Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Őszinteségi roham..
azt hiszem, nem tudok karburálni...
melyik kicsi cső? képed van?
nem akadt ki a szivattyúnál a bovdened?
ja meg semmit se füstöl,lehet h keveset kap-...
mindig volt benne olaj,de a karbin az a kicsi cső levan valami fém bilinccsel zárva azt levágjam?
úgy jössz rá, hogy műkszik-e, hogy miután a tankba kevertél olajat
de a tartályban is legyen, lehúzod az olajcsövet a szívócsonkról, és ahogy jár a motor, nézed, hogy jön-e rajta valami. nagyobb fordulaton jobban jön ugye, 1 másodperc alatt alig kell valaminek kijönni, lassan folyik. Lehet azért nem fogy, mert totál kifogyott az olaj és amikor töltöttél bele, nem légtelenítetted le a szivattyút és csak a levegőt forgatja magában.
heló!
80as vizes dt-m van és kiakarom kötni a különalajat és inkább keverni,mert félek h beszart.mert nem látom,h fogyna,ezért öntöttem a tankba olajat.szerintetek hogy jövök rá,hogy műlödik-e még?és ha kikötöm csakk lehuzom a csatit és annyi?
Nekem 200-at sikerült!
a főtengely azonos, nem is lehet kapni hajtókart 80ashoz meg 50eshez külön. Hát ha kimaratod nem tudom mi lóghat ki, de biztos úgy van.
10l-es a tankja nekem 150km megy el vele
DT 80 tankja hány literes? 9? DT 80 Tulajok, hány KM-et tudtok elmenni egy tankkal?
Na szóval DT 80-as vizeshez kellene rezonátor!
Akinek van írjon!
Fontos!
Abban nem tudok segíteni ... :(
De azt is írd meg, hogy vizes-hez kell vagy léghűtéseshez!
Magyarán rezonátor.
Dt 80-ashoz kellene és csak a első része ami hozzá van fogatva a hengerhez
Szia!
Attól függ, hogy milyen... Mert nekem a 50-es DTen van fenn egy hátsó dob és ahelyett csináltatok egy másik és így ezáltal eladó lessz. Ilyet keresel? Vagy rendszert?
Yamaha DT-hez keresek kipufogót!
Ha valakinek van eladó írjon!
Kösz előre is!
Fontos!
Írtam e-mailt!
Közben kiderült, hogy Tőled vásároltam a 80-as henger, hengerfejet :)
ilias89@freemail.hu
irj bátran mi kéne énmeg lököm az infót
msn-em is van ha az kényelmesebb...
többit mail-be
Azt mondják a többiek, hogy van eladó alkatrészed... Feltudjuk venni valahogy a kapcsolatot?
Hát nemtudom, mert a motorszerelő barátom azt mondta, hogy sokba kerülne és nem biztos hogy be is indulna, mert lehet, hogy a hajtókar hossza se lenne jó, meg ha maratnám is akkor is valami 3 mm kilógna a henger aljánál a blokkfeleknél (rem elég érthetően írtam le
Azért annyit meg nem ér meg, hogy kukázzam a blokkot...
Van valakinek eladó 125R fordulatszámmérő órája?
Bandita89 -nek van eladó blokkfele 50-eshez is és 80-ashoz is
Alapból nem fér bele. Maratni kell a blokkból a henger aljának. És ha a tőcsavarok máshol vannak, akkor a hengeren is. Egy gépműhelyben megcsinálják nem nagy költség, és akkor a számod is marad.
Még az a kérdésem lenne, hogy ha lessz egy komplett 80-as blokkom, átírom a hengeren a 80-at 50-re akkor a motorszámot is át tudom írni ugy hoyg észre ne vegyék ugye?