvette tőlem a bontóba 2ér mondták csak a rugót
szia,eladtam volt 2 váltórudam is, egy sincs most,bocsi
Nagyon sajnálom hogy lekéstem róla.
Mennyiért adtad el a rugót vagy tengellyel együtt adtad kíváncsi lennék mennyibe mennek ezek bontva.
Elfelejtettem mondani hogy a yamaha dt125r-hez kellene az ollórugó
ami gondolom a második képen látszik a váltó tengelyen.
szia arra gondolsz ami a váltórúdon van?
ha igen épp a napokban adtam el 2őt, nincs több most sajna
Szia.Engem az olló rugó érdekelne ha azt adod külön.
Ha igen írj egy árat.
Üdv!
Nekem is lenne 1 próblémám vissza szeretném kötni a külön olajzást!Még az elöző gazdája kötette ki mert valami nem jó!HOgy tudnám emgnézni h mi ment tönkre?
Hello mindenkinek!
Yamaha dt 125R-hez és LCII-höz van bontott blokk alkatrészem.
LCII-es henger frissen van fúrva, (még csak egyszer volt megfúrva)
váltók,főtengő,lendkerék,öntvény, deklik,olajpumpa,membrán.stb.. van sok minden, ha valakit érdekel irjon.
én már felírtam, szombaton megyünk ha minden igaz Bp-re körülnézni motorokat
köszi szépen a segítséget!am Hápigs azért akarom kikötni mert nem működik jól meg amúgy se bízok meg benne.
jah és olaj pumpa
szevasztok ha tönkre ment a pumpám és fel ujjítás elött jó volt mik okozhatják és hogy tudom meg csinálni?
Nézzétek mit találtam! Ár-érték tekintetében ez a korrekt sztem:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_dt_125-3809642
Miért akarod kikötni? Nem kényelmesebb, ha nem neked kell kevergetni?
Honnan tudnék szerezni hátsó dobot? Valami herélt sz@ar van az enyémen és megőrít, hogy hangos !
Én a helyedbe levenném, mert ha olaj nélkül megy, akkor kenés hiányában tönkre is megy.
Magyargyerek jah eléggé:Dam én már hjallottam oyxlat h 366ml száranként de nem vagyok benne biztos szal inkább megkérdeztem
jaja tényleg olyan mintha szimeringes lenne

bal oldalára meg majd rákérdezek ( ez nem neked csoola, csak nem akartam teleírni a fórumot válasz válaszokkal)

köszi mindenkinek hogy megnézte