Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze, én sem csinálnék ennyiért egyet.
Csak ez a fánál is jobb megoldás.
Ha-ha-ha... tunyingműhely-tunyingmotyó=és kalapáccsal ütjük a kalapácsot....(és a munkavédelemmel mi lesz he?)
Ja!
Erre a dologra gondoltam, de nemhiszem hogy egyszeri levételhez valaki csinálni fog ilyet otthon!
Már ne haragudj, de nem azt mondtam, hogy ez egy kitűnő megoldás, de egyszer meglehet csinálni, én semmiféle sérülést nem okoztam a simsonomnak ezzel!
Egyébként nem hiszem hogy barbár, gányoló, hülyegyerek lennék. Nem sok olyan állapotú simson szaladgál, amilyen a képeim közt van.
http://sallay-tuning.extra.hu/... vagy csinálni kell egy ilyet.
ennyit szarozni... össze kell hegeszteni a fogaskerekeket mint állat és akkor nem lessz gond, ja meg valami jóféle műgyantát érdemes beönteni a váltóba, talán az is megfogja valamennyire
Hupsz, még egy kérdés.
Esetleg endurozik e valaki győr/csorna közeléből? Egyedül sem rossz, de többen csapatni jobb volna...
Dávid
Sziasztok!
A minap vásároltam egy DT 125R mocit.
Az alvázszáma 3 PY-nal kezdődik. Ritka fajta annyi szent. :)
Annyit szeretnék kérdezni, hogy milyen olajat vegyek motorolajnak, teleszkópolajnak és 2Tnek? A motorolajból 750ccm-t kell beletölteni. Telóba mennyi kell? Hogyan kell utántölteni? Mert teljes cserét szeretnék. Ha lehet márka + típust írjatok!
köszi előre is!
Vagy azt!
Vasat nem rakok közé, mert még a simsonnál faszán szétkurtam vele a fogakat.
Köszi. Én a lapos csavarhúzó helyett egy kötelet szoktam!
Már csak a lendkereket kell megoldani!
Fát a fogaskerekek közé!
Nem vasat! Istenem mennyi barbár......
Hehehe!
Hogyhogy hol?
Hát a motoromon! Nem tudod milyen motorom van?
Pedig ti mindent tudtok!
Magyarázzátok el nekem, az összes motoron hol tudom.......
Simsonnál úgy szokás, hogy a kuplungkosár, és a főtengelyfogaskerék közé egy nagy lapos csavarhúzót helyeznek, és úgy lazítják - húzzák. Nem ez a jó megoldás, de talán jobb mint mást feszegetni.
Köszííí!
És nem tudod, hogy hogyan tudnék neki ellentartani? Mert nem tudom, hogy jó ötlet-e a hajtókart "lefogni".
emlékeim szerint nincs az anyán jelölés, szóval bizonyára óra járásával ellentétesen tudod lazítani. ,de azt ott igen emberesen meg szokták húzni...
Sok sikert!
igen ,ott készült az 1. 2. kép
DT 80-nál, a főtengelyen lévő, kuplungkosár fogaskerekeit meghajtó, fogaskereket balra vagy jobbra lehet lelazítani?
Itt járok most: (nem tudjuk leszedni, csavarlazítóval próbálom áztatni)
Helo!
Nem tudnád nekem elmagyarázni, hogy milyen motoron kell beállítani a gyujtást?
Mivel az adatlapodat NEM töltötted ki.....
Hello

Valaki nem tudná nekem képbe vagy normálisan elmagyarázni hogy hol tudom beállítani a gyújtást?
okok! nincs semmi belőle, ráér a dolog, amikor van időd rá, majd megnézed. Köszi szépen!
Gumicsere miatt fel van bakolva, szóval nem sokat láttam belőle, 1-2 nap és jobban aláférek, és csinálok képet.
pfff... hát remélem hogy megegyezik a blokk. Előre is köszi! :)
Hali nem tud valaki új hengerfej tömítést szerezni ólcsón ehhez a hengerhez?