Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elképzelés...ccm,gyártmány,ütem,árban...stb
riga 12-es ilyet ujitok fel jelenleg...most ezen dolgozom
Szeretnék egy valóban megkimélt mocit venni 2000-évj. utánit. Ha tud valaki segiteni megköszönném! SUPERMOTO átalakitás elöny, vagy kerekeket is vennék!
enyimé köcsög
vki unatkozik
melyik köcsög utánzott be
enyimé
múúú
Csá buttha!
Ha szegeden bemész a GAS GAS boltba(Enduro depo) a Berlini krt. 20., ot biztos kapsz.
De a hátsó lánckerék kb 5 ezer, az első 2 ezer, a láncot nem nagyom tom de sztem az is benne van az 5 ezerben.
Egyébként szoktál kijárni Szegedről mocizni?
hát fogni fog az egy 10 km után.... egyébként a légtelenítés 2 emberes munka....
féknél a légtelenítő csavarra rádugsz egy csövet... végét egy edénybe rakod... töltőnyílás kupakja le tölts bele oilt... kezd el pumpálni 10-15 pumpálásonként nyisd ki a légtelenítő csavart de közbe ne pumpálj... akkor légtelen a fék ha a csőben már nem látsz légbuboékokat amikor kinyitod a légtelenítő csavart
olyan kérdésem lenne, hogy: kiszedtem a hátsó kereket...a fékkel nem csináltam semmit.visszatetettem a hátsó kereket és most alig fog a fék.szinte semmit.mi lehet a baj?mit lehet tenni?
más: első és hátsó fékeket hogy kell légteleniteni?köszi a hlepet előre is
Hello.Ma végre kész lett a gépem. Minden a helyén van. Mentem is vele úgy finoman 3 ezer felé nem vittem a fordulatot mert még járatos.eddig 4 órát járattam alapjáraton most mentem vele előszőr 2 KM ert.
Amúgy érdekel valaki egy első,hátsó cross gumi szett? kb olyan 80-70% osak.csak mert nekem enduro van a motoron és nincs mit kezdjek vele.
Sziasztok! El vagyok keseredve mert zörög a láncom. tegnap este megszívtam mert motorozás közben leesett a lánc az volt a szerencsém h nem akadt be a hátsó lánckerék és a villa közé. Azt szeretném kérdezni h mennyibe kerül egy láncszett vagy elég csak a láncot kicserélni? Mert idegesít h kattog meg nem is tesz jót se a láncnak se a lánckerekeknek. Eccer hosszú volt a lánc kivettem egy szemet és előrébb lett hozva a kerekemakkor jó volt egy darabig . Mit tanácsoltok vkinek volt ilyen baja? Köszi. Sziasztok
Ja és én is nagyon irigylem azokat akik dombos-hegyes helyen laknak Itt baszus nincs semi... Határtalan síkság oszt jóóvan... Még mielött ideköltöztünk akor Üllőn laktunk! Nahát ott sokal faszáb a terep! Legsziveseben viszajárnék oda motorozni!
Úgy látom marha nagy szerencsém,van,hogy itt van szinte a kertem végében a cross pálya,kár,hogy kiöregedtem a sportból!
Hát félegyháza és bugac közöt van egy baszott nagy pálya csak, aza baj hogy tályvédelmi körzet kellős közepén van! A fakabátok 450-es dr-z kel szokták szétzavarni a jónépet!
tremészetesen elsőre.... ha meg már kimotorozod a 125 öst akkor érdemes 250 est
először vegyél inkább egy 125 crosst.... 250 essel meghalsz!!! 45 ló is sok lesz nemhogy 60

de te tudod
nem voltam még arra... mert van valami jó hely?? én inkább ladánybene meg tatárszentgyörgyön szoktam ott a lőtér azis baszott nagy meg cross pálya is van meg van egy időlátási kilátó vagymi a körül is vannak fasza helyek de itt 15 km es körzetben lajosmizsétől semmi baz a kiskunság irigylem akik a hegyekbe nyomják..:8:) de holnap lehet elviszik a dt m 240 ért:( de nem akarom eladni naon jóó... de viszont jogsim már félkész és ahoz kell a lé ugyhogy jön a kocsi:(:(:( de nyáron ugyis veszek svájcból hozok be nagybáttyámmal kamionozik azt keresek egy fasza yz t 250 eset vagy valami 400 as versenycross t azt ágyőő rendőrök..:) meghát tesomnak a 125 ös aprilia tuareg etx e 10 lóval jobb mint dt:)
Látom lajosmizsei vagy! Kiskunfélegyháza környékén nem szoktál csapatni?
Nem vágom hogy az ilyet hogy lehet meghírdetni???
ki az a barom aki ezt megveszi ha kell én adok két ilyet ingyen igaz szarrá mentet:D de kb sztem az is ennyit.. még hogy használt dugo gecc amugy is kecskeméten kb az úőj 14 000 huf loooool
aki használt dugót rak a gépébe az megérdemli
olyasmi