Örülök, hogy ismeritek a vezetéknevemet, de igazán ti is bemutatkozhatnátok.
Nem tudom mennyire figyeled a dt fórumot, de úgy gondolom, hogy nem én kezdtem ebben a stílusban kommunikálni.
Nem akarom szétveretni, viszont kicsinek érzem. Nem rossz moci, de amire nekem kell, ahhoz erősebb motorra van szükség. Egy DT nem biztos, hogy bírja. Inkább eladom, minthogy széthajtsam és utána bukjak rajta. Még alig mentem vele 219km-t.
Akkor legalább ebben egyetértünk:)
Persze a maliciózus hangot azét értettem, de nem baj, elfér...
Nem offolom tovább a topikot, tessék az uraknak kedvükre Dt-ézni:)
(azé majd néha benézek megnézni Szigeti mit bénázik:)
nem érted,a lényeget azt hiszem.
Szerintem nincsenek "Dt-sek cimconyosok,mittudoménmisek" hanem motorosok vannak.
Ugyan úgy megálltam a sztriptíztáncosnőnek a cbr je mellett, mint a robogosnak, amikor kifogyott a benzine.
Engem nem nagyon érdekel mi van a tank oldalára írva, a motoros az motoros.
Nem,itt azzal van mindíg a gond,hogy beugrik valaki osztani az észt!
ami simsonnál bevált,DT-nél lehet hogy másabb kissé...(tudom jól,van mindkét gépből)
GI viszont rögtön simsonhoz viszonyít...persze az is tökéletes...nem 8-10l eszik hanem kb 2 körül...
viszont én sem értem,mi értelme van tuningolni eleve egy simsont?
erősített ez,erősített az,kifurni,ide-oda tenni...nem lenne egyszerűbb erősebb motorbol kiindulni?
észre kéne venni,hogy vége a simsonos/mz-s korszaknak,sőt már nagyon Trabi/waresz sincs az utakon...jók voltak,de van helyettük jobb/gazdaságosabb
Tökéletesen igazad van. Örülök, hogy léteznek még motor-polihisztorok. És örülök, hogy nem vagyok az. Mert akkor az én kötelességem lenne, hogy végigjárjak minden fórumot és kijavítsam az egészet, egy szebb jövő érdekében. Ahol a szimósok együtt motoroznak a Dt-sekkel. Egész nyáron egy szimóssal motoroztam, cserélgettük a motorokat mindig. Úgyhogy én a szebb jövőben élek.
Kiállok a társaimért, legyen szimós, DT-s vagy akárki, mind az utakat szeljük, de csak ha nem okos húsvéti tojást játszik. És nem unalomból fikáz, és hogy taglalja milyen sz*r ott a világ másik oldalán, miközben mások azért járnak oda, hogy tanuljanak, megoldják problémájukat, segítsenek másoknak.
Kiállok a társaimért, legyen szimós, DT-s vagy akárki, mind az utakat szeljük, de csak ha nem okos húsvéti tojást játszik. És nem unalomból fikáz, és hogy taglalja milyen sz*r ott a világ másik oldalán, miközben mások azért járnak oda, hogy tanuljanak, megoldják problémájukat, segítsenek másoknak.
Először az a baj, hogy nem ért hozzá.
Amikor kiderül, hogy de, akkor az, hogy nincs gyakorlata.
Amikkor kiderül, hogy az is van, akkor az a baj, hogy minek jön ide.
Ez igazán mulatságos.
Egyébbként azért jött ide, mert itt van a haverja, beleolvasott a fóruma, és talált egy halom sületlenséget, ezeket próbálta helyretenni.
Azért ugattam bele, mert én pontosan ugyan így jártam fél éve.
Az a baj, hogy megnézitek az adatlapját, kiderül hogy cimconyos, és betámadjátok mert nyilván ha cimconyos, akkor hülye is.
Amikor kiderül, hogy nem, akkor meg megsértődtök.
Van itt a sportmotoron pár topik, ahol a legnagyobb jóindulattal sem lehet segíteni, mert nem lehet véleményeket ütköztetni, mert sértődés a vége, vagy anyázás, vagy takarodjinnenezés.
Ott dobom el az agyam, hogy egyesek simsont tuningolnak. A simson egy jó járkálós motor, ha jól meg van csinálva üzembiztos, de nem sportgép. Ez akkor derült ki számomra egyértelműen, amikor egy ugratásnál lehasalt a motor mert a tank alatt meghajolt a váz. A robogósok és a szimósok elfogultak "kicsit". Ha ott tartunk h simson, az én 79-es DT-mben már Reed-szelep volt. Gumis felfüggesztéses kuplungkosár, rezonátor, stabil váz, gázra érzékeny külön olajozás stb. Egy 79-es szimó ehhez képest?
azért védi mert onnan jött ahonnan én is...nemírom ki,nemkell oda a balhé-ezt is Karika tanítja a fórumon,kiírhatnám hogy **********.hu,de nem teszem-
valószínüleg ha ott szindnak majd egy DT-s emberkét,én is kiállok,sőt te is ha engem vagy akárkit fikáznak....nem?
Miért véded? Engem nem érdekel ki ő. Leszól itt mindenkit. De a problémákra már nem válaszol és kérdése sincs. Akkor miért ír ide? A főtengely mit szólt a 15-ezerhez amúgy? xD
Most kajak irigykedtek,vagy le akarja rohanni a simson részing tíím a dt fórumot?
no,majd jön Karika,megmondja hogy reszeljünk a poweren -nekünk van beee- mellé kikönnyítjük a gumikat is,máris mehetünk a simson tuningosok gyülekezőhelyére feszíteni
Ja, hogy ha kiderül, hogy elméleileg ért hozzá, akkor az a baj, hogy íróasztal mellett ülő okoskodo?
Hát az sem nyert:)
A simsonját 15 ezernél kellett a gyujtásnál(mikrokontrolleres) tiltani, mert 25 m/s kb egy mezei dugó maximálsi gyorsathatósága.
szóval motort is látott már 100 méternél közelebbről:)
Vagyis monitorról és papírról "tapasztalja" a motorozás csínyját-bínyját? Az elmélet a gyakorlatban szokott megdőlni. Amúgy nem piszkálódásnak írtam, csak nem kell védeni.
Örülök, hogy ismeritek a vezetéknevemet, de igazán ti is bemutatkozhatnátok.
Nem tudom mennyire figyeled a dt fórumot, de úgy gondolom, hogy nem én kezdtem ebben a stílusban kommunikálni.