képet tudnál rolla csinálni mert nekem is kelesz új mivel a régi eltörött mikor nekimentek a sziszkának megrepedt és utánna még jöttem velehaza meg minden és eltörött és most azon agyalok hogy vagy veszek 1 jó álaptú használtat 10Ekörül vagy 1 új gianeli 25-ért vagy csináltatni.
1:30 az nagyon sok. Sajnos nem adta meg a gyár a javasolt arányt, de ha jobbfajta olajat használsz, akkor 1:50 simán jó. Ha jó a pumpád, akkor azt használd, mert az az ideális keverék.
Igen az olaj keni a pumpát is.
Ha iktatod, érdemes a bowdent kiakasztani, akkor nem jár a dugattyú, csak minimálisan. Olajat bennehagyni, és a két csövet összekötni, bár én a tengelyt is megzsíroztam vastagon.
Vagy dekni le, és kiiktatni a fogaskereket, a kuplung felől-remélem érthető....
Ha a hajtás működik, és látszólag minden oké, akkor a kis szimmeringre gyanakszom, ugyanis, ha az nem tömít, akkor nem tud nyomást csinálni. A képen nem látszik ez a szimmering, valszeg benne van a házban.
különösebb hátulütője szterintem nincs. állandóan viszed magaddal az olajat ,sz@rozol vele, de minek? teljesen jó ,ez a különolajzás , operable sajnos az elmondása alapján beleesett a kb.1232114234234 ból 1 be akinek beszart. tegyél a tartályba olajat (ha eddig nem volt akkor lehet ,hogy a szárazon járatott pumpa tönkrement!) és nézd meg 10 perc kerekezés után ,hogy jön -e az olaja a karbi csövén. !minimális mennyiséget tol! alig észrevehető, de azért látszik!
Sok sikert!
Szia!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy 125-ös dt-hez tudsz-e kiput csinálni.Ugye elég jól be van hajtogatva, és ez megoldható-e?
Árban hogy alakulna, ha én adnám a tervet?
Köszi!
Kérdésem lenne, nem bízok a motor kenésének olajzásában és én mindig manuálisan megkeverem a benzint 1:30 arányban. Szerintetek lehet valami hátulütője ha nem az ő gyári olajzóját használom?
Hallottam több véleményt is de inkább megkérdezlek titeket "öregeket" . Előre is köszönöm a véleményeiteket.
Üdv
Olyan kérdésem lenne,hogy honnan tudnék beszerezni tirisztort egy DT 80 lc2-hez?
ujjat érdemes-e venni vagy csak bontótat?
Válaszokat előre is köszönöm.
Köszönök mindent