Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

góóóógle!
92-es 25ös YZ ben már volt power..előbbiről nem nagyon tudok:)
Valaki hozzáértő segíthetne :P
A Yamaha RD 80 MX és a Yamaha DT 50 MX-ben ugyan azok a csapágyak vannak mindenhol?

Köszi!

Üdv
ELADÓ Yamaha DT 50 1980-1990 körüli évjárat jó állapotban 60000Ft.
Yz125-ben tuti hogy van poweres, de hogy mely évjáratok azok, hát passz.
Bár egy power nélküli 28Le-s 85-öst szerintem mindenkinek érdemes lenne megnézni. Az a henger nagyon el van találva.
Utóbbi évek yz-ire gondolok.
Legalábbis a 65-85-ben nincs. A kicsik közül a kx-ben van.
nincs
YZ-ben is van power szelep, de az röpsúlyos vagy milyen, nem?
Valakit érdekel RG/DT csere?
Manual szerint a DT és TDR blokkja 88tól 93 márciusig egyezik! Aztán már kettévált. Bár lehet jó, meg kell próbálni. Lehet még próbálkozni KTM LC2-ben is ez a blokk pöfög.
TDR power motorját belehet tenni a DTR-be?3 vezetékeset szeretnék helyettesiteni vele.Ha igen melyik vezetékét hova kell kötni és melyik tipusok jók(esetleg képpel ha lehetne)?Vagy az elektronikát áttenni a DTR-ébe.
Töltök fel a felujításról képeket, ha valaki kiváncsi rá, nézze meg. Csak jeleztem...
Már megoldottam mind1 (ha valaki írni akarta volna),... :D
Jólenne, ha ittlenne Szigeti is, mert nem ismered ki magad a műhelyben, nem tudod mi merre van. Aztán mivel nekem is van dolgom, aktív részvételt várok el. Lényeg a lényeg, hogy jobb lenne hétvége, de ha nem, valahogy összehozzuk.
Láttam láttatok rendes 125-ös motort is :)
Száz szónak is egy a vége, azonos számú keverőcső (505) és alapjárati csavar nélkül nincs értelme neki állni. Azt is kiműteni a helyéről sérülés nélkül nem 2 perces feladat.
még nincs kép de az ami az olajszivattyűtól megy a karbihoz.nemtudom,h kivan-e akadva mert még nem szedtem le.hétvégén ránézek majd aztán többet tudok
Mi ez az LC és LC2 miben különböznek?
Vagy hétközben is oké, most minden nap délután itthon vagyok.
Elvileg Nyíregyházára megyek javítani pénteken, szerintem kizárt, hogy 7 elött hazaérnék. Elötte nap azért kérdezz rá. Elképzelhető, hogy megtudjuk hétvégén oldani.
Vegyél elektronikus órát és nincs spirál.
GI neked jó a péntek?
yahzee@freemail.hu msn címen elérhető vagyok egy esetleges konzultáció végett :)
Nekem van egy új eladó spirál ford. mérő, meg néz meg az adatlapomon, ha kell át tudom alakítani a ford. mérő órádat elektronikusra de gyárinak fog kinézni.Van nálam fent videó, nézd meg.
OK még úgy se csináltam semmit :) várom, hogy valaki írjon valami jót !
ROSSZUL ÍRTAM! mivel az írtad neked LC -d van akkor annak első telójába száranként csak 304ml kell, az LC2 be kell 366 ml! bocs
ez nekem is csak ilyen "hallottam valahonnan" info. De az olaj tuti annyi mert annyi van a gépkönyvben