miért jobb az ha alacsony fordulaton többet pörög?szeritnem az annyira nem tesz jót a dugónak nem?vagy rosszul gondolom?mert ha mondjuk a szelepet felesre állitom szóval ha előre állitom akkor jobban fog rörögni alacsony sebességen nem?és akkor nehezebb megtartani a 3000 es fordulatot.vagy rosszul gondolom?
Bejáratásra kinyitottad? hát nem sok értelme van, állítsd gyorsan vissza, sokkal jobb lesz úgy bejáratni.
Mtx 3ezernél kb 60at megy, azzal elég kemény bejáratni , de nikasilos úgyhogy nem nagyon kell már járatgatnom
ja csak az a baj ha 4500 fel megyek fordulatba akkor nagyon elkezd húzni meg örögni.mert nem megy a power a motoromban az elektronikában felrobbant egy dióda.(már igy vettem) és ezért úgy állitottam be hogy fullra nyitva van a hengerben.és 4500 nél nagyon elkezd pörögni meg húzni.
Hello.Én is most vagyok túl egy dugó cserén meg gyűrű is természetesen. Nekem prox van benne mert úgy voltam vele hogy olyat veszek ami jó! Nekem 19900Ft volt a nagyvas.hu voldalon rendeltem meg. Postázzák is én mondjuk bementem érte pestre.Jó a cucc.
Én 4000 ig hagyom csak pörögni. De általában inkább csak 3000, és kb 50km/h sebességgel mentem vele eddig. Már van benne 50km. (hol van még az 500km )
Blackdaniel: Nekem is nem rég volt dugó és henger cserém (igaz egy 50-es Dt-ben). Nekem nincs fordulatszám mérőm úgyhogy azt javaslom, hogy pakold a fokozatokat bagyon sűrűn hogy 10 km/h tempónál már uccsó fokozatban gurulj. Így biztos nem pörgeted 4000-fölé :)
hali!
készlett a tatarozás, minden tök fasza volt, 3 napot motoroztam is, de mostmeg eltört aza kib@szott gyűrű.... és lehet h új gyűrű is kell....
mondjátok meg gyorsan mit (mejik márka a legjobb) kell belerakni és mennyibe kerül?
jól emléxem h valaki proxot mondott 12-ért?? vagy csak álmodtam? és ha igen, hol?
előre is köszi a gyors segítséget....
Most lett új dugó téve a mociba, + a hengert is ónoztatták, új gyűrűk,..stb..
Meddig pörgethetem Mivel, nem tudom miért, de a fordulatszámmérő spirálom nem ér be teljesen, ezért a mérő olyan 3000 -el kevesbbet mutat, szal nem tudom hogy kb mennyit pörög. Olvastam, hogy 4000ig szabad pörgetni, ha bőven öntök olajat a benzinbe, akkor is csak 4000? És amúgy mennyit megy 4000-nél?:D
Ja a spirálproblámára ha valaki tud valamit írjon:S Kicsit aggaszt , hogy ha jobbra fordítom a kormányt akkor jól mutat ha egyenesbe vagy balra akkor meg max 6000-et pörög nyélgázon üveghangon
nekem sajnos nem megy a power motor mert az elektronikajaban tönkrement egy dioda....aztan nem üzemel.de fullra nyitva van a csap.szoval most alacsony fordulaton nem pörög de 4500 körül már nagyon harap...csak amióta az új dugó van benne nem mentem 4000 felé.
nem tom de motorikusan sikerült úgy megcsinálni hogy nagyon jó lett..... kompresszió akkora mint a cr emben nagyon szép lett
egyedül ami idegesít hogy vmi zörög az első lámpánál. ha megfogom abbahagyja hétvégén ezt is megcsinálom.... lehet csak meglazult egy csavar. először megilyedtem hogy megin a hengerben csörög a tűgörgő.... de nem hála az égnek
Mtx 3ezernél kb 60at megy, azzal elég kemény bejáratni , de nikasilos úgyhogy nem nagyon kell már járatgatnom
tankba pakoltál olajat? a benya mellé?
Én 4000 ig hagyom csak pörögni. De általában inkább csak 3000, és kb 50km/h sebességgel mentem vele eddig. Már van benne 50km. (hol van még az 500km )
készlett a tatarozás, minden tök fasza volt, 3 napot motoroztam is, de mostmeg eltört aza kib@szott gyűrű.... és lehet h új gyűrű is kell....
mondjátok meg gyorsan mit (mejik márka a legjobb) kell belerakni és mennyibe kerül?
jól emléxem h valaki proxot mondott 12-ért?? vagy csak álmodtam? és ha igen, hol?
előre is köszi a gyors segítséget....
vodi
Most lett új dugó téve a mociba, + a hengert is ónoztatták, új gyűrűk,..stb..
Meddig pörgethetem Mivel, nem tudom miért, de a fordulatszámmérő spirálom nem ér be teljesen, ezért a mérő olyan 3000 -el kevesbbet mutat, szal nem tudom hogy kb mennyit pörög. Olvastam, hogy 4000ig szabad pörgetni, ha bőven öntök olajat a benzinbe, akkor is csak 4000? És amúgy mennyit megy 4000-nél?:D
Ja a spirálproblámára ha valaki tud valamit írjon:S Kicsit aggaszt , hogy ha jobbra fordítom a kormányt akkor jól mutat ha egyenesbe vagy balra akkor meg max 6000-et pörög nyélgázon üveghangon
Előre is THX!
Erre tényleg vannak fasza pályák minden hol minden faluban.
Meg itt balástyán is van 2-3 jo hely.
Ugyan Békés m.-ből vagyok de közel van..
Csongrádban tudsz fasza pályát?
Ha érdekel valakit egy RENDSZÁMOS Dt 125 akkor sziveskedjen szolni.
Thx
egyedül ami idegesít hogy vmi zörög az első lámpánál. ha megfogom abbahagyja hétvégén ezt is megcsinálom.... lehet csak meglazult egy csavar. először megilyedtem hogy megin a hengerben csörög a tűgörgő.... de nem hála az égnek