Nah!
Sikerült leszedni a lendkereket. Esztergáltak hozzá lehuzót.
Szétkaptuk a blokkot.... a váltó egybe maradt!
A főtengely csapágyam volt a ludas! Itt vannak képek:
3éve van meg a DT125R-es motorom,és ma álítottak meg elöször a rendőrök pár órája. :D Persze amikor mentem messzebb,nagykanizsárol balatonra,meg erre arra messzebb,sosem álítotak meg,de ma igen,méghozzá a házunk elött,pont akkor áltam meg :D mondtam,hogy levan vizsgáztatva 80-as rol 50-es re,és van a kipufogóban,meg a karbiban fojtás,és elhitte :D azért mondtam hogy 80-as,mert rákérdezett,hogy az-e nemakartam mondani,hogy 50-es,mert bentvan a hengerben hogy 125-ös,és nemakartam,hogy nézegesse. Ha kilett volna csiszolva a hengerböl azthiszi,hogy 50-es :D
Ha azt nézzük, ugyanaz a minarelli am6 blokk van bennük, mint az aprlia RS, vagy yamaha TZR-ekben. Azok is mennek 110-et, csak beállítás és áttétel függvénye, én DT 50 MX-em 90 fölött ment halott 70-es hengerrel
MI a neved?
Nem igazám, hogy 5km-re lakunk egymástól és nem ismerjük egymást, legalább látásból.
Várjá, kikkel szoktam régebben endurozni.
Walli?
Szalai?
Kettinger Csabiék?
VAlaki csak csak ismerős:)
Msn?
Részemről mehet a téma, csak ma sikerült eltépnem a kuplungbowdent... és asszem lamellacserés lesz. A hétvégén feltöltöm a telókat olajjal, és megnézem a powert, aztán részemről mehet a dolog. ;)
Nem tudom milyen idős vagy, mennyi pénzed van rá, de ha kezdő motor lesz akkor jó az 50es, de néhány hónap és ráunsz. Nem akarlak lebeszélni a 80asról, de itt a fórumon egy srác, tavaly nyáron a megvétel utáni héten ment vele, és belémentek (az autós volt hibás) és majdnem beszopta vele, mert ugye megnézték a motorszámot. Azért úszta meg, mert 6 hónapig nem foglalkoztak az üggyel, azután pedig elévül.
még nem íllítottak meg ezzel, de sztem nem is nagyon fognak, tök normálisan közlekedem és nem is hangos a gép. bár eddig csak 4500 km-et mentem vele ,főleg Budapesten.
helyedben inkább egy 80-ast vennék. pl .olyat mint az enyém. ennek olyan kicsi a hengere,blokkja ,hagy amíg nem mész vele egy kört simán 50-esnek nézed. ,de szerintem lényegesen jobban gyorsul, és sokkal jobban bírja az emelkedőket mint egy 50es. az enyémen gyári folytott kipufogó van ,így a végsebessége kb. 80km/h és 4 litert körül fogyaszt. szerintem ha messzebbre akasz menni akkor a 80 as is nagyon kicsi, de mégsem 50es:)
robogotuning.hu : múlthéten csütörtökön rendeltem meg tőletek a fogaskerekeket+láncot, de még nem jött meg !
- gondolom a 15.-e miatt, hogy akkor nem volt szállítás körülbelül mikorra várhatom mert ami jött üzenet ott ez ált szállítási idő : pár nap, vagy párnapon belül szállítjuk... ? várom a választ üdv.
Sikerült leszedni a lendkereket. Esztergáltak hozzá lehuzót.
Szétkaptuk a blokkot.... a váltó egybe maradt!
A főtengely csapágyam volt a ludas! Itt vannak képek: