Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

40 kg-val sehol nem baszakodnak Van némi tűréshatár
Szerintem is, csak mindig feladja valamelyik, vagy elmegy melozni
arra majd itt leszek én
Te mindentöl fosol
nekem azok vagytok szerintem jó a buli
na hát ez a nyilatkozat úgy volt(figyeltem annó mert érint) , hogy általában a 3,5 tonna ösztömeg alatti gépjárműveket nem fogják ellenőrzni. De természetesen azok is ellenőrizhetőek. Nos kb. ez így szólt. Azt akarta ezzel a pina mondani,hogy nem fő csapásirány a kisáruszállító. Ők nagyban utaznak. Aztán ehhez nem kell ám semmi csak annyi,hogy a góré egy nap úgy kel föl, hogy kiadja utasításba, hogy 1 hónapig a 3,5 tonna alatt következik. ezek a nagyméretű furgonok eleve csalásra vannak kitalálva. a 14 köbösömmel hivatalosan 1300 kg szállíthatnék, egy ivekóval meg 1000-ret ami 17 köbös. Ha csak wc papirral tömöd meg is több mint egy tonna. Ráadásul az alváza is igen bírja, 4 tonnát láttam már rajta (4 teli ibc) Szerintem kaszálnának vele mint a szar Ngyjából minden 3-ik furgon tuti túlsúlyos minimum fél tonnával. Én már nem nagyon merem ezeket reszkírozni, mert nem szégyellősek több száz ezres büntit mellékelni egy ellenőrzéshez
Nagyon jó!!
Az öreg székely mondja az asszonynak:
Te Maris,ha valamelyikünk meghal,én beköltözök a városba!
Csákom Norisz rúl dö vörd.
Minek az?
Nincsmárvicc?????
Lehet, hogy az osztrákok nem tudnak egyenes úton beszedni elég útdíjat, és szóltak nekik, hogy tegyenek valamit, mert nem lesz fizetés??!
A sulyhatárt pontosan nem tudom,csak a kisteherautósokra tértek ki, valami hasonló tulsullyal kapcsolatban. Arra mondta az illetékes hogy nem cél, mivel az utakat ez nem rongálja és képes ugyan mérni de tervbe sincs a mérés illetve más problémákat is felvet a dolog (szgk,kisbusz, teher, ha kisteher lehet akár 3.5 felett is, stb.) Illetve akkoriban azt is hangoztatták jogy elöször csak figyelmeztetik a teherautosokat éscsak utánna szankcionálnak. Azóta ez már változhatott azt küldik rögtön a csekket.
Majd ajánljuk a bicajosoknak, hogy vigyázzanak a súlyukra, mert bünti lesz !!
20T alatt nem mérnek még illetve nem büntetnek, méri elvileg még a bringást is csak még nincs bünti.
Mindezt úgy hogy a szállító levelek szerint rendben volt minden súly mert darabáruzik
Arra tippel pár egyutas raklap lemaradt a papírról aztán megvolt a hiba
Osztrákok nem szarolnak, ott szopatják a külföldit ahol csak tudják
"Azt mondta az az olasz út teljesen nullás volt ". Gondolom teljes öröm volt a vezetőnek, egész nap kamionozik, és még örüljön, ha nem lesz mínuszban!! De 40 kiló + miatt, ajvékolni??!! Ennyi összejöhet akkor is , ha a "sofőr" nem 60kilós , hanem 100??! Mert ez már a szemétség, és pénzbehajtás kategória!!
Jól megmondtad idióta
Osztrákok már 10+ éve is durván mérték a túlsúlyt
Ismerősnek 40 kiló többlet volt és 130 ezer felé volt a bünti
Mar ha jól emlékszem
Azt mondta az az olasz út teljesen nullás volt
Bocs , nem tudtam , hogy az elmeosztályról firkálgatsz!!
Barátom 1 euro bírságot kapott németben túlsúlyért. Nem elírás, kilónként volt annyi (2000 euro lett 2 autóra).