Felraktam ma az olaj pumpát. Lelégtelenítettem, raktam a karbiba menő csőbe olajat hogy jobban lássam jön-e az olaj. Sok idő után, megjelent a csőbe egy buborék, az nagy lassan tehát 10 perc motorozás után kb fél centit ment. De az olaj nem jött. Meg a tengely aminek a végén van egy 6-os anya az NEM mozgott ki-be. Azt mi mozgatja? vagy mé nem mozoghat?
a közlekedési felügyeletet /mozaik utca/ megkérdeztem,
és azt mondták ,hogy nemcsak vázszám kell hanem cr 50 -es beütés is . ami 5300ft ha jól emlékszem.
Helló!
Vettem két motorgumit és érdekelne, hogy innen használta e már valaki őket. Vagy hallottatok e már róluk valamit.
Az első Metzeler ME 33 LASER FRONT
a hátsó Metzeler ME 99A PERFECT
az már túl macerás dolog. jobban szeretem a hivatalos dolgokat.
csak azt nem értem, hogy -hogy tudott a fickó kötelezőt kötni rá?
mert azt mondta hogy kötött rá. és mi lesz ha jövőre rendszámozás lesz smkpra?
Nagy munka és sok pénz! De ha tudnál kérni egy ilyen motor vázszámot, és egy kicsit eltérnél, szereznél valahonnan beütő készletet egy ügyes ember meg tudja oldani!
Helló mindenki!
Találtam egy webshopot Hollandiába, azt írják hogy ami nincs még azt is megtudják szerezni 99%-ban, csak 1 dolog van hogy Magyarországra 17.50€ a szállítási költség, de ha sokan rendelünk cuccokat akkor ez az összeg megoszlik!
LINK http://www.opvoeren.nl/shop/uk...
sziasztok srácok! itt egy pár kép a dt-m vázáról, amit a fényező küldött, még majd lesznek képek, arról is amikor teljesen kész lesz, nagyon jó lesz!O02]
Fogsz egy beütőt és beütöd, ennyi.