Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az enyémen is 24 es Mikuni van, pedig csak 80 as.
nekem 30*40,5*10,5-es kellett bele.(dt 50 mx 88-as)
és itt vettem:
http://www.nagyvas.hu/motorosb...
olaj pedig 208 cm3. kell száranként ,10w-s
Magyarország.. ez van. Nekem hál'istennek 1999-ben került ide a motorom, előtte svájcban volt, tudom is melyik kereskedésből lett behozva
Kérlek szépen azé', mert egy mikuni TM 24 karbi van a DTmen... és eltörött benne az exgazdájánál a kehelycső. Összeforrasztották, de részegen szebbet hányok, mint a munkájuk. Megcsináltuk, ideiglenesen, míg lesz zsé újra. (7000ft). Akkor már lehetne kicsit állogatni, erre kiderül a levegőcsavar bele van erőszakolva a helyére. De úgy, hogy csavarfej nuku. Ma faterom kibányázta egy speckó szerszámmal, persze a csavar kvázi használhatatlan, vehetek azt is újat. A motor meg sokall, használhatatlan. Talán a jövő héten kész lesz...Jah, és mikuni karbihoz alkatrészt találni olyan, mintha te lennél Indiana Jones és pandora szelencéjét keresnéd az alvilágban. Mert a motorboltokban is sötétek ülnek...sok helyen. Tisztelet a kivételnek... :)
Me'?
Max 3000 a két darab szimmering. Kiveszed, megnézed a méretet, megrendeled beszereled.
A belevaló olaj: CASTROL FORK OIL 10W
Én most cseréltem, ha gondolod mailen tudok segíteni.
hali,
az a gondom, hogy a jobb első teló fojat, egy szervizben azt mondták, hogy a szimering elkopott. mit kéne csinálnom?
a balnak a szára kicsit nedves, azzal is ez lesz?
mit gondoltok, mit csináljak és mennyibe fog ez kerülni nekem?
A jó kurva anyját az összes kókány szerelőnek! Még a sírjukat is le kéne vizelni...
köszi kösziiiiiii :)
Győrben megtekinthető!
Tel: +3620 295 7040
beni.csik@gmail.com

Az ára: 360 e Ft
Sziasztok!
Eladnám DT50R motoromat.
Gyönyörű állapotban, frissen leszervizelve, 70ccm Top Performance henger (a gyári 50ccm is adom), 2006-os évjárat, 9400 KM, LED-es féklámpa és index (teljesen egyedi), egyedi markolat, tökrök és kormányvédő, új enduro gumik, újszerű akkumulátor.
Nekem GM (opel gyári olaja) 10w30 vagy 40 van benne. Teljes mértékben hibátlan, jó a váltó, nem csúszik a kuplung.
Halihóóóó!

Milyen motorolajat tegyek DT -be? lecci lécciiii!
Hali!
Kész a motor!
80ccm-es blokk van benne... De mennyit szenvedtem vele... és még mennyit fogok... De megéri :) megy mint a wadmalac
Jah ugyanitt profi "bak" eladó.......ócsóba...
Sziasztok.......
Köszike mindenkinek a pozitív hsz-t...Bocsika hogy most válaszoltam, de Anyucival nyársalgattunk kicsit némi iszogatás beiktatásával...
Végre egyedül vagyunk gyerkőc nélkül.
Kell egy kis romantika.....
Amúgy 40 volt az SM szett, de kell rá láncszett, meg a tengelyeket is át kellett alakítani...60 körűl megáll sztem.
Igen, ez már másik, az előző LC2 volt.
Kíváncsi vagyok milyen lesz, Anyuci is rágja a fülem, menne már motorozni....
jaja vágom.de ez nagyon jól sikerült neki....
Azt már eladta, ez új neki, most vette a télen.
Karika! Iszonyat szép lett, már csak egy gyári dt vagy drz fejidom kéne! TDR felni?
heló
elég jó a vasad...nem te hirdetted a motort kb 1 éve?(fehér-pirosan)
látom gödöllői vagy én szadai
Igen szép lett csak grat,. tudok hozzá !
nagyon állat a gép...csak megérte a sok szívást...
100 alatt megállt a project?

igaz én a beszéltek alapján nem állok neki,mire végeznék járókeret kellene
Ku..a szép, csak az első lámpa nem tetszik nekem.
Dehát ez izlés kérdése, ezen meg nem vitatkozunk.
Szabad tudni, mennyi volt a SM szett?
Alakul az SM project.
A "csavarhúzó tengelyt" tegnap kiváltotta egy esztergált tengely, az esztergált távtartókkal, és elkészült az első féknyereg tartó konzol is.
Betétek ferodoloztatni vannak, már csak a láncszett kell...
Gondoltam megosztom veletek...
operable!
Rugóelőfeszítésen tudsz emelni a legegyszerűbben. Két db anya a központi teló alján. Alsó kilazít felső teker (meghúzás irányában emel), majd alsóval rákontrázol. Ettől keményebb nem lesz, de magasabb igen. Kb 8cm.t tudsz rajta emelni... ami nem kevés
Hát kicsit megvan kopva de tűrhető (minimálisat kotyog szinte elhanyagolható) fel lesz ragasztva csapágyragasztóval és a zéger is még rajta lesz. Szerintem bírni fogja Ajánlom is neki h birja
Ja és OPERABLE 8 széles a cspágy.