Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah az újak kedvért elmondom hogy a moci azért kapott új matricázást mert át lett fújva... és sima feketén sztem ronda.... nekem tetszik aki látta annak is
hát figy... aki látta meg felül rá az érzi hogy meg van csinálva a moci... kb 3 hete lett kész... meg azért adom el mert veszek még egy crossmotort.... meg kapok egy 125 ös xt t... és feleslegesség vált....
de én csak ajálgatom.... még nincs eldöntve semmi.... az nem érdekel kit mi taszit... aki megnézi tartsa meg magának a véleményét... leszarom de azt nem tűröm hogy a fórumon nyilvánosan nekiálljon fikázni a motoromat.... tehát akinek nem tetszik huzzon bőrt a fogára és tünjön el a halál faszára... véleményt nem kértem senkitől

egyébként szép napunk van
amugy fics nekem van 128 darab dt-s videom:) mind a dt 125.de ről szedtem van kb 200 a legjobbakat leszedtem
142 kb-63megáig minden méret:D
összesen 512 mega
tibcsi nagyon szépen néz ki a blokk :) meg a váz de ilyen hez már új kerék se ártana:D asszem a nagyvason láttam dt re valot kurva jo enduro gum,it amugy az mi az a fém a blokk alatt ilyen vázvédő a felhasalás ellen vagyis arra feküdjön fel? mennyi egy olyan hol lehet kapni??
Csináljatok már dt-s vidiket és töltsétek fel!!! Úgy megnéznék már egy párat!
Az átlátszó sárvédőkiegészítés nagyon faxa!
Üdv!
Na hogy tetszik??
Már nagyon várom, hogy milyen lesz!!
Helósztok!
Nem tudja valaki mi az a powerjet? Meg hogy az van e a DT karbijában, vagy a mikuni karbikban alapból?
Az igaz hogy korlátlan jogsihoz kelene leni valami más jogsimnak is? Pl kismotor
Még városba is bemegyek! Nagyon forgalmas utakat kerülöm, mag szabájos kisfiút játszom Oszt ja...
én is de főúton 1be még nem húztam le 40km-t azér az parás
Jogsi nem kell (nyogodtan,szépen aztán nembánt a rendörbács i)
Én már lasan 2 éve jogsi nélkül járok szinte minden nap! Edig még megúsztam...
de ha valaki jönne esetleg velem a 10esen akkor talán nem lenne akkora para
Nemtudom lehet
hello! Chevy te jössz márc 17.én csolnoki pályára? lesz összeröffenés...én mennék csak jogsi nélkül parázok a yardoktól
Magyarán nöiszemmel nézed ...nemminden a külsö...
Én először a motrot néztem és aztán az árat. De lehet hogy azon a horpadáson kívül minde nagyon rendbe van a mocin, de lehet hogy nem... Engem az a sok matrica taszít!!!!!
Csak 1vélemény...tudjátok lehet hogy soknak tünik de ha veszel 1fiatalabbat lehet hogy ráköltöd inged/gatyádat(mert nemhiszem hogy van olyan hülye aki 300ért fiatal költségmentest ad..)ez a legrosszabb ha az árat nézitek elöször.............szerintem....
Ádibácsi nem akarlak megsérteni de szerintem nem ér 300 at az a dt , még ha új lenne 2001 feletti akkor érne anyit de így nekem nem érne meg 300 at

de legyn szerencséd
Az nekekm drága lene! Max 250-et áldozok rá
Ott a hátsó villa bal oldalán mi történt? Vagy csak a fénytörés miat lászik úgy mintha be lene horpadva? Hanyas évjárat? Enyi pézéé minimum 95ös ugye?
de a kérdésem továbbra is áll
az férement.. akinem nem inge ne vegye magára
Elözmény....