Ki van töltve az adatlapom, de csak addig, ameddig nem kezd el vele valaki visszaélni és másolgatja ide, hogy bizonygassa a nem-tudásomat a személyes adataim alapján
vagy motorvásárlás bár nem tudom, nekem a megbízhatóság fontosabb, mint a nyers erő, 50es mx-emmel 80-nal elmászkálok így is :D és még a homok se fogja meg annyira. Meg nincs is annyi elromló dolog a gépen.
Itt mx-ről van szó. Egy levegős 50-es MX vázba nehéz lenne belerakni egy LCII-t. annyi erővel kicserélheti az egész motort. Elektronika, power, hűtőrendszer. fizikai mérete a blokknak... stb, viszont az 50es és 80as mx blokk megegyezik, csak a henger és a karbi más
Forgótárcsás simson? Az olyan hogy a főtengelyen van egy tárcsa, amin a rajta levő lyuk határozza meg mikor szívjon? Pannóniáról olvastam, hogy volt egy olyan, és valami 30-40 ló volt. Csak azt nem tudom, hogy ott miként tudsz tömíteni. Hogy ne szívjon el mellette. Vagy rosszul gondolom?
Nem nevezném darálásnak, szerintem szép hangja van, nem hallok semmi rendelleneset, szuperül veszi a gázt ,de tényleg olyan mint ha leszabályozna. Bár így elmondani hangot elég nehéz.
Pl rossz beállítás miatt simán elkezdhetnek ciripelni a gyűrűk, detonálni, általában gyűrűtörés és vele következő károk szoktak megtörténni.
Előgyújtásszög állítást nemrég beszéltük, keress rá.
Felújítás alatt konkrétan mit értessz és mit cseréltetek? Nem odavaló szétesőfélben lévő görgőskosár is simán tud zenélni.
Mert lehet, hogy a 60ccm a perverziója.
Szóval ha egyszer ezt akarja, akkor had akarja.
Persze egyszerűbb megoldás a 80-as, de azért attól sem kell hasraesni.
sziasztok lehet hülyeséget kérdezek de A DT 125 R gyújtása alaplap vezérelt és elvileg nem lehet állítani rajta vagy ha esetleg tudná valki szolna, meg milyen alkatrész zöröghet a motorba egy bizonyos fordulaton kb olyan 5000 -n pedig most újitottam fell 900 km van benn várom az ötleteket
az első szerviznél megcsinálják rendesen, szép összegért fojtáskivétel címszó alatt, gondolom csak arra jó, hogy ne lehessen olyan könnyen túlhajtani bejáratás alatt(persze így is meg lehet kínozni, akinek nagyon feszes a csuklója), nameg a szerviznek bevétel. akinek meg nem volt kedve leperkálni az összeget, annak 20év után is fordítva van.
16 ezren 18 ló