szerrintem nem egyről beszélünk, mert Te a anti-defekt anyagra gondolsz. én meg a defekt spray-ről beszélek.
amit én használtam:
állok a belvárosba a jog-om mellett épp iszok, egyszer csak egy spontán szisszenés és 20sec alatt összesett a gumi. de jó. de volt nálam spray. befújtam, az anyag /hab szerű/ és ahogyan megy bele a belsőbe vagy a gumiba /TT-TL ,ez TT volt/ úgy ez a hab elzárja a lukat, és a spray hajtógáza felfújja a gumit. ezzel beton keményre fülfújtam és 10-12 km et bírt 60-70 s tempóval. 100 méter kellett tolnom
És meddig birja, mert kéthetente defektet kapok. Azt monodm ha kifujnám vele akkor meddig birhatná....mondjuk nem sok pozitivumot találtam hozzá neten, hogy ezek mindennapi használatra jók lennének.
hali hali
egy kérdésem lenne felétek. van 1 dt 80-asom lc2, és a hátsó kerékméret érdekelne engem.
nekem 130/90/18 van, hogy mi a gyári méret
köszönöm a választ
hát jó lenne egy nemrégóta van nálam a moci és észresem veszem hogy nincs ott az a rugó behúztam a kuplungot reccs és az a tengely felugrott és átfordult kivettem beraktam rendesen ma meg elszakadt a bowden és nem tudtam kipróbálni hogy lett e más baja is de az a tengely fel le mozog gondolom ez a rugó azt is gátolná remélem nem lett komolyabb baja
amit én használtam:
állok a belvárosba a jog-om mellett épp iszok, egyszer csak egy spontán szisszenés és 20sec alatt összesett a gumi. de jó. de volt nálam spray. befújtam, az anyag /hab szerű/ és ahogyan megy bele a belsőbe vagy a gumiba /TT-TL ,ez TT volt/ úgy ez a hab elzárja a lukat, és a spray hajtógáza felfújja a gumit. ezzel beton keményre fülfújtam és 10-12 km et bírt 60-70 s tempóval. 100 méter kellett tolnom