Ha a 21 collban van megadva, és kötőjellel választják el, akkor a szélesség is collban van megadva...felszorzod 25,4-el és megkapod az átmérőt, vagy a szélességet...
Ha pl személyautónál 185/60, akkor 18,5 cm széles, és a magasság a szélesség 60%-a....
Érthető?
hali. állítólag a dt80 lc2nek a gyári első gumi mérete 2.75-21. na eltudná nekem mondani valaki h ez mit jelent ? odáig vágom h 21 colos... de mi az 2.75? az milyen szélesség?
Én még benyomni sem tudom... . De gondolom azért van mert nekem ilyen szar "felfeszitett" meg kulcskiesős van. De ott van a másik, az meg tökéletesen működik. Amugy a parkir lámpát szoktam is használni. Faszán be van festve az égő zöld-pirosra.
Nekem működik a gyújtáskapcsolós kormányzár (lenyomom és elfordítom balra). De ami a kormány nyakban van ott nincs benne a zár csak a helye Gondolom a régebbiek gyújtás kulcsosak De akkor meg minek olyan a váz az enyém az még1990-es Ős R-es
benyomni be lehet a gyujtásapcsolót, de elfordítani semelyik kormányhelyzetbe nem tudom, ezért volt nekem újdonság mert erre már megvételkor rájöttem csak nem tulajdonítottam neki jelentőséget, de akkor minek rakták rá a másik zárat:?
Még a végén kiderül,hogy feltaláltam a melegvizet . A Jog-on is így van, talán a Mint-en, Vagy a Suzuki Sephia-n van úgy, hogy benyomva kell elfordítani. A többit nem ismerem.
Sziasztok! Segítsetek, ha tudtok
125R Dt-m nem úgy megy ahogy kellene, nem pörög ki teljesen ha bemelegszik akkor sem és kis fordulaton is dadorog így olyan 70 max.80 a vége. Ha levettem a légszűrőt jobban ment , ezért gondolom h, karbi , vagy gyújtás. SZerintetek?
Hmm, erről még nem hallottam. Balra kell fordítani a kulcsot, vagy hogyan? Megpróbálkozok vele most, de ahogy magamat ismerem, nem fog sikerülni! Köszi a választ!
Ezt már nekem is csinálta. Új gyertya,új pipa sem segített. Csak akkor jön elő, ha 10ezer felett megyek vele, de nem rögtön. Ha rájövök szólok, de légyszi Te is szólj, ha meg van az oka. Kösz.
Ha pl személyautónál 185/60, akkor 18,5 cm széles, és a magasság a szélesség 60%-a....
Érthető?