üdv mindenkinek. Egy olyan kérdésem lenne a DT 80 Lc 2 röl, hogy menyire is megbízható... szóval ha egybe van a gép normálisan akkor belehet vele vállalni kisebb túrázást? mi a véleményetek?
80as meg a 125ös egész más átmérő......
teljesítmény:
130 kiló vagyok, szóval alattam eléggé finoman ment, de azért ha a nej még mögöttem volt aszfalton vitte a 80at, full gyári kipuffal
amúgy totál egyforma, csak ablak kell rá
olyan 17 felé volt, postástól ablakostól fúratással
ez 2 éve volt, aki megvette még mindig hajtja.......
egyrészt ez kb 2 éve volt, már nagyon rég nincs is meg neki a DT, a másik meg az, hogy hülyeség hogy nem gyártanak, nem hinném hogy leálltak volna vele, max nem forgalmazzák itt
de pinkmotorsnak irj egy üzenetet, gyorsan válaszolnak!
ez elég hülye kérdés, vagy én értem félre, a dugo egyezik-e a 125 és 80 köbös motornál? hogyan egyezhetne? :D
amugy van hozzá prox, egyik legjobb barátomnak is az volt benne, semmi baja nem volt vele! sztem prox azért van olyan minöségü amilyen a DT-be kell, nem lesz vele gond, én személy szerint vertex vagy wössner dugot vennék ha csináltatni kellene, de szerencsére tökéletes a 125 és már nem is szeretném annyit használni hogy dugoznom kelljen...
szia ini mért neked van 80 dt vagy vólt? na mind1 lenne egy -két kérdésem
teljesítményre milyen (vólt)?
és mennyit mentél vele?
Hogyan bírja a terepet mint egy rendes prox dugattyú?
de minden ugyan olyan rajta?biztos ?
csak 2ablak kell rá?
és neked milyen árba hozták?
és ha az ez tényleg így van akkor már meg van milyet vesszek bele
mert én ne akarok ilyen taiwanit bele venni mert az egy nagy foss
előre is kösz
Nekem Prox ,de 125-ösöm van . Nem tudok róla ,hogy 80-asba van -e jobb minőség. Bár a Prox-ról is hallani ezt.art Vegyél bele Ambika dugót ár/érték aránya nem rossz
egyedül a hengerfejtömítés volt a szar, azt ki kellett cserélni 200km belül
teljesítmény:
130 kiló vagyok, szóval alattam eléggé finoman ment, de azért ha a nej még mögöttem volt aszfalton vitte a 80at, full gyári kipuffal
amúgy totál egyforma, csak ablak kell rá
olyan 17 felé volt, postástól ablakostól fúratással
ez 2 éve volt, aki megvette még mindig hajtja.......
de pinkmotorsnak irj egy üzenetet, gyorsan válaszolnak!
de akkor megegyezik a yamaha beluga 80 prox dugatyúja dt-be?csak ablak kell rá?
bocs
martin
amugy van hozzá prox, egyik legjobb barátomnak is az volt benne, semmi baja nem volt vele! sztem prox azért van olyan minöségü amilyen a DT-be kell, nem lesz vele gond, én személy szerint vertex vagy wössner dugot vennék ha csináltatni kellene, de szerencsére tökéletes a 125 és már nem is szeretném annyit használni hogy dugoznom kelljen...
teljesítményre milyen (vólt)?
és mennyit mentél vele?
Hogyan bírja a terepet mint egy rendes prox dugattyú?
de minden ugyan olyan rajta?biztos ?
csak 2ablak kell rá?
és neked milyen árba hozták?
és ha az ez tényleg így van akkor már meg van milyet vesszek bele
mert én ne akarok ilyen taiwanit bele venni mert az egy nagy foss
előre is kösz
de lehet nem hiszitek el a hengerbe egy kis huzás sincs
de most nektek milyen dugatyú van bent?
vagy mit ajáltok?
köszi
mert ilyen vólt benne ezért nem ment 6-dikba