A glicerintől szép fényes,fekete lesz,a legjobb gumiápoló nem repedezik ki a gumi,és hosszú távon is óvja.
2dl elég egy autó garnitúrára is,a gumit előtte persze alaposan le kell mosni mosószerrel,aztán kefével bekenni még a nedves gumit,vagy vízzel1:1 arányban hígitva jól szétkenni a gumi teljes felületén.A víz majd szépen elpárolog ,aztán mint az új!De nehogy lefújd szilikonnal a gumit,mert szépen megcsócsálja!
Szevasztok!Nem-e tudjátok véletlenül mennyibe kerülhet egy Yamaha dtr 125- ös henger?Vízhűtéses!
Meg arra vagyaok még kíványcsi hogy lehet ezeket hüvelyeztetni.Vagy hol tudtok bontókat?
Köszönöm segítségeiteket.
Jó bocsánat!!! Nem akartam fikázni a motorodat! Azon a horpadáson kívül végülis jol néz ki! Ki tudja, ha juliusig még meglesz lehet én veszem meg! Persze egy kicsit olcsóban!
Hello!
A blokkot gázolajjal és fogkefével lemostam tisztára, utánna átmostam forróvízbe és lefestettem hőálló ezüst festékkel ami 600Celsius fokig hőálló!
mert a glicerintől fényes(fekete) lesszv agy ilyen szép fekete mintha új lenne? meg nem lessz annyira repedezett vagy mi?? mennyi kb 1 deci mennyire elég?
Malamut67 Köszike a tanácsot!
Tervben is volt a gumik ápolása csak nemtudtam, hogy éppen mivel lenne a leg célszerűbb!
Holnap megyek is és veszek Glicerint!!
Köszi
Állat a gép,ha elfogadsz egy jótanácsot a gumi nagyon rontja az összképet!Nem nagy befektetés átmosod gricelinnel 1:1 víz-glicerin (ha máshonnan nem tudsz szerezni: Gyógyszertár 1dl elég!)Utána lefotózod még az unokád is büszke lesz a nagyfaterra!
Mondjuk az benne van a 300-ban hogy rendszámos a moci. Ha ötvenesként lenne olyan 220ért árulnák.
Én is 245ért vettem fiatalabb motrot, de az csak "ötvenes". Mérg kéne vagy 100 ezer hogy rendszámos legyen.
eddig... de abba nem gondoltál bele mivan ha kárt okozol vagy balesetet csinálsz.... kérdezd meg kishapsit az endurocross topicba hogy mennyi volt a bírság... ős is csak a szomszédos autós boltba ment... csak közbe telibevert egy kocsit hátulról.... szembe meg jött a kamion.... súlyos állapotban volt amikor kórházba vitték...
a bírság asszem fél milka volt + kárrendezés.... szal aki jogsi meg biztosítás ill rendszám nélkül mocizik a 125 vagy annál nagyobb gépekkel az magára vessen amikor kárt csinál....
értitek.. itt nem a rendőrrel van a baj... mert szarok rá nem állok meg. de ha baleset van akkor már gáz...
ne vegyétek lelkifröccsnek mert nem annak szántam... csak át kell gondolni a dolgok következményét különben a pénztárcánk bánja
http://www.hasznaltmotorok.hu/hirdetes/132783