Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok, szerintetek mennyiért rakjam majd fel hirdetésre a motoromat? nincsenek papirjai, kitünő motorikus állapot, működő jól beállított power szelep, nem eszi az olajat, elöl hátul cross gumi, a hátsó kicsit kopottas, de még sokat el lehet menni vele, + adok hozzá első, hátsó, aszfalt gumit. idomok precízen lefestve, felmatricázva, talán még karc sincs rajta. Index búrát veszek majd,:), lámpák jók rajta, reflektor is, az index valamiért nem működik, de szerintem 0 Ftból helyre lehet hozni. Valami érintkezási hiba lehet, elöl hátul tárcsa fékes. Hidegben is könnyen indul. + Adok hozzá bukósisakot is, ami újonnan min:15 ezer forint + szemüveg. Képek a fotógalériámnál:)
Szerintem jobban jársz, ha felkeresel egy csavar-szaküzletet. Hossz menet és átmérő alapján adnak akármilyent.
Sziasztok. Érdeklődnék hogy valaki nem e tud Yamaha Dt 125r hez 1998 évjárat baloldali dekni csavarokat mert a Yamahába vácon nem tudtak adni előre is köszi
Én olyanban kérnék segítséget hogy a kilométerorám pontatlan ez minek lehet az oka az elsőkerékben a kihajtás jó a spirál újj ez mitől lehet?
Nem, ez volt az:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_dt_125_r_rendszamos
-3685484
Igen 5 sebességes blokk volt.
Köszönöm! Ez nagy segítség, mivel egyezik a blokk! Az alkatrészeket is pl. dugó, úgy lehet kapni, hogy DT/RD 50. 5 sebességes blokk volt?
Hello én saját tapasztalataim alapján c3 as csapágyat ajánlanám. Nekem is volt régen egy léghűtéses rd-m aminek elvileg hasonló a blokkja az mx es dt-hez abban c3 as volt gyárilag. Remélem tudtam segíteni
Köszöntem!

Ez nem rossz mert elvégre ha a 80-as henger terhelését elbírja a főtengelye, akkor az 50-es hengert ugyanaz a tengő röhögve kibírja, tartóssága ezáltal jobb. És ha valaki egy 70-es hengert akar dobni az 50-es gépre, még azt is megteheti, mert még az a terhelés is kisebb, mint a gyárilag 80-as hengerhez szerelt ugyanolyan főtengelyé.
És az 50-es és 80-asok közt mi a különbség?
ja és van hozzá TKR hajtókar is 6900.-Ft, csak még nincs feltöltve az oldalra
a prox szerint az MX és az LC hajtókarok között a különbség a szélességben és az alsó csap hosszúságban van.
De ezeket is szerelhették sokfélével, mert egy srácnak most küldök méretek alapján hajtókart, mert nem kapott hozzá sehol jót.
Még jó, hogy soha semmit nem kellett szervizbe vinnem.
jah, ha a kisebb motorosboltokba mentem alkatrészért, azt mondták: "yamaha DT és megszakítós? olyat még nem láttam".. mondom köszi. (a régebbi mx-emhez) az újabbnál csak a léghűtésre csodálkoztak rá, és nem találtak alkatrészt. Egy hely van erre olyan bolt/szerviz ahol kapni alkatrészt, csak az meg olyan hely ha szerelnek is , akkor 15perc melóért felszámláznak 4óra munkát óránkén 4k Ft-tal. És akkor még az alkatrészárakról nem beszéltem.
tök jó ,legalább úgy egyszerűbb lehet az alkatrészbeszerzés!
Az MX 50/80 egyezik az 100%, manual szerint is ugyanazok vannak benne. Csak a gyújtás és a hengerszett más
itt írta régebben az egyik sporttárs, talán Speedfight100? Igen asszem Ő, és azt írta ,hogy a 80 LCII -ben két féle hajtókar van, és az a különbség, hogy az alsó csap átmérője különböző, és valamelyiket ha jól emlékszem nem nagyon lehet beszerezni. Ha olvassa az író ,kérem írjon erről valamit!

tehát elképzelhető az is ,hogy egyezik, meg az is ,hogy nem. magánvélemény: meglepne ,ha egyezne, mivel még azonos típusban is vannak eltérések.
Nem ezt?
http://kepesmotor.hu/yamaha-en...

Ez tényleg szép, majdnem ezt vettem meg, csak számomra a fehér piros nem túl nyerő.
11 ért van robogotuning.hu -n hajtókarszett prox. Mind levegős és LC-hez. Úgy írják mindenhol a hajtókarokat, hogy DT 50/80.. az 50-es és 80-asnak egyezik a főtengelye? Az MX-ekről tudom, hogy a blokk ugyanaz, de a főtengely is?
Ismerős csinálja, 500Ft-ért, de 6200Ft volt a hajtókar, tűgörgő, közti csap és a koptatók, nem gyári yamaha, de elvileg jó féle. Amúgy 3 körül van a munkadíj. Itt Kecskeméten
Hali! Mennyiért és hol csinálják a főtengelyed?
Feltettem egy galériát a gépről, bár mindegyik képet tettem már be ide, de ha valakit érdekel...:
http://sportmotor.hu/motoros_k...
Van itt pest, fejér megyei,..környéki DT-s?