Nekem 130as szélességű van/volt rajta, és beleér a hűtőnek a kiegyenlítő tartályába, meg fogja is a gépet, szóval semmi értelme. A láncvédőbe viszont nem hiszem hogy beleér. Bár nekem R-es van, a tieden nem tudom elfér e.
sziasztok.
kaptam 2db uj metzeler 6 days extreme gumit. na most, a hátso guminak a mérete 140/80/18. lc2-re szeretném feltenni, szerintetek bele fog érni a láncvédöbe, vagy felmegy rá egyáltalán?
ez tudtommal egy vákuum "doboz", melyet a karburátor és a membrán közé szoktak bekötni a kis cső segítségével. úgy tudom ,hogy valamit a gázlengésbe, és hirtelen gázadáskori esetleges leszegényedésbe szól bele.
Hűha. Passz. Sajna nem tudom. Nekem a Cordobában is ugyan ilyen van, passzol bele, uh szerintem a nagy. Nekem egy van a km-óránál, meg másik 3 volt a visszajelzőknél, de nekem 50R van. Olilaci lehet tudja mennyi kell a 25R-be.
Felraktam ma a te hengerfejedet az én henegermre. Hát ha megoldódik a problem. És hát a hangjából megint eltűnt a ciripelés. Úgy tűnik a hengerfej miatt lett másabb hangja.
úgy gondoltam a "jóval"-t h egy 90 körül. h ha mondjuk két város között meek ne 10esével menjenek el mellettem az autók. mert városban jó. 50-60at jól tartja. de városon kívül kevésnek érzem. egy ugyanilyen tuningolatlan másikhoz képest.
Hy all....
Egy kérdésem lenne hozzátok. A műszerfalamba egy izzó sem világít.
Milyen kinézetű izzó kell bele, és hány darab?
Kurva lusta vagyok szétszedni....
Szisztok!
Van egy 50es DT-m. Svájcból lett behozva és az ottani szabvány szerint le van folytva 75-80ra. Úgy tudom h ennél jóval többet kéne muzsikálnia. A fúvóka lehet kicsi? (ha már itt tartunk mekkora a gyári? és mekkora kellene bele h azért menjen is rendesen?) Vagy vmi elektronikai fojtása lehet?
Pusztaszentlászló! és 125R de sajnos még mindíg darabokban! holnap akartam vinni festetni de ebben a szar időben nem volt kedvem kimenni összepakolni a cuccot! majd jövő 7en!
Nem keres valaki éppen egy powermotort a gépéhez?
Az 5 vezetékes fajta az és az árat megdumáljuk.
Akit esetleg érdekel vegyen fel msn-re.