Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tartok a dologtól csak nincs kedvem úgy motorozni hogy egy óra alatt 5x állítanak meg.
Hasonló az én véleményem is :-D
ha ennyire tartassz a dologtól inkább add el...
Ha felveszlek msn re tudsz egy pár dolgot írni mire vigyázzak?
ja és IGEN, Nem tudok írni bocs
".És nem tudják valahogy lekérni a márkaszervízből?
" hát ez konkrétan úy volt nekem legalábbis hogy bemnetek a márkaszarvízbe és ott memonák a rend öreinek hoyg ez a gép 80-as:S

ns a történetemet már sokszor leírtam ha nagyon érdekel nézd visza amgy tömören mentem motorral és kijött elém 1suzukis "szgk" és ő volt a hibás/még nem zárul le az ügy csak a rendörségen szal még kb 1 hónap míg látok valami kest
múlthónapban kellet kimeni a karambol színhelyére és ott láták hogy ez picit nagyobb mnt kéne persze végig montam hoyg 50-es de nem tetszet nekik és felirtk a motorszámot és bent monta a tiszt hogy ez biza 80-as öcsém énmeg fúúú hát izé akkor én meg se vetem volna ha tudom bla.bla.blacsakhát mivel a karambol augusztusban történ így több mint hél éve(6 hóna letelt)így nem ér semit a szabálysértés mivel 6 hónap után elévül ha van még valami szívesen válaszolok de mint leírtam ha érdekel olvass visza van ott még 1-2 érdekesség is az én történetem e kívül is ami em 1 hátrány ha tudja az embera mocijárol..........
Meséld egy márt hogy hogy jártál lécc.És nem tudják valahogy lekérni a márkaszervízből?
Hát feketék egymásra mentek láncfűrésszel meg ilyenekkel és most sok a rendőr itt mindenkit megállítanak meg igazoltatnak.
hát tsokám én pont a hónapban jártam így sajnos de szerncsére 6 hónap után elmúlik a szabálysértés vagymi
amúgy a motorszám alapján vágják és cska a márkaszarvízbe tudják megmndani!
Milyen balhé volt?
Amúgy szerintem nem tudják lekérdezni.Max beküldik vizsgálatra.De ha tévedek javitsatok ki.
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy motorszám, vagy akármilyen szám alapján meg bírja határozni a motorom cmm jét a rendőr ha lekéri az adatokat?Vagy a vázon van olyan adat ami írja a ccm et?( volt egy "kis" balhé ami az RTL be is benne volt...... és azóta sok itt a rendőr és mindenkit megállítanak igazoltatnak és nem szeretném ha "lekapcsolnának")
A másikat megnézem szombaton, ha nem jön be, akkor lehet beszélek vele. Bár ennek nem olyan szép az állapota kívülről
hehe . nehogy azt hidd h olyan törékeny a lelkem! és én félreértelmeztem a dolgot! előfordulhat bárkivel!
Bocs ha beletapostam abba a törékeny lelki világodba....
Amúgy ha nem fogtad volna fel, dícsértem a motorod...festését
Inkább rózsaszínre festhetted volna, HelloKitty-s matricákkal...
Ilyen törékeny lélekkel az harmonizálna.....
jól an már én magyar vagyok de nem tudok írni megfelel?
figy danielblack! jövő7-en megyek hozzá és megadom a pontos címet, nem tom h van e honlapuk, de minden elképzelést meg tudnak valósítani matricában
nem tudom, én e-maileztem + posta+ pénz
De nekik van üzletük? Mert oldalukon infót hogy helyileg hol vannak nem találtam Mert nekem az egyik oldalsó matricám vmi paraszt félig letépte és kéne olyan még a másik oldalra is! :-D
sziasztok yamahások, lenne egy olyan kérdés hogy 2005 ös DT125X ben merre vannak a folytások? elvileg van a fejidomban valami elektronikus folytás, de erről semmi biztos infom nincs, ha ilyen van akkor ez hol van? ezen kívül még mivel lehet megfojtva?pl: fúvókák, power, valami? valaki aki tudja írja már meg legyenszíves..
Ezt fura, hogy te kérdezed, aki az írásjeleket se ismeri....
köszi danielblack majd jön a galéria meg a videók!
Ja és ha elkészült, kérjük a fotógalériát
Nagyon szép Dt!
én itt fogom a közelben, van egy japán/kínai manus aki zekkel foglalkozik, viszonylag olcsó és szépen dolgozik, csak a george design felkapott, ezt meg azok ismerik, akik erre járnak, de van olyan ügyes, és feleárban dolgozik!
én a George designe- nál csináltattam a matricát, motormatricak.hu .