Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És mennyit szánsz rá? Lehet eladom az enyémet,csak még leműszakiztatom
Helló!
Újabb kérdéssel jelentkezem. Ma a hűtőfolyadékot cseréltem ki és a könyv szerint 0,93 liter a hűtő csövekkel és 0,3 a tágulási. Namár most én kimértem 1,22 litert. És leeresztettem a régi fagyállót, kiöblítettem a rendszert, csavar vissza és felöntöttem a hűtőt. Majd a tágulásit. És maradt kb 2 deci fagyállóm. Ezután elindítottam a motort és 4-5 percig túráztattam, játszottam a gázzal de nem villant ki a melegedés jelző, a hűtő szépen melekszik szal keringet. De akkor, hogy maradt 2 deci víz? Én ezt nem értem.
MOTORT KERESEK MEGVÉTELRE!
IGAZOLT SZÁMLÁKKAL (ha lehet), LEHET RENDSZÁMOS. SZÉP LEGYEN, JÓ LEGYEN Győr-Moson-Sopron megye körül.
Akinek van ismeretében ilyen, az írjon.

Elsősoran DT érdekel de még szóba jöhet KMX/KDX/KTM LC2...
30körül vannak az újak. Így számolj!
Hát én akárhogy nézem, 30alatt nincs csizma..:(
Egyébként kössz!
Citybike-os linket elbasztam bocsi
Itt a rendes:
CITYBIKE
Belinkelem a 3 gyxőri boltot, ahol érdemes vásárolni. A többibe be se menj, mert horrorisztikus árak vannak.

MOTORLINE - GYŐR
RMC - KTM - GYŐR (itt rendelni kell, mert készleten csak drágák vannak)
CITYBIKE - TÖBBNYIRE OLASZ MÁRKÁK RUHÁKBÓL, MOST KEZDIK FORGALMAZNI AZ ACERBIS-T

Egyébként szerintem az ACERBIS az egyik legjobban megfizethető márka, ár/érték viszonyát tekintve az egyik legjobb a piacon. A KTM és a KAWASAKI valamint a YAMAHA gyári beszállítója. Amerikai cég. Akinek kell még info, szóljon!
Holvan azon az oldalon?
Nem találom..Ha nem nagy kérés, linkeld be légyszi!
Köszi!
Körül fogok nézni.
Nem szeretnék használtat, de olyan ki****tt drágák, hogy nem igaz.
Üdv!

Én tudok egy pöpec gépet,haverom árulja,Eger mellett van,kinézetre és motorikusan is majd szalonállapotú!

koyo01@freemail.hu - ha érdekel írj ide!
Ha érdekel, a motorline.hu-n találsz jókat.
Van egy 15.000ért ACERBIS. Sérült (de láttam, semmi baja) 30-40ről van leárazva. Szerintem érdemes ott körülnézned. A citybike-ban pedig 28körül van FORMA márka. Ennél olcsóbban csak használtat kapsz, de abban benne van egy komoly lábgombafertőzés esélye... mivel ezeket nem lehet belülről mosni.. még a felsőkategóriás SIDI-ket sem!
Hi!
Aki ért Supermoto átalakításhoz légyszi írjon! Szeretnék SM szettet venni, csak nem tudom hogy jó-e lenne bele a szett!

Erről lenne szó: http://kepesmotor.hu/rieju-sup...
Köszönöm!
Morgen!

Nincs valamelyikötöknek enduro csizmája eladó?
42-43körüli kéne, valami nem agyon strapált.
KEGYETLEN !
Mennyit szánsz a vasra?
hova kell?
http://www.hasznaltauto.hu/kereso/motor

Itt bejelölöd a yamahát, beírod hogy dt, és annyi van papír nélküliben hogy el is adják. Papírosnak viszont komoly árai vannak.
Nem tudtok egy eladó dt 125öst? kellene aki tud msn: kovacs.135@hotmail.com
Vadállat még mindig ezen szakadok...oh oh oh afrika....
multkor picit erősen engedtám rá a kuplungot induláskor, és azóta van ilyen közel Afrika...
Nincs mit. Mondjuk nekem jó, mert 5 ezer körül van a dugószett, azt akk az jobban megéri nekem.
köszi majd probálkozok:D
Hát bizony vigyázni kell az ilyen erőművekkel... ezzel kimész az utcára mélyművelési/bányászati engedélyt kell kérned egy nagyobb gázadás előtt...
hahaha ,simán lefüstöli...

amúgy jó volt így ,mert a 30 kilos kerékkel legalább már 5. ben nem emelte az elejét, így már húzhattam a gázt ,nem úgy mint a saját kerekével
Akkor tegyél fel egy vidit a burn outról...
Egyébként nem rossz, ezzel akár nyílt vízre is kimehetsz