Valaki probálta már bioetanollal (E85) haszálni a dt jét?
Az érdekelne igazán hogy az olaj ugyanojan jol elkeveredik e benne mint a sima 95-ösben. Köszi!
Szerintem cserélhető, ha ugyan olyan DT-ről van leszedve ha nem akkor necces nehogy másik irányba nyisson vagy előbb esetleg később. Mondjuk ha a másik irányba nyit akkor legfeljebb fordítva csavarozod fel, ha elfér
ha lenne annyi egyforintosom kibasznék veled most azt max beolvaszthatnád =D
nekem jo ez a sima müanyag acerbis, nem tudom hogy az istenbe birja igy, de eddig ha pereceltem kicsit akkor szinte csak ez kapott ütést, egyszer szo szerint felhajlott és eltekeredett... aztán gyorsan visszatekertem és a helyére ütögettem, ugyanolyan és hibátlan :D
DEP van írva a dobra de én átfaragtam . Le karbon matricáztam de még a táblát nem raktam fel rá ,meg a vége nincs visszaszegecselve.Egyébként szerintem a dobcserénél nem kell karbit hangolni, legalább is nekem ugyanolyan jó mint előtte. csak a hangja jobb Meg kicsit szabadabban lélegzik
M.Fecsu! neked milyen az a kipufogódob ami a dt-den van? milyen márka meg minden... mennyibe került? mert nekem van egy remus dobom 2T-re és majd lehet h felrakom! ilyenkor karbit át kell állítani?
Az érdekelne igazán hogy az olaj ugyanojan jol elkeveredik e benne mint a sima 95-ösben. Köszi!