Ez a kijelentés egy nagy marhaság szedu Akkor ezek szerint nincs is dohányos értelmiség csak tróger
Nem vitatom semmi értelme a dohányzásnak kb. úgy mint az ember életében lévő dolgok 70%-nak ilyen pl akár a motorozás is
Szívom azt a szart 30 éve jobb lenne, ha nem szívnám ezt tudom de ettől még nem érzem magam hülyébnek nálad
A farmer egy hevik,sajna lecsúszik az a rohadt protektor így valahol fel kell varratnom,a kesztyű meg alpinestars és ők gyártanak malackézre is szoval jobbak,ufokezűekenk rövid lesz.
Amúgy a kesztyű is a hanyatló nyugatról jött,waldkirch-ből.
Tegnap jöttem a hanyatló nyugatról... bementem a Louisba Münchenben és rögtön az első akciós Vanucci kesztyű jó volt a kezemre... vettem meg egy akciós vanucci motoros farmert is.... a ketto együtt nem volt 50e Ft.... itthon a legolcsóbb helyen akcióban a ketto 63e Ft
Megkérdeztem... malac kezüekre nem gyártanak
Akinek az ebe másik embert megharap, azon fogják behajtani az egészségügyi költségeket, ügyvédi díjakat stb. az ebet pedig lelövik, nagyon helyesen! Aki nem tudja megnevelni a kutyáját az ne tartson kutyát! Ilyet csak a cigányok szoktak tenni! Mert az olyan "rajos", ha egy nagy döggel mászkál! Az ismerőseim -rokonaimnál levő kutyusok a kedvenceim, de azok nem úgy nőttek fel mint a gaz az árokparton, hanem foglalkoztak velük, nevelték tanították őket.!
Nem vitatom semmi értelme a dohányzásnak kb. úgy mint az ember életében lévő dolgok 70%-nak ilyen pl akár a motorozás is
Szívom azt a szart 30 éve jobb lenne, ha nem szívnám ezt tudom de ettől még nem érzem magam hülyébnek nálad
Amúgy a kesztyű is a hanyatló nyugatról jött,waldkirch-ből.
Megkérdeztem... malac kezüekre nem gyártanak
Kell a malackezhez.
Még mindig szép, okos, és kifejezetten szerény vagyok
Valtozott valami?