Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak azért gondolom, mert volt dolgom olyan motorral amin a hajtókarban felül csak tűgörgők voltak, és nem zörgött, nem csörgött, amúgy csak egy elképzelés.
Akkor 'szerintem' nem forogna, mert öszse csúsznának a golyók....vagy nem? Azért mondom mert amikor a főtengely csapágyamba összecsúsztak a golyók, az se forgott!
Fel lehetne marni 16-osra, de akkor is csak 12x16x10-es lenne! Itt van pár kép, is ami a kuplungkosárra csatlakozik -köztes fogaskerék- az az! Abba van a persely....
vagy magában tűgörgőket kosár nélkül és görgők végeihez alátétet a tengelyre, hogy ne tudjanak kiesni, de ez csak elképzelés
Hát az engem is érdekelne :), mert lassan nem ártana mióta megvan a motor még nem raktam bele olajat mármint (teleszkópba) de hát van még benne :D LoL
nekem nem ilyenem van, ezért nem tudom, mi hogy áll, de nem lehet más méretet adni neki? mert 12x15-öset lehet kapni, csak nem 7milis hosszban, hanem 15 mondjuk. A dekni kap egy állóperselyt, ami elég hosszú, bele a tűgörgős kosarat és a fogaskerék tengelyét, bár mivel nem tudom melyikről van szó így lehet el se férne. egy képe nincs valakinek?
Üdv. aki írt a képeimhet kommentet : Jawadallat,pöröly,stephan01,szaraz18 !

- ha időtök engedi kérem válaszoljatok mert írtam vissza...
Beindult a fantáziád mi?
Nekem már 3 ember csinált bele....mind a 3 lefikázta a másik munkáját, hogy ez nem bronz hanem RÉZ! Most egy másik elvitte h tesz bele foszforbronzt vagy mi a rákot....
És az SM-et most eladod?
Helyesbítve 12x14x7
Jó lenne, csak nem igazán van olyan méret! 12x16x7....asszem. Én nem kaptam bele.
Jó ötlet!
Szerintem ha bemegy a másik helyére, akkor tök mindegy. Nagyjából akkorának kell lennie a szélességnek. A kerékméret meg annyi. De úgyis írnak majd mások is
most 17"es SM szett van rajta...
és ha leméred a tiedet, meg amit vettél, hogy egyezik-e?
nekem is 21x1.60 hátul meg 18x1.85, de az enyém az mx, levegős. lemegyek megnézni hogy jól emlékszem-e, lehet a gumishoz mx-et vittek, azért hiszi. Az újabbaknak szélesebbek a kerekei.
vettem két használt kereket, ami állítólag ugyanolyan az évjáratú motorból való (2003) mint az enyém. Ezek vannak ráírva: 21x1.85 és 18x2.15. A gumis azt mondta, hogy 50es DT-nek elől 21x1.60, hátul 18x1.85 kell. Ha vki megnézné, hogy neki milyen van beszerelve, akkor kiderülne hogy mit vettem (postán kaptam).
felninek milyen mérete van még, amit a gumiméretből nem lehet kiszedni?
tudom hogy jó, csak ha visszaolvasol, úgy írták, hogy minek az 50esre hengercsere, bele kell rakni egy 80as blokkot, de annyi erővel a 80asat is kár belerakni.
ezt vágom, nekem a felni méretek kellenek
jóaz!Én csipom (persze felujitott koyo csapágyakkal:P)
Gyerekek!
TÁBORITUNING!(ujpest templom utca)
ami benzines és pöfög ahoz Ő csinál dugót!
olyan kérésekkel mentem énmár oda hogy a hajam égnek állt!
Garelli GTA 125 nemtudom mond e vmit nektek,egy elégjó mtoro 86-ból elöl dupla tárcsával, és 1 gyürüs a dugó,6 DB felömlő ablakkal a henger falon,vízhütés, és hatalmas kipu ablak!
gyárilag "L" gyürüs(gyürü-keresztmetszet)! elvolt kopva, és gyürü törés miatt a hengerfalat is összebaszta!elvittem hozzá a hengert, és a maradég dugót,és 2perc alatt elmsélte miujság, és menji lessz!
Tehát ha valahol akkor nála minden megoldható!És nem basz át és az árak is a földön járnak!Crom gyürüt kaptam rá 1 gyürüs volt és gyönyörüen muzsikált...addig amig eladtam mert a "szakértő" olaj nélkül nyelezte...ha érdekel vkit lefotózom az eredményt,de anjit elmondhatok hogy 120ezer ft a kár...:S szegényke:( egyébként egy olasz motor, és ehhez képest egészen jól szerelhető...
és kurvára meg előzte a korát:Külön olajzás,vízhütés,gyujtásdoboz,eltoltgyujtásvezérlés,elktomos fordulatszámmérő,önindító,tárcsa e/h,álitható teló elöl hátul,olaj,benzin visszajelző,3-4 L-es fogy., 28LE(power nélkül) és gyönyörü ropogós, kicsit gongó hang,ésolyan szépen vette a lapot hogy le a kalappal
hát enji:)

2004-es DT 50 R gyári gumiméretek:
Elöl: 80/90-21
Hátul: 110/80-18
netről való
ha már a persely nem jó bele, nem fér el ott egy tűgörgős kosár?