Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd lesz az szarabb milyen szmájlit rakol?
szabadalmaztatni kéne mint okos úttest
Hát nem tudom éves szinten melyikünk iszik kevesebbet
Ez a kijelentés egy nagy marhaság szedu Akkor ezek szerint nincs is dohányos értelmiség csak tróger
Nem vitatom semmi értelme a dohányzásnak kb. úgy mint az ember életében lévő dolgok 70%-nak ilyen pl akár a motorozás is
Szívom azt a szart 30 éve jobb lenne, ha nem szívnám ezt tudom de ettől még nem érzem magam hülyébnek nálad
vékony jég
A német és a magyar sávtartó asszisztens:
Euromotorbol van a farmer.
magyar ütőérre magyar vámpírt
Mert nincs bennetek annyi nemzeti öntudat, hogy a magyar kereskedőt gazdagítsátok!
A farmer egy hevik,sajna lecsúszik az a rohadt protektor így valahol fel kell varratnom,a kesztyű meg alpinestars és ők gyártanak malackézre is szoval jobbak,ufokezűekenk rövid lesz.
Amúgy a kesztyű is a hanyatló nyugatról jött,waldkirch-ből.
Tegnap jöttem a hanyatló nyugatról... bementem a Louisba Münchenben és rögtön az első akciós Vanucci kesztyű jó volt a kezemre... vettem meg egy akciós vanucci motoros farmert is.... a ketto együtt nem volt 50e Ft.... itthon a legolcsóbb helyen akcióban a ketto 63e Ft
Megkérdeztem... malac kezüekre nem gyártanak
dehogy hagyom.
Kell a malackezhez.
Azonnal hagyd abba, ez lehet a baj
lipton zero gree ice tea,citromos.
Te megint hülye vagy... nem tudom mit szivsz, de majd atugrok, mert qrva jó anyag lehet
Te vagy a vezér.
Volt ilyen narratíva? Mert ezt meg csak tőled hallottam... de a vicc topikba jó
Nekem mondhatod.Egy komplett rakomány szekrény jött,csak vevős.Szóval baszhatod a narratívát a sívó homokkal,dögvésszel meg válsággal.
Dehogy
Még mindig szép, okos, és kifejezetten szerény vagyok
Dógozok mint a ló,oszt itt ölitek egymast unalombol.
Valtozott valami?
Akinek az ebe másik embert megharap, azon fogják behajtani az egészségügyi költségeket, ügyvédi díjakat stb. az ebet pedig lelövik, nagyon helyesen! Aki nem tudja megnevelni a kutyáját az ne tartson kutyát! Ilyet csak a cigányok szoktak tenni! Mert az olyan "rajos", ha egy nagy döggel mászkál! Az ismerőseim -rokonaimnál levő kutyusok a kedvenceim, de azok nem úgy nőttek fel mint a gaz az árokparton, hanem foglalkoztak velük, nevelték tanították őket.!
Egész jól lát sötétben is