Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Használjátok a VÁLASZ ERRE opciót légyszíves! Úgy egyszerűbb és átláthatóbb.
Nekem is olyan mislenem van rohat jól tapad 100* jobb terepen mint a krossz azfalton is jó tapad mongyuk oda van tervezve inkább és nem nagyon kopik sztem 1oszályú gumi
Értem, most váz nincs, de ha lesz írok ide úgyis..utcai enduró gumi érdekel vkit? Még nem volt használva. 18.000ért odaadom. 18" Michelin Sirac TT
yahzee igazábbol az mindegy hogy hol mert érte meek kocsival am Váci vagyok a legjobb az kdx váz lenne de ha tudsz mást az is jó
ETX 350 váz köszi de az nem inkább kawasaki vagy suzuki honda yamaha érdekel de tényleg kösz és mindenkinek aki segített
Ezt miért kérded?
Egyébként nem szoktam megadni msnt. Előbb e-mail, utána...
neked is köszi.
yahzee@freemail.hu ez az msn címed?
Milyen? Mennyiért? hol?
yahzee@freemail.hu címen elérhető vagyok most is! ;)
ETX 350 nem érdekel,?
http://kepesmotor.hu/motor_vaz...
Láttam itt rx, tuareg stb vázakat. Nézz szét!
Nem tud valaki 125ccm cross vagy endúró vázat egyik haveromnak eltört a váza és kéne másik!
sziasztok ballos hütötakaró idomja nincs valakinek
ha kuplungkar kell lehet kapni utángyártottat sokfelé olyan 2 ezer körüli árban van, fényes és fekete kivitelben is
Köszi.
Az mire való? Azzal teszed hátramenetbe?
Tud valaki 125cc 98 as évjáratú dt hez kipufogót?
Hali

Yamaha Surman-nál(Dabason van,nemtudom van-e még másol)4000ft a fék+kuplung kar,konzollal együtt
Pont mint az élet más területén, amotoros fórumokon is a tudás és az arcozás, rendszerint fordítottan arányos.
(és én vagyok a kivétel
ez így igaz, énis majdnem minden fórumot olvasok, mert van itt azért sok okos ember! az okosnak látszódni akarók között
Egy barátom kérdése:
Hol lehet Dt-hez puklungkart venni?
(bontón kívül)
Azért az nem baj, ha van benne egy kis magyarázat, nem csak az, hogy "nem jó hozzá csak a mittoménmi" így még tanulni is lehet valamit.
Én például nagy élvezettel járok 4t fórumokba, tanulni ahol spillerek vannak.
Eladó a DT-m!

CSERE ÉRDEKEL: SUZUKI DR 350/ 600.

http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Köszi! Akkor beszerzek egy ujfajta (elektromos) relét. ami birja a ledet.!