Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a probléma!
Szerintem meg. Amúgy nincs mit.
nem gyertya sajnos :S gyűrűk kopottak, ma lehuztam a hengert és fény derült mindenre remélem ha kap egy uj dugót akkor akkor a durrogásnak is vége lesz és visszajön az ereje... Prox szettet megéri megvenni 10-12e forintért?

Azért kösz hogy próbáltál segíteni
Rendeltem egy 420as láncot, a régi is olyan volt és a méret mégsem passzol. Valaki tudna segiteni?
17-re emlékszem de ebben benne volt a fúrás és az ablak csinálás
Hello!
Már napok óta nem indul a dt-m.(80lc2)
A gyújtótrafó jó, a cdi is jó,de nics szikra, "elvileg" a gyújttekercs is jó. Gyertya is. Mi lehet még? A töltésvisszajelzőm sem ég, de az akku 100% fölvan töltve. Bár akku nélkül is kell mennie.
Én kábel szakadás,kontakt hibára gondolok. beindítottam pár napja, ment alapjáraton kb 5-10percet, és utánna leállt. A szerelő szerint valószínű a gyújtótekercs lessz a rossz. Mit nézzek még meg?
Szerintem a FOR dugó jobb és olcsóbb
Az AMBIKÁBÓL voltak rossz szériák, bár nem DT-hez.
Az AMBIKÁNAK a kidolgozása sem olyan jó, mint a FOR dugónak, viszont szélesebb a méretválaszték.
Mindegyiket beletenném megfelelő odafigyeléssel.
Értem.
És amugy az "AMBIKA" meg "FOR YAMAHA" szettekről mit tudsz? Mennyire birják?
MOST 13650.-az ára
Milyen árba volt?
csak azért írtam mert enyémbe az került, már 3 éve dobog benne
ÉN OLYAN TERMÉKET NEM AJÁNLHATOK AMI NEM TÖKÉLETESEN PASSZOL A MOTORHOZ, MERT HA VALAMI NEM JÓ, AKKOR MEGY A MUTOGATÁS.
pl. én azt mondom, hogy minden passzol, csak ki kell maratni az ablakokat, a megrendelő pedíg eltöri a maratásnál, akkor azt mondja, hogy nem bírta ki, pedíg én azt mondtam hogy kibírja és fizessem vissza az árát.
És még meg sem néztem, hogy tényleg passzol e minden mérete.......
gyárt a prox 80as dugót, de yamaha beluga-hoz
a kis ablakok kivételével megegyezik a dt80as dugóval
szóval lehet ajánlani, de csak olyannak aki el tudja végeztetni az ablak maratást
Húúú vazze Sok pénzt ott fogok nálatok hagyni!
ezért érdekel, mert ha van akkor szerzek.
Igen-igen. Én sem találtam együküknek a listáján sem. Viszont ettől függetlenül még lehet nekik... Még nem irtak!

Amúgy ti is szerezzetek be ilyet, ha jó és akk nem kell olyan sok postát fizetnem!
A prox nem gyárt DT 80-ba dugót
A megadott oldalon letöltöttem az árlistát, és TKR-ből sem találtam DT80 dugót, meg nem 6300.-Ft-ért vannak a 80-as dugók.
várom kiváncsian, hogy sikerül e szerezni.
Megrendelted már?
Amúgy úgy hallottam, hogy ez a P R O X -nak a testvére vagy mi?!
Egy helyen gyártják, csak ez más néven fut. "?" ....de ha ez így van, akkor a PROX mér nem csinált DT 80-ba, PROX néven?
köszi
Találtam egy pdf-et abban vannak ilyen ábrák.
Mit kell benne cserélni? Hát blokkot!
Ha jól tudom, 50-esre 70-es henger van, amit fel tudsz rakni.
üdv
Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék!Van 1 dt 50-em,96-os léghűtéses!Elég gyenge már a motorja és felszeretném újítani!Az lenne a kérdésem hogy lehet belőle 80 cm3-est csinálni!Tehát mit kell benne feltétlenül cserélni a henger-hengerfej-dugó-gyűrű-n kívül?Illetve ezeket hol lehet beszerezni?Mert több helyen csak a dugó és a gyűrűt hirdetik!Válaszotokat előre is köszönöm!
Sziasztok! Hol és mennyiért tudok venni dt80 lc2 (92-es)-be gyújtótekercset? elöre is kössz
Jó helyen keresed! Én is nekik írtam és van nekik!