Helló!
Újabb kérdéssel jelentkezem. Ma a hűtőfolyadékot cseréltem ki és a könyv szerint 0,93 liter a hűtő csövekkel és 0,3 a tágulási. Namár most én kimértem 1,22 litert. És leeresztettem a régi fagyállót, kiöblítettem a rendszert, csavar vissza és felöntöttem a hűtőt. Majd a tágulásit. És maradt kb 2 deci fagyállóm. Ezután elindítottam a motort és 4-5 percig túráztattam, játszottam a gázzal de nem villant ki a melegedés jelző, a hűtő szépen melekszik szal keringet. De akkor, hogy maradt 2 deci víz? Én ezt nem értem.
MOTORT KERESEK MEGVÉTELRE!
IGAZOLT SZÁMLÁKKAL (ha lehet), LEHET RENDSZÁMOS. SZÉP LEGYEN, JÓ LEGYEN Győr-Moson-Sopron megye körül.
Akinek van ismeretében ilyen, az írjon.
Elsősoran DT érdekel de még szóba jöhet KMX/KDX/KTM LC2...
Egyébként szerintem az ACERBIS az egyik legjobban megfizethető márka, ár/érték viszonyát tekintve az egyik legjobb a piacon. A KTM és a KAWASAKI valamint a YAMAHA gyári beszállítója. Amerikai cég. Akinek kell még info, szóljon!
Ha érdekel, a motorline.hu-n találsz jókat.
Van egy 15.000ért ACERBIS. Sérült (de láttam, semmi baja) 30-40ről van leárazva. Szerintem érdemes ott körülnézned. A citybike-ban pedig 28körül van FORMA márka. Ennél olcsóbban csak használtat kapsz, de abban benne van egy komoly lábgombafertőzés esélye... mivel ezeket nem lehet belülről mosni.. még a felsőkategóriás SIDI-ket sem!
Újabb kérdéssel jelentkezem. Ma a hűtőfolyadékot cseréltem ki és a könyv szerint 0,93 liter a hűtő csövekkel és 0,3 a tágulási. Namár most én kimértem 1,22 litert. És leeresztettem a régi fagyállót, kiöblítettem a rendszert, csavar vissza és felöntöttem a hűtőt. Majd a tágulásit. És maradt kb 2 deci fagyállóm. Ezután elindítottam a motort és 4-5 percig túráztattam, játszottam a gázzal de nem villant ki a melegedés jelző, a hűtő szépen melekszik szal keringet. De akkor, hogy maradt 2 deci víz? Én ezt nem értem.
IGAZOLT SZÁMLÁKKAL (ha lehet), LEHET RENDSZÁMOS. SZÉP LEGYEN, JÓ LEGYEN Győr-Moson-Sopron megye körül.
Akinek van ismeretében ilyen, az írjon.
Elsősoran DT érdekel de még szóba jöhet KMX/KDX/KTM LC2...
Egyébként kössz!
Itt a rendes:
CITYBIKE
MOTORLINE - GYŐR
RMC - KTM - GYŐR (itt rendelni kell, mert készleten csak drágák vannak)
CITYBIKE - TÖBBNYIRE OLASZ MÁRKÁK RUHÁKBÓL, MOST KEZDIK FORGALMAZNI AZ ACERBIS-T
Egyébként szerintem az ACERBIS az egyik legjobban megfizethető márka, ár/érték viszonyát tekintve az egyik legjobb a piacon. A KTM és a KAWASAKI valamint a YAMAHA gyári beszállítója. Amerikai cég. Akinek kell még info, szóljon!
Nem találom..Ha nem nagy kérés, linkeld be légyszi!
Körül fogok nézni.
Nem szeretnék használtat, de olyan ki****tt drágák, hogy nem igaz.
Én tudok egy pöpec gépet,haverom árulja,Eger mellett van,kinézetre és motorikusan is majd szalonállapotú!
koyo01@freemail.hu - ha érdekel írj ide!
Van egy 15.000ért ACERBIS. Sérült (de láttam, semmi baja) 30-40ről van leárazva. Szerintem érdemes ott körülnézned. A citybike-ban pedig 28körül van FORMA márka. Ennél olcsóbban csak használtat kapsz, de abban benne van egy komoly lábgombafertőzés esélye... mivel ezeket nem lehet belülről mosni.. még a felsőkategóriás SIDI-ket sem!
Aki ért Supermoto átalakításhoz légyszi írjon! Szeretnék SM szettet venni, csak nem tudom hogy jó-e lenne bele a szett!
Erről lenne szó: http://kepesmotor.hu/rieju-sup...
Köszönöm!
Nincs valamelyikötöknek enduro csizmája eladó?
42-43körüli kéne, valami nem agyon strapált.
hova kell?
Itt bejelölöd a yamahát, beírod hogy dt, és annyi van papír nélküliben hogy el is adják. Papírosnak viszont komoly árai vannak.
amúgy jó volt így ,mert a 30 kilos kerékkel legalább már 5. ben nem emelte az elejét, így már húzhattam a gázt ,nem úgy mint a saját kerekével
Egyébként nem rossz, ezzel akár nyílt vízre is kimehetsz