Erre gondoltál?
Ha erre akkor nekem van egy 5 vezetékesem.
Amúgy erre nekem 190 000-et mondtak ha újat akarok, de rendesek voltak és azt mondták hogy nekem odaadják 90-ért is csak valahogy nem igazán volt kedvem annyit adni érte :D
Ami a képen van az nem pontosan az mint ami feleslegben van de hasonló.
ezt nemhiszem el...4. helyen kérdeztem,és nincs az országban 125-ös(LC II) való Power elektronika....vagyis van,Új 119.000 akciósan
Valakinek az ismerősének a szomszédja esetleg nem bont mostanába? vevő lennék rá....
Nekem ilyen...nem rég vettem. Müanyagot nem akrtam, mert egyik haveromnak új volt, azt szinte csak eldölt a motor és már el is tört. Szerintem ez nem igazán fog eltörni! :D Csak ha pl 80 al elesek az uton és ráhajlik a kezemraeakkor az nem a legjobb :D
Kössz a képeket. Apámmal még meg kell beszélnem hogy mi lesz aztán akkor kereslek ha jutunk valamire
Amúgy te ezt használod? Ha igen akkor mennyire tartod jónak?
Ha esetleg valaki másnak van kézvédő a gépén szivesen meghallgatnám a tapasztalatait és a véleményét mindenféle kézvédőről. Tanács is jöhet
Jól hangzik és idő közben rájöttem hogy műanyagot nem is veszek mert ha a fékkar hajlik esésnél akkor azzal mi lesz és még a kezemet is szétvágja. Amúgy annak milyen a felfogatása? Ha 1 képet tudnál róla csinálni azt megköszönném. A 9500 meg azért már pénz :) Nem igazán van most zsetonom és még így is kéne csizmát vennem mert azért az fontosabb, de még meggondolom hogy mi legyen.
Tudok "UFO Alubetétes" kézvédőt. Több színben, felfogatókkal. Ez nem olyan mint a műanyag, hogy eldőlsz vele, aztán kettétörik. Örök életű!...az enyém ilyet kapott. Több színben.
Ár: 10.000Ft DT-seknek 9500
Postázok is!
Minnél régebbi, annál jobb.
Lenne valakinek?