Szeretnék egy valóban megkimélt mocit venni 2000-évj. utánit. Ha tud valaki segiteni megköszönném! SUPERMOTO átalakitás elöny, vagy kerekeket is vennék!
Csá buttha!
Ha szegeden bemész a GAS GAS boltba(Enduro depo) a Berlini krt. 20., ot biztos kapsz.
De a hátsó lánckerék kb 5 ezer, az első 2 ezer, a láncot nem nagyom tom de sztem az is benne van az 5 ezerben.
Egyébként szoktál kijárni Szegedről mocizni?
hát fogni fog az egy 10 km után.... egyébként a légtelenítés 2 emberes munka....
féknél a légtelenítő csavarra rádugsz egy csövet... végét egy edénybe rakod... töltőnyílás kupakja le tölts bele oilt... kezd el pumpálni 10-15 pumpálásonként nyisd ki a légtelenítő csavart de közbe ne pumpálj... akkor légtelen a fék ha a csőben már nem látsz légbuboékokat amikor kinyitod a légtelenítő csavart
olyan kérdésem lenne, hogy: kiszedtem a hátsó kereket...a fékkel nem csináltam semmit.visszatetettem a hátsó kereket és most alig fog a fék.szinte semmit.mi lehet a baj?mit lehet tenni?
más: első és hátsó fékeket hogy kell légteleniteni?köszi a hlepet előre is
Hello.Ma végre kész lett a gépem. Minden a helyén van. Mentem is vele úgy finoman 3 ezer felé nem vittem a fordulatot mert még járatos.eddig 4 órát járattam alapjáraton most mentem vele előszőr 2 KM ert.
Amúgy érdekel valaki egy első,hátsó cross gumi szett? kb olyan 80-70% osak.csak mert nekem enduro van a motoron és nincs mit kezdjek vele.
Sziasztok! El vagyok keseredve mert zörög a láncom. tegnap este megszívtam mert motorozás közben leesett a lánc az volt a szerencsém h nem akadt be a hátsó lánckerék és a villa közé. Azt szeretném kérdezni h mennyibe kerül egy láncszett vagy elég csak a láncot kicserélni? Mert idegesít h kattog meg nem is tesz jót se a láncnak se a lánckerekeknek. Eccer hosszú volt a lánc kivettem egy szemet és előrébb lett hozva a kerekemakkor jó volt egy darabig . Mit tanácsoltok vkinek volt ilyen baja? Köszi. Sziasztok
Ja és én is nagyon irigylem azokat akik dombos-hegyes helyen laknak Itt baszus nincs semi... Határtalan síkság oszt jóóvan... Még mielött ideköltöztünk akor Üllőn laktunk! Nahát ott sokal faszáb a terep! Legsziveseben viszajárnék oda motorozni!
Hát félegyháza és bugac közöt van egy baszott nagy pálya csak, aza baj hogy tályvédelmi körzet kellős közepén van! A fakabátok 450-es dr-z kel szokták szétzavarni a jónépet!
nem voltam még arra... mert van valami jó hely?? én inkább ladánybene meg tatárszentgyörgyön szoktam ott a lőtér azis baszott nagy meg cross pálya is van meg van egy időlátási kilátó vagymi a körül is vannak fasza helyek de itt 15 km es körzetben lajosmizsétől semmi baz a kiskunság irigylem akik a hegyekbe nyomják..:8:) de holnap lehet elviszik a dt m 240 ért:( de nem akarom eladni naon jóó... de viszont jogsim már félkész és ahoz kell a lé ugyhogy jön a kocsi:(:(:( de nyáron ugyis veszek svájcból hozok be nagybáttyámmal kamionozik azt keresek egy fasza yz t 250 eset vagy valami 400 as versenycross t azt ágyőő rendőrök..:) meghát tesomnak a 125 ös aprilia tuareg etx e 10 lóval jobb mint dt:)
ki az a barom aki ezt megveszi ha kell én adok két ilyet ingyen igaz szarrá mentet:D de kb sztem az is ennyit.. még hogy használt dugo gecc amugy is kecskeméten kb az úőj 14 000 huf loooool
Ha szegeden bemész a GAS GAS boltba(Enduro depo) a Berlini krt. 20., ot biztos kapsz.
De a hátsó lánckerék kb 5 ezer, az első 2 ezer, a láncot nem nagyom tom de sztem az is benne van az 5 ezerben.
Egyébként szoktál kijárni Szegedről mocizni?
féknél a légtelenítő csavarra rádugsz egy csövet... végét egy edénybe rakod... töltőnyílás kupakja le tölts bele oilt... kezd el pumpálni 10-15 pumpálásonként nyisd ki a légtelenítő csavart de közbe ne pumpálj... akkor légtelen a fék ha a csőben már nem látsz légbuboékokat amikor kinyitod a légtelenítő csavart
más: első és hátsó fékeket hogy kell légteleniteni?köszi a hlepet előre is
Amúgy érdekel valaki egy első,hátsó cross gumi szett? kb olyan 80-70% osak.csak mert nekem enduro van a motoron és nincs mit kezdjek vele.
de te tudod