Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy fejezzük ki magunkat, ahogy megértjük egymást
Amúgy a "vaj" az ma már nem vaj. Vegyi üzemekben módosított pakurát is tartalmaz némelyik. A "sajt" sem sajt. És hamarosan szénből előállított műbenzinnel fognak menni a motorok, és akkor vége az agyontuningolásnak, mert alig jobb, mint a mosóbenzin
a telószár tetején gyárilag van egy műanyag védőkupak (évek során nem biztos hogy megvan még) azt kipattintod, utánna látni fogsz egy fémdugót, azt pl egy csavarhúzóval erősen be kell nyomni addig amíg a dugó szélénél lévő kis gyűrű (ami a helyén tartja hogy ne essen ki) elérhetővé válik. azt egy kis csavarhúzóval ki lehet pattintani miközben nyomva tartod a fémdugót befele. (2 embert igénylő feladat ) vigyázz mert ha kiszedted a gyűrűt a teló rugója viszonylag erősen ki fogja ütni (vagy lőni) a fémdugót. utánna a rugót ki se kell szedned mert az nem akadályoz benne hogy beletölts olajat. ha jól emlékszem 3.5dl/szár kell bele. remélem tudtam segíteni sok sikert
Viszont a teleszkóp "szimering" az nem szimering, ahnem karmantyú.
Yamaha dt 125 LC II-höz keresek ülés alatti oldalidomokat.Van valakinek eladó?
Valaki akkor elárulja hogy hol kell beleönteni a teleszkópba az olajat?
(80 lc2)
Csapágyak: Lánckerék felől: 6302 Z Másik: 6202 RS
Szimering: DD 26x42x8 csak a lánc felöl van, legalábbis azt írják
jajj nem xD bocs, az elejét néztem, most térek a hátsóhoz, ott esett le ahol a spirálmeghajtót olvastam
Ír 6301-es csapágyat két darabot, de még elemzem
németül én sem tudok, de megnézem az ábrához mi van odaírva
Köszi,tegnap egész nap költöztettünk,hulla voltam,de reggel 8-kor már a lengővillával mókoltam
*méretét (lemaradt)
Széép lett!
DT 80 hátsókerék csapágy+porvédő szimering nem tudod?...nem tudok németül
Remélem látjátok a különbséget
köszi! az infót
manual szerint: D-30-40.5-10.5
erre én is rájöttem már ! de addig nem szeretném szétszedni amig nincs meg az új, mert nincs helyem tárolni a szétszedett motort
Leméred a külsejét, meg a vastagságát és meg is lesz. (ha szét van szedve)
Ha jobban megnéznéd...DT 80-nak rajta van a deknijén! 7,50dl. Amúgy én FOR YAMAHA-át vettem. Azt mondták hogy ez jobb mint az AMBIKA. De van még a TKRJ....erről nem tudok semmit se. Lehet utána kéne járnod.
sziasztok! milyen méretü teleszkópszimering kell dt 50 mx-be asszem 88-as kiadás? a teleszkóp 30milliméter átmérőjü(a szimering belső átmérője).
Az enyém az ilyen: Nekem a tengely vége felé van egy ilyen kis mélyülés...vagy nem tom, hogy hogy irjam le!
Én úgy hallottam hogy az Ambika és a For Yamaha jók. De épp erre várok megerősítést vagy cáfolatot. Váltóba kicsit kevéske az a 2dl. Az én 50-esembe kell 6,5 kb
igen, 2 dl, csak utána önts még hozzá 7,3 dl-t és úgy jó lesz!
Üdv. all 3 kérdésem lenne :)

1 : a váltóba mennyi olajat kell önteni (80-as DT) vagy 2 dl ?
2 : teleszkópba hol kell olajat tölteni ?
3 : nyár körül újítom fel a blokkot milyen dugót vegyek mert azt mondják sokan, hogy az AMBIKA nem jó a For Yamaha szintén akkor ?