köszi, örülök neki hogy ezt is sikerült a geci japánoknak ilyen körülményesre csinálni! faszom hogy 92es DT80anon MINDEN 10x egyszerübb volt
majd egyszer nekilátok ha megjön a kedv, lehet holnap mert egész nap itthon vagyok (söt egész héten)
Lenne egy sürgős kérdésem! van a gyári dt 80 lc2 végdob ba gyapot? mert minden kipufogószervízből elkűldtek hogy biztos gyapot van benne és nem merik kiégetni....
Felbakolod ,majd kiszeded a kutyacsontot és kiveszed a kp.teló alsó csavarját ,majd a lengővillát teljesen felemeled míg hozzá nem férsz az állító anyákhoz ! ÉN így csináltam mert nem akartam teljesen szétszedni
most néztem meg mit tudok tenni, hát, elég szar a helyzet, a 80-ason semmit nem kellett csak egy kulcs és már adtam is neki, ezen meg ha betonon van a motor akkor a két anya pont a lengökarnál van, hozzáférhetetlenül, ha meg felteszem egy tuskora akkor se jobb a helyzet, egy kissé kilátszik de nem az igazi
hogy az istenbe férjek hozzá? vagy valaki mutasson már egy képet hogy neki hogy áll alapbol, nem hiszem el hogy szét kell bontani a motort ahhoz hogy állitsak a kurva elöfeszitésen...
nekem az xt-n full puha volt a hátsó teló rugója
megtoldottam egy kb 2 centis műanyag karikával és már jó is lett
nem kellett emelgetni, lábujjhegyezni stb és beton kemény lett....és be sincs tekerve a csavar még félig sem
aztán kis pénz jó teló
Nem olyan könnyel mennek azok szarrá Szerintem csak elő kell feszíteni,vagy cseréld ki rövidebbre a kutyacsontot . Nekem meg az első telóm kicsit puha ,majd rálesek mi a manó van vele
szerintem ezek a "régi" /85-98/ Dt-k sokkal karakteresebbek az újaknál, legalább is nekem az új egyáltalán nem tetszik,számomra kicsit olyan bóvli hatást kelt a formájuk, kinézetük. Persze az lcII a legszebb
Én 185 körül vagyok. Az 1.képen gyárilag szerepel
A 2. képen kapott vagy 4-5centi emelést. Annyiból gáz hogy ha előre ülök kényelmesbe akkor lábujjhegyen állok alapba. Így sikerült vagy 2 hete 15m alatt 3szor elesni a hóba. Elsőkereket elvitte a kitaposott keréknyom amit belepett a hó, lábam nem ért le teljesen...
szerintem annyira azért nem kell kicsavarni... nekem 3-3,5 menetszál látszik ki az aljánál és hidegen füstöl de könnyen indul, melegen alig füstöl és szépen veszi a fordulatot és nem melegszik. viszont a gyertyát állandóan köpködi az mitől van?
majd egyszer nekilátok ha megjön a kedv, lehet holnap mert egész nap itthon vagyok (söt egész héten)