Tegnpa kicsit szét kellett szedni ,a koncsinkat ,és így pár órára szabad volt a 2 hátsó kerék. Gondoltam feldobom a Dt-re oszt megnézem milyen vele... húúúú....
Én épp most voltam vele a vörösvári pályán bár én csak átgurulok rajta mert én még nagyon kezdő vagyok. Ez mellett Csobánka felé a hegyekben endurózgatok vele és szerintem erre teljesen megfelel a DT. Van egy másik DT-s is és ő azért mondhatni küldi neki már régóta és "tetszik" a dt-nek is. Ja és 125-ös DT-ről van szó.
Hát lehet hogy igazatok van, azonban nem értek vele egyet. Erre fogom használni, és szeretni fogom a kicsikémet. A legjobbat kapja mindenből.. csak menjen.
Kiokoskodtam, hogy valami ilyesmire való lehet . Na de most már megy is mint a szellő, valami kis piszok volt a karbiban. De ezek a japók túl sok helyet nem hagytak, jó szűkösre tervezték a DT-t.
Helló!
Már mindegy, épp a karbival mellettem írok:D. Am állítottam rajta de úgysem lett jobb, mit kellett volna segítenie annak? Amúgy a karbira rácsatlakozik a hűtővíz? Hirtelen tök meglepődtem mikor észrevettem, léghűtésen ilyen nem volt:). Am ha kinyitom a hűtőtartály tetejét akkor kidolgozza a levegőt magából igaz? Mmint a kocsiknál.
sziasztok!
készül a dt-m már minden kész van a blokkal már benne is van a yamahaámban de az a baj hogy amikor raktam fel a hengert el tört az egyik gyűrűm.Nem tudnátok mondani egy árat hogy körülbelül mennyi lehet? amugy 50.51 vagy 51.50 nem tom melyik mert el felejtettem. válaszaitokat köszönöm.
Helló!
Mentem ma a DT-vel és arra lettem figyelmes, hogy elindulni nem lehet vele csak akkor ha jól felpörgetem és csúsztatom a kuplungot. És alacsony fordulaton nem akar menni mintha lefulladna. És egy közepes tartományban megy, de ha nagyobb gázt húzok egyszerre lefulladás formát vesz fel és hörgéshez tudnám hasonlítani a hangot ami ad. Jól gondolom, hogy benzin vagy levegő hiánya van?
Igen ezek DT 80 LC2 küllők.
írj mi-mennyi érdekel!
Üdv
idénre marad a kis DT...
az adatlapomon kint van, tanulni használom...
Kint voltam a cross pályán a DTvel... szegény kapott apait anyait... de ezt ki kell próbálni.
Akinek van és elfogadható áron adja az írjon a kiskutya2@citromail.hu -ra.
Már mindegy, épp a karbival mellettem írok:D. Am állítottam rajta de úgysem lett jobb, mit kellett volna segítenie annak? Amúgy a karbira rácsatlakozik a hűtővíz? Hirtelen tök meglepődtem mikor észrevettem, léghűtésen ilyen nem volt:). Am ha kinyitom a hűtőtartály tetejét akkor kidolgozza a levegőt magából igaz? Mmint a kocsiknál.
készül a dt-m már minden kész van a blokkal már benne is van a yamahaámban de az a baj hogy amikor raktam fel a hengert el tört az egyik gyűrűm.Nem tudnátok mondani egy árat hogy körülbelül mennyi lehet? amugy 50.51 vagy 51.50 nem tom melyik mert el felejtettem. válaszaitokat köszönöm.
Mentem ma a DT-vel és arra lettem figyelmes, hogy elindulni nem lehet vele csak akkor ha jól felpörgetem és csúsztatom a kuplungot. És alacsony fordulaton nem akar menni mintha lefulladna. És egy közepes tartományban megy, de ha nagyobb gázt húzok egyszerre lefulladás formát vesz fel és hörgéshez tudnám hasonlítani a hangot ami ad. Jól gondolom, hogy benzin vagy levegő hiánya van?