Hát sajnos drága a jó cucc hozzá. Biztos, hogy hüvelyezni kell? Nem lehet már fúrni? 10e körül van bontott főtengely,6e körül taiwani dugó is, szóval olcsóbban is meg lehet úszni.
a kuplungbowden végén van egy műanyag rész, azt feszited a bowdennel, erre a kis perselyes része kijön és benyomja a tengelyt. Lehet a dekniben a műanyag ment szét neked. Nézdd meg ha elforgatod a forgó részét, a közepe kiemelkedik e.
Annyira nem bántottam, de egy egy gázhúzás olyan 6000ig pörgött fel. Jól kitekertem neki az olajzó spanolóját, hadd kapja. Még nem mentem vele csask beinditottam, de hallatszik a hangján mintha erősebb lenne a motor. Komolyabb hangja lett, pedig a kipuhoz nem nyúltam. Mélyebb lett leginkább, meg erőteljesebb. Mire összeraktam megittam két sört, ugy hogy ma már nem próbálom ki:)
most jövök motorozásból jöttem be a kapun engedem a kuplungot reccsenés és olyan puha lett lenézek és ahova a bovden másik vége megy az a tengelyt ki lehet húzni mi lehet a baja
sziasztok.
Szerintetek megéri a DT- fel újítani, hüvelyeztetni kell,dugó,hajtókar,meg az apróságok!?! Ugy cakk pakk ez kb.mennyibe kerülne szerintetek?!
Vagy inkább adjam el egyben..esetleg alkatrészekként?!?!
97es- 125ös poweres DT
Laci. Vettem ma két gyűrűt az ablakos dugóra, kicseréltem a hengert, hengerfejet. A síberen lejjebb tettem a tűt egy rovátkával, "behangoltam a karbit". Eredmény:
Sokkal pattogósabb a hangja a gépnek, szinte nem is ugyan az , a kipufogóhoz tartva a kezem, sokkal erősebben nyomja a kipufogógázt kifele. Ennyit számítana hogy 41 helyett 42-es és ablakos dugó van benne? Azt mondták a boltban a szakik hogy az ablak nélküli dugó valami suzuki robogóé:) Nagyon passzos lett a henger dugó, hallatszik mikor jár a motorja hogy szinte surlódik a hengerfalhoz a gyűrű.
http://www.sportmotor.hu/motor...
ilyen lett:
http://www.sportmotor.hu/motor...
Szerintetek megéri a DT- fel újítani, hüvelyeztetni kell,dugó,hajtókar,meg az apróságok!?! Ugy cakk pakk ez kb.mennyibe kerülne szerintetek?!
Vagy inkább adjam el egyben..esetleg alkatrészekként?!?!
97es- 125ös poweres DT
Sokkal pattogósabb a hangja a gépnek, szinte nem is ugyan az , a kipufogóhoz tartva a kezem, sokkal erősebben nyomja a kipufogógázt kifele. Ennyit számítana hogy 41 helyett 42-es és ablakos dugó van benne? Azt mondták a boltban a szakik hogy az ablak nélküli dugó valami suzuki robogóé:) Nagyon passzos lett a henger dugó, hallatszik mikor jár a motorja hogy szinte surlódik a hengerfalhoz a gyűrű.
Ha érdekel msn: markogab@msn.com