Minden elismerésem! Nagyra értékelem, ha valaki ennyi munkát belefektet, hogy szép legyen a motorja. A blokk viszont nem szép így egybefújva, de ez csak az én véleményem. Már kérdezték, de engem is érdekel, hogy milyen festék a kék?
Nekem ugyan olyan DT-m van mint neked, és nekem 6-ba dombnak felbele ha oda huzom ilyen 60 körül, azt még érezhetően huz, meg minden. De ilyen lassulás nincsen.
sziasztok lenne egy kérdésem a dt-mel kapcsolatba kiakarom huzatni a dt-t 1-2-3-4-be nagyon megy 5-be már nem annyira és 6-ba nem hogy gyorsulna hanem lassul
nem tudtok hozzá szolni?
vagy mondjatok valamit hozzá
előre is köszi
martin
üdv!csak tartasz tőle ,vagy el is kell vinned?párszor már engem is lekapcsoltak kamupapiros motorral de hengerürtartalmat soha nem mértek.egyebként te is kiszámithatod:3.14×2d×m!m:löket also felső holtpont közötti távolság.d:henger átmérő.de még egyszerübb vázszám alapján ha gyári blokk van benne.egy valamire való motorosboltban megmondják.
Tök egyszerű.: egy tolómérő kell hozzá...
Megmérik a mélységét, magasságát a dugattyú tetőnek alsó, és felső holtpontnál. Így megvan a lökethossz. Egy dróttal meg a belső sugarát a hengernek. És már ki is számolták a köbcentit...ennyi
csak akkor nagy bajban vagy ,mert vagy 1000-es lesz a DT
de mivel bizonyára a gyertya nyiláson töltenék be a benyát, akkor a forgattyús ház után a kiput is megtöltenék ugye eddig a szintig. tehát nem kizárt ,hogy a jó kis dt rögtön 2-3000 ccm lesz. hmm de jó is lenne...
Hallod te is nyiregyi vagy ? :-O Én is és nekem is dt 80 lc2 esem van meg másik havernak is és holnap menk venni mégegy havernak egy dt 80 at! Szval alapíthatnánk egy dt 80 nyiregy klubot Ja és lessz egy szezony nyitónk amit majd itt sm en is bejelentünk kb 50 en jelentkeztek eddig kitudja hányan jönnek majd el de minden motorost szívesen várunk!
nem tudtok hozzá szolni?
vagy mondjatok valamit hozzá
előre is köszi
martin
http://www.tanulovezeto.net/po...
Megmérik a mélységét, magasságát a dugattyú tetőnek alsó, és felső holtpontnál. Így megvan a lökethossz. Egy dróttal meg a belső sugarát a hengernek. És már ki is számolták a köbcentit...ennyi
csak akkor nagy bajban vagy ,mert vagy 1000-es lesz a DT
de mivel bizonyára a gyertya nyiláson töltenék be a benyát, akkor a forgattyús ház után a kiput is megtöltenék ugye eddig a szintig. tehát nem kizárt ,hogy a jó kis dt rögtön 2-3000 ccm lesz. hmm de jó is lenne...
http://www.viktormotor.hu/port...