Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha érdekel valakit! Bár nem tom megéri-e!
http://www.hasznaltmotorok.hu/hirdetes/132783
Akarom mondani ""tuskót""
Amúgy mi lett vele? Te csináltad? Valami tuskut fogtál?
Hello!
Kinek van dt125x-e?
az lécci írjon
A glicerintől szép fényes,fekete lesz,a legjobb gumiápoló nem repedezik ki a gumi,és hosszú távon is óvja.
2dl elég egy autó garnitúrára is,a gumit előtte persze alaposan le kell mosni mosószerrel,aztán kefével bekenni még a nedves gumit,vagy vízzel1:1 arányban hígitva jól szétkenni a gumi teljes felületén.A víz majd szépen elpárolog ,aztán mint az új!De nehogy lefújd szilikonnal a gumit,mert szépen megcsócsálja!
horpadás sztem át lessz hidalva.... 7k egy hátsó lengővillárért sztem nemsok... és nem kötnek bele
olvass vissza.... már ke van rakva vagy 5 bontós ahonnan lehet rendelni
Sziasztok, szükségem lenne 1 dt 50-r (2000) es rugóstagra. de honnan?
én tavaly kérdeztem yamaha servizbe de nekem valami 100 150 körüli henger rémlik
Szevasztok!Nem-e tudjátok véletlenül mennyibe kerülhet egy Yamaha dtr 125- ös henger?Vízhűtéses!
Meg arra vagyaok még kíványcsi hogy lehet ezeket hüvelyeztetni.Vagy hol tudtok bontókat?
Köszönöm segítségeiteket.
hy
tibcsi nagyon fasza lett a blokk és a váz
nádasdon vannak fasza helyek ahol lehetne motorozni
A dt125.de-ről már majdnem mindet látam. Én Házi videora gondoltam! Csinálhatnátok!
Jó bocsánat!!! Nem akartam fikázni a motorodat! Azon a horpadáson kívül végülis jol néz ki! Ki tudja, ha juliusig még meglesz lehet én veszem meg! Persze egy kicsit olcsóban!
Nem gagyi malyd megírom a Márkáját! Olya 1000ft körül van!
gázolja fogkefe nemá:) de szép lett amugy milyen márkájú festék vagy jó ez a gagyi hőálló is csak vékonyan kell fujni hogy csak szine legyen???
Hello!
A blokkot gázolajjal és fogkefével lemostam tisztára, utánna átmostam forróvízbe és lefestettem hőálló ezüst festékkel ami 600Celsius fokig hőálló!
a régi alkatrészeket adom hozzá ha kell vkinek
blokkot hogy pucoltad ilyen fényesre??? oldószer+gőzbortva?
mert a glicerintől fényes(fekete) lesszv agy ilyen szép fekete mintha új lenne? meg nem lessz annyira repedezett vagy mi?? mennyi kb 1 deci mennyire elég?
Malamut67 Köszike a tanácsot!
Tervben is volt a gumik ápolása csak nemtudtam, hogy éppen mivel lenne a leg célszerűbb!
Holnap megyek is és veszek Glicerint!!
Köszi
Állat a gép,ha elfogadsz egy jótanácsot a gumi nagyon rontja az összképet!Nem nagy befektetés átmosod gricelinnel 1:1 víz-glicerin (ha máshonnan nem tudsz szerezni: Gyógyszertár 1dl elég!)Utána lefotózod még az unokád is büszke lesz a nagyfaterra!
Mondjuk az benne van a 300-ban hogy rendszámos a moci. Ha ötvenesként lenne olyan 220ért árulnák.
Én is 245ért vettem fiatalabb motrot, de az csak "ötvenes". Mérg kéne vagy 100 ezer hogy rendszámos legyen.
Hello!
Az csak a gyári műanyag védője amin elcsúszik és nem tud megakadni!
Jódolog és szerintem bontóból szerezhetsz!
nagyon szépen megcsináltad ha te csináltad...ha nem üdvözlöm a készítőjét... igényes munka

lehet nekem is le kellet volna fújnom a vázat 3 hete... bár egyáltalán nics rossz állapotban mind 1 ... az a lényeg hogy szép
eddig... de abba nem gondoltál bele mivan ha kárt okozol vagy balesetet csinálsz.... kérdezd meg kishapsit az endurocross topicba hogy mennyi volt a bírság... ős is csak a szomszédos autós boltba ment... csak közbe telibevert egy kocsit hátulról.... szembe meg jött a kamion.... súlyos állapotban volt amikor kórházba vitték...

a bírság asszem fél milka volt + kárrendezés.... szal aki jogsi meg biztosítás ill rendszám nélkül mocizik a 125 vagy annál nagyobb gépekkel az magára vessen amikor kárt csinál....

értitek.. itt nem a rendőrrel van a baj... mert szarok rá nem állok meg. de ha baleset van akkor már gáz...

ne vegyétek lelkifröccsnek mert nem annak szántam... csak át kell gondolni a dolgok következményét különben a pénztárcánk bánja