danielblack: A karbi fűtés nekem sincs bekötve, már így vettem. Egyébként hibátlan nélküle is. Nem hiszem hogy nyáron 40 fokban melegíteni kéne a benzint még jobban.
jah, most látom az újabb képeket. Akkor nem a kéz csövet kell összedugni, csak ezt ledugózni, a törött csőcsatlakozót meg kihagyod és egy rövidebb tömör csavarral és a lágyalátéttel levakolod ott, ahol letört.
kikötheted nyugodtan. Akár ledugózod ezt a két csövet, akár össze dugod őket jó lesz. Egyébként ilyen csőcsatlakozót nem gyárt le esztergályos, mert ezt önteni kell. A furata ugyan gépi munka, de nem esztergagép kell hozzá, hanem fúró. Valahol biztos lehet egyébként venni ilyet, de hogy hol azt nem tudom.
nem tudom, de ha azt a csövet, amin a karbiba megy a víz összekötöd egy toldó segítségével azzal amin a karbiból kifele megy a víz, akkor tuti nem áll meg a körforgás. de vannak itt, akiknek pontosan ilyen motorjuk van, várj meg még egy-két választ
amúgy ilyen alkatrészt egy esztergályos szerintem fillérekért legyárt, még ha boltban nem is kapsz ilyet (amit erősen kétlek, mert víz-gáz boltban 100% hogy van ha más nem)
Azt szeretném kérdezni ha a karbihűtést lekötöm a vízhűtésről akkor nem lessz gond? Mert ma letört az egyik karbihűtésnek a csövének a töve (lásd képen)
ÜDV!
segitség kellene!
Yamaha DT125 régi vízhűtéses.Hidegen elindítom szivatóval majd visszaengedem és miután bemelegszik a motor nem megy csak szivatóval,nélküle leáll.Kondit,fesszabájzót és gyertyát kicseréltem de még mindig nemjó:s
Mi lehet az oka?Segítségeteket előre is köszönöm
érdekes rajzok mondjuk én nem értek ennyire a szereléséhez :D nem nagyon volt még baja szerencsére az enyémnek, csak az 50esnek a villa, a 125nek meg a kormánya van elhajolva meg a fordualatszám mérő szar sajnos, már keresem is egye idelye neten de nemtalátam még
3.oldal, szimering kivétele és behelyezése, de itt speckó szerszámokkal dolgoznak, de ha valaki segít értelmezni a rajzokat meg lehet csinálni otthon, mert egyelőre nekem nem sikerült értelmezni tökéletesen
email: mcadwee@deltanet.hu
de kirakom ide mindjárt a villa ábráját a szerelési könyvből, másoknak is jó lehet, meg az értelmezés még nem tökéletes, hátha valaki jobban érti a rajzot
danielblack: A karbi fűtés nekem sincs bekötve, már így vettem. Egyébként hibátlan nélküle is. Nem hiszem hogy nyáron 40 fokban melegíteni kéne a benzint még jobban.