Már ne haragudj, de nem azt mondtam, hogy ez egy kitűnő megoldás, de egyszer meglehet csinálni, én semmiféle sérülést nem okoztam a simsonomnak ezzel!
Egyébként nem hiszem hogy barbár, gányoló, hülyegyerek lennék. Nem sok olyan állapotú simson szaladgál, amilyen a képeim közt van.
ennyit szarozni... össze kell hegeszteni a fogaskerekeket mint állat és akkor nem lessz gond, ja meg valami jóféle műgyantát érdemes beönteni a váltóba, talán az is megfogja valamennyire
Sziasztok!
A minap vásároltam egy DT 125R mocit.
Az alvázszáma 3 PY-nal kezdődik. Ritka fajta annyi szent. :)
Annyit szeretnék kérdezni, hogy milyen olajat vegyek motorolajnak, teleszkópolajnak és 2Tnek? A motorolajból 750ccm-t kell beletölteni. Telóba mennyi kell? Hogyan kell utántölteni? Mert teljes cserét szeretnék. Ha lehet márka + típust írjatok!
köszi előre is!
Simsonnál úgy szokás, hogy a kuplungkosár, és a főtengelyfogaskerék közé egy nagy lapos csavarhúzót helyeznek, és úgy lazítják - húzzák. Nem ez a jó megoldás, de talán jobb mint mást feszegetni.
emlékeim szerint nincs az anyán jelölés, szóval bizonyára óra járásával ellentétesen tudod lazítani. ,de azt ott igen emberesen meg szokták húzni...
Sok sikert!
Csak ez a fánál is jobb megoldás.