Nekem mindegy....szerintem a szűkebb átmérő a méret.
Tegyél fel egy 21-est és meglátod.........De a 19-essel is csak nézel majd mint nyúl a mezőn........ .........
nem, ez egy átmenetes karbi, dellorto számozás szerint van 12-12-es, 14-12-es, 14-14-es, de viszont csak ez a kettő karbim van most, melyikkel lehet jobb? Amúgy nem gondolod, hogy egy 21-es karbi egy 50-esre kicsit túlzás?
"""a henger felől 14-es, a levegő felől 12-es """
Akkor az is csak 12-es nem?
Ha újat teszel, akkor 17,5 alá ne add. De mehet 19 vagy 21 is.
Azokat könnyebb beállítani, nagyobb tűréshatárban dolgoznak...
A gyári 12-es az egy f@s.....
Hello! Ma kiszedtem a gyertyát beleraktam másikat semmi nem változott. Visszaraktam az eredetit semmi meg se reccent. Mérgemben ott rugdosom 5perce egyszer valamiért elkapta aztán megint hibátlan minden... Nem értem miért csinálta de nem szeretném ha egyszer olyan helyzetben megcsinálná mégegyszer.. Szerintetek mi okozhatta ezt? Talán nem folyt le rendesen a benzin vagy mi?
Szerintetek melyiket érdemes a levegős mx 50-re (1987) rakni: gyári 12-es, vagy 14-12-es dellorto (aprilia AF1 50, 92') az apriliáé a henger felől 14-es, a levegő felől 12-es http://www.kymcoalkatresz.hu/k...
Tegyél fel egy 21-est és meglátod.........De a 19-essel is csak nézel majd mint nyúl a mezőn........ .........