Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, meg Epstein hajtómű...sok hülye, nem értem mit kínlódik a kémiai rakétákkal
Plutóniumos generátort elvileg visznek magukkal, az kellően kis méretű, de a fúziós az nagyobb mint Paks2 és nem működik még.
Ha ezt megcsinálják az maga az energetikai szent Grál. Persze nem ez a napi 1.5liter, hanem az 1500literes változat.
Hidrogént nehéz tárolni hosszú távon, a folyékony üzemanyagokat sokkal könnyebb.
Az hogy nagyon sok energia kell hozzá, az biztos, de amikor a megújulókat nem tudják hova rakni egy szeles időben vagy nyáron a napsütésben, akkor azért nem rossz az, ha el lehet tenni télire akármilyen hatékonysággal, illetve CO2-őt vonunk ki a felesleggel a levegőből.
Inkabb egy fuzios reaktor, a napelem gyaszos a felszinen. Azokat inkabb bolygokorul kene hasznalni es mikrohullammal atvinni az energiat a felszinre.
Azért nem teljesen hülyeség ez, bár nem a diesel szarokat akarják elsősorban életben tartani.
Pl. repülőket, hosszútávú hajókat, rakétákat nem nagyon lehet (még) villanymotorral meghajtani, de azokkal is kell kezdeni valamit.

Ha meg a Marsra akarnak utazni, ott a visszaútra helyben kell előállítani a hajtóanyagot. Olajkutat pedig nem vihetnek magukkal.
A Marson van CO2 és víz van leginkább, meg napelem ha visznek magukkal.
miattatok van, hiszen mindenki fikázza a villanyos autót......
amúgy az ötlet nem rossz, ha csak co2 kell hozzá akkor abból van sok hiszen a fák egyre csak fogynak így van némi felesleg co a levegőben
már ha a levegőből vonják ki mert az lenne csak az igazán királyság
De hat ez a hiteles es mertekado HVG.
Na de gondolj bele: környezetbarát (nap, szél...) elektromos áramból kormoló gázolajat gyártani. normális?!
A németek.egészen.nagyon kitartóak ezen.a.téren, még akkor is ha tripla annyiba kerül.a müködtetése vagy kibaszottul szennyez. Vagy marketinggel vagy szoftveresen publikus formára hozzák mint a VW. Aztán ha kiborul a hülyitésük akkor találnak.másikat.
Tessék, ez egyelőre viccesnek tűnik:

https://hvg.hu/tudomany/201911...
Ennyi hülyeség mar nem vicces? Viccnek ez mar durva
Nekem az egész eddigi az volt, jókat röhögtem.
Lesz itt vmi vicces is?
Fater 70 évesen múlt ki prosztata rákban, qrva sokat dohányzott, gyerekkoromban napi 3-4 doboz munkás amíg kapni lehetett utána valami hasonló füstszűrős, gondolom az miatt lett a rák vagy ki tudja, elég sokáig húzta ahhoz a mennyiségű cigihez képest amit elszívott. Én 1 szál mentolos szofit 15 évesen egy havernál és mivel jólesett (tényleg) így soha többet nem szívtam semmit, utálom ha valami jólesik na.
Egy darabig nem , de majd hülyére verik egymást!
Okos egy kutyus lehet , becsüld meg és foglalkozz vele!
Akkor a bokszolók hülyék?
A postást és a cigányt egy kutya sem szereti szerintem ez tisztán genetika
Csak azt nem tudom, hogy a cigány kutyája az a fehér embert nem szereti, vagy a gazdáját?
Nos az a szar, hogy én még odáig sem jutottam el, hogy le akarjam tenni Egyenlőre annyit tudok kb. 6 éves korom óta, hogy káros és helytelen
Majd az akaraterő kérdése akkor jön el amikor úgy döntök, hogy lerakom azt akkor mi lesz
hát tévedsz pajtás egy sörért nem kezdek neki. Szerintem van a spejzban mindíg valami szesz maradék sörök, ajándékokból összegyűlt borok, meg pálinka viszki jéger unikum Én a nap végén nem iszok meg egy sört sem ugyanis nem szeretem az alkohol ízét tehát íze miatt nem iszok szeszt Gyakorlatilag itthon egyáltalán nem iszok semmiféle alkoholt, mert nem érzem szükségességét Berúgás nálam többnyire egy-két fórumos bulira koncentrálodik, vagy ha viszek magammal valakit horgászni ez évi egy két alkalom. Tény és való az idei fórumbuli fehérváron ritka jó teljesítménnyel sikerül fazi haveroddal. Gyakorlatilag talicskán toltak ki a vízpartról és a passzát hátuljában szállítottak haza. Mondjuk ez az egy berúgásom überelte az előz 3 évit összesen De hát ez is ritkán fordul elő. meg kell is ilyen
Tegnap óta megtanulta a kutya eloldozni magát, ez rossz hír mert kennelt kell építenem.
nem írtam ilyet, eddig csak azt harapta meg, aki engedély nélkül be akart jönni, illetve a postásokat. Az egyik szórólap osztogatónak vettünk kabátot, a postán bemutattuk az oltási könyvet. No. 1 postás benyúlt a kerítésen (bolond) a másik motorral volt, az után kiment az utcára. Nem tudod kinevelni a kutyákból hogy ne ugorjanak a postásra. Ezt ők is tudják.
Akarat erő kell hozzá, apósom 2 dobozzal szívott (több helyen rákos 3x műtötték) 40 év után letette. 2 hónapig ideges volt, de az elég veszélyes volt a környezetére nézve mert ő is bokszolt mint én...
Aki állandóan a cigire gondol nem tud a munkájára figyelni, mindegy hogy értelmiségi vagy favágó, mint a legjobb barátom. Mindent leszar, napi 20 sör, 2-3 doboz cigi tudja hogy van még 7-8 éve hátra mert az apja is 50 évesen kapitulált.
szerintem heti 2 sörtől többet iszol. Tegnap találtam meg az osztálytalálkozós buli számláját 1 sör +1 feles. Társaságba ritkán járok, motorozás után hazamegyek akkor iszok egy sört, illetve ha átjön hozzám a barátom.
elolvasom az oldalát azt lehet inkább egy veder energiaital mint a műanyag tea
Ha már meg kell dögleni legalább később a hell csak fele annyi mérget tartalmaz