az én 80LCII annyira nem melekszik, hogy a ma már lenyomtam külvárosban kb50km-et és félig betakart hűtővel egyszer sikerült 75 fokosra melegítenem a vizet kaka a termosztátom ...
nem volt semi baja sosem nem tom mi lehet, lehet majd átnyomatom nagyobb nyomással az egész rendszert hátha valmi dugúlás meg mé arrra gyanakodtam hogy a termosztát mivel majd 3-4 honapig ált szárazon lehet nem tetszet neki meg mindenkép szerintem a fagyáló se tetszik neki
hengerfejes volt e már a motorod? nekem akkor forralta a vizet, meg mondjuk el is dolgozta az enyém... higitsd fel és ha továbbra is marad a helyzet akkor ne legyél rest irni
Én amióta megvettem szopok a melegedéssel. Termosztát már rég nincs benne dugulás sincs új az összes vízcső és fele felében keverem a fagyállót és a vizet van amikor még hígabban is. Szal ha rájöttök a megoldásra akkor szóljatok mert mindig egy 1,5 L es palackkal a hátizsákban kell mennem
sziasztok lenne egy kérdésem fel let újitvva a gépem teljesen már mentem vele 600 Km ert és most ki jött a jobb idö és nagyon hamar felmelegszik tiszta fagyáló van benne gondolom ez is rásegit nem tom mi lehet a probléma ha esetleg van valakinek valami ötlete jó lenne én arra gondolok hogy vagy dugúlás vagy termosztát lehet le ragadva
Ha valakit érdekel...VAN MÉG! (PUTOLINE TT Sport) /keverő olaj/
egyik hely és a másik hely
És mégezser nem üzletrontásért csak én ennyiért láttam.
megvan még, 00aholy@gmail.com az emailom ha még érdeklődnél.
hello!
Köszi a hozzászólást