Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello mit tudtok a HEBO 70ccm-es hengerszettről? Neki kellene.
DT az 5.emeleten
igen annyit megy az 50es, havaerom nsrje is annyit ment, de fogd meg a rezocsövet , vkihez akinek van flex, emg hegesztő , vágasd fel szépen, dobáld ki a felesleget belőle, és már is menni fog simán 80at WARNING! csökken az élettartam, nem véletlenül van ennyire lefojtva.....
Az bizony az
Annyi maradt egy egész üvegből, pedig még homokfúvatni is voltak az alkatrészek!
A hátsó villámon 3 réteg festék volt. Úgyhogy minden fémig le van maratva, aztán porfestés, piros és fekete, a műanyagok és a hátsó villa és a tank most van festőnél.
Szasztok!! valaki válaszolna a lenti kérdésemre? Hajt a kiváncsiság hogy mások 50-ese mennyit megy!!
ténl ha vkit érdekel a DT! eladó..... szmoru szívvel meg kell válnom tőle
elárulom a fékkar titkát sajna az enyém csak 80ccmes
köszi szépen ! eddig faszán néz ki atied is az az üvegben ott alul kromofág?
martonervin az a moci mukinál van én látom
biztos az az ő udvara...
hát a fene tudja.... 19000 az nem sok. rá kell ülni, ki kell próbálni... képről nem lehet megmondani az ilyet
tied csak más kiadás... jól van felrakva
kosz adibacsi a valaszt.Es 150e huf realis ar egy jo allapotu 125 dt-ert("86-90 evjaratu) ,minden fele vizsga nelkul ugyanis nekem csak terepre kellene.Mondjuk a kepen lathato yamit amirol azt irjak hogy teljesen koltsegmentes megerne a 150 rugot?-ja 19000km-ben van-Ez sok vagy turheto?
Baba lett a géped!Gratulálok,már én is szeretnék itt tartani.
Hamarosan kiherélem a küllőst is meg a festőt is!
Még olyan mint egy Velociraptor.
Pixu! Nézegettem a képeket a mociról, tényleg szép állapotban van. Nekem is hátul dobfékes dt-m van, és ahogy a tiédet figyeltem, vmi nem stimmelt. Aztán rájöttem h neked fordítva van a fékkar hátul, a dobon, ami a fékbetéteket mozgatja. Ez direkt van így, mert vmi más kiadású motor? Vagy esetleg rosszul van összerakva? Az biztos h az enyémen a kar fölfelé áll, de ilyet még nem láttam. Igazából nem nagyon értek hozzá, nem sokat félét nézegettem, csak ez most feltűnt. A többiek biztos jobban vágják, majd ők megmagyarázzák h eshet ilyen :) Felrakok egy képet az enyémről, ezen sajnos nem olyan tiszta és fényes mint a tiéden, de annyi látszik h nem lefelé áll.
A brigéciol az tuti segít , öncsd bele a pufóba és hagyd álni egy darabig hogy kiszedgye belőle meg rázogatni is lehet , és is azzal szoktam mosni mindig , moindgyuk a mostani mocin tök üres dob van szal nem tud eldugulni
De jót motoroztam ma. Igaz még járatós igy csak 40-50 el mentem. de jó volt. meg max 4000ig hagytam a fordulatot.20km már van benne.csak nagyon hideg volt:(
hát kétütemnél általában igy van, amugy én megfogtam a gázpalackot, aztan rézforrasztót rá, és had szoljon, és szépen ki lett égetve,..... mondjuk nekem nem sok minden van benne
hello

keresek FÉM lábtartót ami jó Dt-re(80), fontos h ne a műanyag-gumis legyen amiről folyton lecsúszik a lábam ha sáros vagy vizes lesz. hívtam pár bontót de mondták hogy nincs...

másik dolog a kipufogóval kapcs: kiégetni hogy lehet ha még nem lett szétvágva? (ugyanis kígyózik benne a cső , ugy meg szart sem ér az égetés ahogy én elképzelem.)esetleg ha brigéciollal kimosom ér valamit? gondolkoztam rajta hogy szétvágom és kiszedek belőle mindent....van valakinek ilyen tapasztalata? hangban milyen lesz? ilyenkor magasabb fordulaton kezd majd húzni és alacsonyban elgyengül, nem?
köszi a választ, üdv
,,Elkészült a nagy mű, igen, a gép forog az alkoto pihen"
szeritnem szép....
sztem 90 felettit vegyél.... és akkor nincs gond az alkatrésszel
Szevasztok!tanacsot szeretnek kerni toletek.Szeretnek hamarosan vasarolni egy yamaha dt 125-ost "86-90 -es evekbol.Milyen egy ilyen enduro megbizhato szervizigenyes..stb ilyesmik erdekelnenek.Koszi hogy hozzaburrantok.horyke
Szasztok!! Szerintetek egy 60ccm-es Dt 50 mx-től kevés a 60km/h végsebesség? Csak azért kérdem mert a km-óra 120-ig van skálázva :D
szép gép
Helló! Nekem van egy YAMAHA DT 50-es motorom, csak nem tudom, hogy mekkora ccm.ben keresel!
Meg persze a távolságot se tudom, hogy hol laksz! Én Nagybaracskai lakos vagyok! Ez a helység Baja előtt van! Szóval a motorom nagyon megbízható, elől-hátul tárcsafékes, SUPERMOTO az egész!
Nekem nincs semmi bajom a géppel! Az ára 275.000 Ft. Az ár irányár! Új motor vásárlása érdekében szeretnék megválni tőle! Itt van egy pár kép!
inkább enyimé köcsög