csak azért gondolom, mert volt dolgom olyan motorral amin a hajtókarban felül csak tűgörgők voltak, és nem zörgött, nem csörgött, amúgy csak egy elképzelés.
Akkor 'szerintem' nem forogna, mert öszse csúsznának a golyók....vagy nem? Azért mondom mert amikor a főtengely csapágyamba összecsúsztak a golyók, az se forgott!
Fel lehetne marni 16-osra, de akkor is csak 12x16x10-es lenne! Itt van pár kép, is ami a kuplungkosárra csatlakozik -köztes fogaskerék- az az! Abba van a persely....
nekem nem ilyenem van, ezért nem tudom, mi hogy áll, de nem lehet más méretet adni neki? mert 12x15-öset lehet kapni, csak nem 7milis hosszban, hanem 15 mondjuk. A dekni kap egy állóperselyt, ami elég hosszú, bele a tűgörgős kosarat és a fogaskerék tengelyét, bár mivel nem tudom melyikről van szó így lehet el se férne. egy képe nincs valakinek?
Nekem már 3 ember csinált bele....mind a 3 lefikázta a másik munkáját, hogy ez nem bronz hanem RÉZ! Most egy másik elvitte h tesz bele foszforbronzt vagy mi a rákot....
Szerintem ha bemegy a másik helyére, akkor tök mindegy. Nagyjából akkorának kell lennie a szélességnek. A kerékméret meg annyi. De úgyis írnak majd mások is
nekem is 21x1.60 hátul meg 18x1.85, de az enyém az mx, levegős. lemegyek megnézni hogy jól emlékszem-e, lehet a gumishoz mx-et vittek, azért hiszi. Az újabbaknak szélesebbek a kerekei.
vettem két használt kereket, ami állítólag ugyanolyan az évjáratú motorból való (2003) mint az enyém. Ezek vannak ráírva: 21x1.85 és 18x2.15. A gumis azt mondta, hogy 50es DT-nek elől 21x1.60, hátul 18x1.85 kell. Ha vki megnézné, hogy neki milyen van beszerelve, akkor kiderülne hogy mit vettem (postán kaptam).
tudom hogy jó, csak ha visszaolvasol, úgy írták, hogy minek az 50esre hengercsere, bele kell rakni egy 80as blokkot, de annyi erővel a 80asat is kár belerakni.
Gyerekek!
TÁBORITUNING!(ujpest templom utca)
ami benzines és pöfög ahoz Ő csinál dugót!
olyan kérésekkel mentem énmár oda hogy a hajam égnek állt!
Garelli GTA 125 nemtudom mond e vmit nektek,egy elégjó mtoro 86-ból elöl dupla tárcsával, és 1 gyürüs a dugó,6 DB felömlő ablakkal a henger falon,vízhütés, és hatalmas kipu ablak!
gyárilag "L" gyürüs(gyürü-keresztmetszet)! elvolt kopva, és gyürü törés miatt a hengerfalat is összebaszta!elvittem hozzá a hengert, és a maradég dugót,és 2perc alatt elmsélte miujság, és menji lessz!
Tehát ha valahol akkor nála minden megoldható!És nem basz át és az árak is a földön járnak!Crom gyürüt kaptam rá 1 gyürüs volt és gyönyörüen muzsikált...addig amig eladtam mert a "szakértő" olaj nélkül nyelezte...ha érdekel vkit lefotózom az eredményt,de anjit elmondhatok hogy 120ezer ft a kár...:S szegényke:( egyébként egy olasz motor, és ehhez képest egészen jól szerelhető...
és kurvára meg előzte a korát:Külön olajzás,vízhütés,gyujtásdoboz,eltoltgyujtásvezérlés,elktomos fordulatszámmérő,önindító,tárcsa e/h,álitható teló elöl hátul,olaj,benzin visszajelző,3-4 L-es fogy., 28LE(power nélkül) és gyönyörü ropogós, kicsit gongó hang,ésolyan szépen vette a lapot hogy le a kalappal
hát enji:)
- ha időtök engedi kérem válaszoljatok mert írtam vissza...
TÁBORITUNING!(ujpest templom utca)
ami benzines és pöfög ahoz Ő csinál dugót!
olyan kérésekkel mentem énmár oda hogy a hajam égnek állt!
Garelli GTA 125 nemtudom mond e vmit nektek,egy elégjó mtoro 86-ból elöl dupla tárcsával, és 1 gyürüs a dugó,6 DB felömlő ablakkal a henger falon,vízhütés, és hatalmas kipu ablak!
gyárilag "L" gyürüs(gyürü-keresztmetszet)! elvolt kopva, és gyürü törés miatt a hengerfalat is összebaszta!elvittem hozzá a hengert, és a maradég dugót,és 2perc alatt elmsélte miujság, és menji lessz!
Tehát ha valahol akkor nála minden megoldható!És nem basz át és az árak is a földön járnak!Crom gyürüt kaptam rá 1 gyürüs volt és gyönyörüen muzsikált...addig amig eladtam mert a "szakértő" olaj nélkül nyelezte...ha érdekel vkit lefotózom az eredményt,de anjit elmondhatok hogy 120ezer ft a kár...:S szegényke:( egyébként egy olasz motor, és ehhez képest egészen jól szerelhető...
és kurvára meg előzte a korát:Külön olajzás,vízhütés,gyujtásdoboz,eltoltgyujtásvezérlés,elktomos fordulatszámmérő,önindító,tárcsa e/h,álitható teló elöl hátul,olaj,benzin visszajelző,3-4 L-es fogy., 28LE(power nélkül) és gyönyörü ropogós, kicsit gongó hang,ésolyan szépen vette a lapot hogy le a kalappal
hát enji:)
Elöl: 80/90-21
Hátul: 110/80-18
netről való