Végre eljött a várva várt pillanat tegnap este! Felkerült a kis DT a pincéből a szabad levegőre! JEEE. NAgyon jó lett, és meg kell állapítanom ,hogy még mindíg igen bika . vizes volt az út és csak 4.től szabadott neki húzni . Szóval lassan lehet szervezni a Pestiekkel a közös gurulást! JEEEEEEEEEEEEE
nekem 80ason még volt ott parkolo lámpa, de leállt a motor asszem olyankor
kormányzár meg nekem is a kormány alatt bal oldalt találhato, külön kulccsal és tökéletes
Ott valami gond van a gyújtáskapcsolóval, mert a gyújtástól jobbra nem lenne szabad fordulnia. A kormányzárral kapcsolatban nézd meg a videomat. A fikázókat ne vedd figyelembe
Nem áll le a motor,ha teljesen eltekerem jobbra,csak nem tölti olyankor az aksit,és nem égnek a lámpák,de lehet hogy pont azért nem tölti olyankor,mert áramot kéne felvenie az akksibol,hogy világítcson a helyzetjelző...de nemvilágít. :S Nemvágom mértnem... Nekem nem ottvan a kormányzár,hanem baloldalt a kormány alatt. ( 91 -es DT 125 R -em van)
Nekem nem dt-ben volt ilyen hibám , meg volt pót blokkom ,abból vettem ki a donor alkatrészt! A kuplung lamella szett meg szerintem nem nagy összeg.De előtte szét kell szedni és meg nézni mi a pontos baja. Vagy szerelőhöz vinni , ha van arrafelé megbízható ipse. Én magam szerelem a bringát ,csak elektronikai gondok miatt fordulok szerelőhöz, mert ahhoz tök hülye vagyok
Ha "nincsen gyujtáson" helyzetbe van és balra fordítod, az kormányzár. Ha jobbra fordítod. az gyújtás és ha még egyet az a parkir lámpa. Ott aksiról világít a helyzet jelződ meg a hátsó lámpád.
Milyen tekercs? Ha leálítom a motort,és ráteszem a világítást gyujtás melet,nekem nemvilágít a lámpa :S Nemtudom mi lehet pontosan az uccsó álás,de mértem,hogy akkor nem tölti az akksit,ha arra álítom.
Ezt írták vissza nekem:
Kérlek írd meg nekünk, hogy milyen DT-80ashoz keresed? (LC, R, MX stb.) Egyébként ilyen köbcentihez 4200Ft-ért tudunk dugattyúszettet.
Szóval van, már csak meg kell venned, ha ésszel használod (és bejáratod) akkor bírnia kell. Ez van!
Szrintem nem emel ki rendesen a kuplung!Vagy elvan kopva a lamella ,vagy valami kinyomó tengely gond lesz. legalább is nekem ilyen problémám volt , ezekkel a tünetekkel
Ja és nagyon szépen szól a Giannelli végdob.
kormányzár meg nekem is a kormány alatt bal oldalt találhato, külön kulccsal és tökéletes
Megvan még a szervomotor ? Érdekelne !
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
ezt én szakértelem nélkül esetleg megtudom csinálni, vagy ez szerelős dolog?
Kérlek írd meg nekünk, hogy milyen DT-80ashoz keresed? (LC, R, MX stb.) Egyébként ilyen köbcentihez 4200Ft-ért tudunk dugattyúszettet.
Szóval van, már csak meg kell venned, ha ésszel használod (és bejáratod) akkor bírnia kell. Ez van!