Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erre mondjuk nem is gondoltam, de szerintem 100W teljesítménynél olyan meleget nem csinálhat egy sátorban.
Én 10 éve nézegetek orosz-ukrán képgyűjtő (vagy hogyan mondjam, ahol valamilyen érdekes, szép, vicces képek vannak mint a napiszar, csak szöveg nélkül) oldalakat, azon valamelyiken. Már vagy tíz van, amit rendszeresen követek, ha azt akarok kérdezni, melyiken, akkor már nemtom, de ilyen szempontból mindegy is szerintem.
Van a képhez közöd, mert irigyellek akkor.
5-ös út mellett teli van ilyenekkel az út széle
Ebből melyikük volt a magyar?
https://hu.wikipedia.org/wiki/...

Szép dolog a hazaszeretet, de hogy egy klasszikust idézzek, "ne terjesszünk már hülyeséget"

Magyarok akkus repülőt csináltak, de az is csak ilyen 15-30percig tud a levegőben maradni. Ez utasszállítónak kevés, és az óceán átrepülés is odébb van még.
https://www.magnusaircraft.com/

Sajnos az éghető üzemanyagok 10-13kWh/kg energiasűrűségéhez viszonyítva az akkuk 150-250Wh/kg -ja kanyarban sincs ehhez, főleg légi járműveken ahol sokkal kritikusabb a tömeg. Ha szerencsénk van 500Wh/kg pár éven belül lehetővé válik, azzal már lehet használható repülőt építeni, de a föld gravitációs kútjából továbbra is kémiai rakéták fognak kiemelni minket. Az űrben már jók lehet a napelemes táplálású elektromos hajtóművek. Ezek már használatban vannak jelenleg is kisebb műholdakon, és űrszondákon.
Nem kell fűtőtest, ez magában is meleg.
Hol találtad?
Hol találtad?
Biztos hogy nem utasszállitóra vagy valami.boing nagyságu teherszállitó lehet, mert azt tuti nem.viszi el.a napenergia. Többinek meg nincs jelentősége. Sajnos sokan nincsenek tisztába az energia fogalmával és ezért van az hogy a napelemet mindenre megoldásnak hiszik. Aztán mindnki hülye aki nem hiszi el.
én csak piásan láttalak eddig :-).
Mutasd.
barátomtól akart rotit venni a cigány, a 8 hetes kutya ott helyben megharapta!
napelemes repülőt több éve megcsinálták a magyarok ne terjesszünk már hülyeséget!
ezt adják a bmw-hez?
Szerinted egy ilyent magával fog cipelni, plusz egy elektromos fűtőtestet?
Igy gondolom én is, de mindig rinyálnak valamin hogy nem jó.
Fűteni kíválóak, meg a rénszarvas pásztornak elég az a pár száz watt amit leadnak.
Ez régi történet, de mindig előszedik.
Az ítélet a természetes élet végéig szól.
Mondjuk jobb helyen ezért nem életfogytiglanit kap, hanem 800évet, azt töltse ki ha tudja
Persze ez már nagyon régi eljárás, csak nagyon nem hatékony. Ezen megy a fejlesztés.
Tulajdonképen a napelem is fúziós energiát használ, szóval nem értem hol a probléma
Meg amikor azon rinyálnak hogy drága a napelem, mit szólnának bár deka urán árához, meg a hozzá tartozó fenntartási költségre?
Jó az úgy nagyban, nekünk meg jó a napelem.
De azok speciális vackok voltak, azon kívül, hogy pár tucat wattnyi energiát termeltek, nem sok egyébre voltak jók.
Oroszoknál valami megközelíthetetlen világító tornyokban voltak ilyen atomkályhák, csak már mindet ellopták a környékbeli indiánok
Én, ha bíró lennék, egy ilyen barom elém állna a beadványával a teremszolgával jól elveretném.
Szerintem itt a cikk téved
"Rosenberg „jogilag nem halt meg, erről tanúskodik jelenléte a tárgyalóteremben”.
Éppen, hogy klinikai halál állapotában jogilag halt meg nem ténylegesen Különben meg hülyeseégeken filóznak hisz a neve is tényleges életfogytiglan. Azt ez jogilag jelentheti azt, hogy ténylegesen addig marad bezárva, míg ténylegesen meghal