Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Nem keres valaki éppen egy powermotort a gépéhez?
Az 5 vezetékes fajta az és az árat megdumáljuk.
Akit esetleg érdekel vegyen fel msn-re.
Nekem 130as szélességű van/volt rajta, és beleér a hűtőnek a kiegyenlítő tartályába, meg fogja is a gépet, szóval semmi értelme. A láncvédőbe viszont nem hiszem hogy beleér. Bár nekem R-es van, a tieden nem tudom elfér e.
sziasztok.
kaptam 2db uj metzeler 6 days extreme gumit. na most, a hátso guminak a mérete 140/80/18. lc2-re szeretném feltenni, szerintetek bele fog érni a láncvédöbe, vagy felmegy rá egyáltalán?
ez tudtommal egy vákuum "doboz", melyet a karburátor és a membrán közé szoktak bekötni a kis cső segítségével. úgy tudom ,hogy valamit a gázlengésbe, és hirtelen gázadáskori esetleges leszegényedésbe szól bele.
Szó szerint!
Entlüftungskasten Motor =Szellőződobozmotor

Leírni le tudtam, de, hogy mit jelent?
Szerintem vákumdoboz lehet! de valami levegős téma az biztos. az Entlüftungs szó alapján.
Hűha. Passz. Sajna nem tudom. Nekem a Cordobában is ugyan ilyen van, passzol bele, uh szerintem a nagy. Nekem egy van a km-óránál, meg másik 3 volt a visszajelzőknél, de nekem 50R van. Olilaci lehet tudja mennyi kell a 25R-be.
Felraktam ma a te hengerfejedet az én henegermre. Hát ha megoldódik a problem. És hát a hangjából megint eltűnt a ciripelés. Úgy tűnik a hengerfej miatt lett másabb hangja.
Köszi.
Ez kicsi rizs vagy nagy? És hány darab kell?
úgy gondoltam a "jóval"-t h egy 90 körül. h ha mondjuk két város között meek ne 10esével menjenek el mellettem az autók. mert városban jó. 50-60at jól tartja. de városon kívül kevésnek érzem. egy ugyanilyen tuningolatlan másikhoz képest.
érdekes ,hogy ezek a látszólag kis különbségek is mennyit számítanak...
ma már nem bírtam ,ki hogy ne vigyem ki a hóra a gépet
úgy szétszalatt a mén, hogy még 4.ben is táncolt a hátulja
12v 3w. nekem.
Hy all....
Egy kérdésem lenne hozzátok. A műszerfalamba egy izzó sem világít.
Milyen kinézetű izzó kell bele, és hány darab?
Kurva lusta vagyok szétszedni....
tavaszváró kis 50essel.
Sztem nem nagyon megy az többet, főleg nem "jóval".
Ha egy 50-es megy 80-at, az már jónak számít.
Mindenki képetgéprőőől:D
Én Eszteregnyei vagyok,tudod merre van?
Szisztok!
Van egy 50es DT-m. Svájcból lett behozva és az ottani szabvány szerint le van folytva 75-80ra. Úgy tudom h ennél jóval többet kéne muzsikálnia. A fúvóka lehet kicsi? (ha már itt tartunk mekkora a gyári? és mekkora kellene bele h azért menjen is rendesen?) Vagy vmi elektronikai fojtása lehet?
Mumi, itt a két hengerfej. A mélyebben levő gyertyás az én hengerfejem.
Pusztaszentlászló! és 125R de sajnos még mindíg darabokban! holnap akartam vinni festetni de ebben a szar időben nem volt kedvem kimenni összepakolni a cuccot! majd jövő 7en!
kattints a nevére és mindenkiderül, vagy minden kiderül
Zalán belül hol laksz? És milyen DT-d van?
Én Zalai vagyok!