Annál a sebességnél közúton már semmiben nem vagy biztos Egyrészt láthatatlanná válsz a többi közlekedő számára se neked se nekik esélyük sincs elkerülni egy balesetet. Többnyire ezért 6 teliztem autópályán az viszonylag biztonságos és ott a többi részvevő is fel van készülve egy nálánál gyorsabban haladó járműre, közúton nincs
Ha egyszer véletlen veszel magadnak te is egy rendes motort amivel 100 fölött is tudsz közlekedni azt használod is majd érteni fogod miről beszélek
Na ez a tipikus picsás nyávogás...ennél lejjebb már nincs is Nem kell szolgálatban lennem ,mert láttam már rengeteget. És? Karambolt is...és?
Akkor most ne vezessek? Ne ernyőzzek? Rettegjek hogy mikor és mitől halok meg? Az haver nem élet....
Te figyu már...ha ennyire el akarod tartani a családod,miért cigizel?
volt itt régen egy fórumos cimbi aki ugyanígy hahotázott mint te. Ő kesztyű és bukon kívül nem hordott más védőfelszerelést, hogy 20 éve így csinálja Már nem csinálja ugy sem, most vagyok annyi idős amennyi Ő volt
Ezek szerint szombaton nem te voltál szolgálatban, nyílván a kollégáid vonultak https://www.blikk.hu/aktualis/...
Tudod mit? Leszek inkább élő fosos pina, mert meghalva nem tudom eltartani a családom
"Az 54-esen egy tanyánál voltak 1-2 ribi Jakabszállás környékén de az meg kb. 10 éve volt azóta sem láttam egyet sem " Pedig milyen sokszor jártál horgászni menet, arrafelé, hátha lesz kapás a kukacodra??!
Nagyon nem.vagy képben ami.a villamosenergiát illeti. A tantál konditól van sokkal nagyobb tárolóképességű is benne, az elektrolit kondi. De attól egy kávé se fog lefőni.
Ez a baj a sok hozzánemértővel, csak fujják a hülyeségüket mert se szine se szaga, vagy bármilyen érzékelhető jelle.zője és azt gondolják bármilyen meresztmetszet, bármilyen felület jó és ahol kicsi megterem abból mindenre jut.
messze vagyok még a nyugdíjas kortól hogy pecázzak. Gyorsan sosem estem el (legtöbb 150km/h volt karc nélkül), legutóbb 30-cal se mentem. Nem a sebesség öl hanem a hirtelen megállás. A repülés se veszélyes, csak a gyors landolás. Vegyél motort, légy férfi, halj meg úgy ahogy születtél! Nem pinával a nyakad körül, hanem vérben fürödve-üvöltve!
Nagyjából ennyi Még azt is tegyük hozzá, hogy a kisrészvényesek soxor azt sem tudják mi van a részvény mögött, mert nem érdekli őket Adják veszik egy "szakember" tanácsára aztán vagy eső vagy sár
Ez mondjuk tök alap hogy a kisrészvényesek felszólalhatnak, de úgy sem az lesz amit akarnak, de legalább az illúzió megvan mint a demokráciában. A többségi részvényesek az igazgató tanácsban vannak, és azt szavaznak meg amit akarnak. Közforgalomban soha nincs annyi részvény amivel át lehet venni a cég irányítását. A kis részvényeseknek csak a pénze kell, semmi más.
Tehát aki picit benne van, az tudja hogy tökéletesen igazat mondott. Az hogy egymás között milyen hangnemben meg hát leszarom, mert egymás között mi is ugyan így beszélünk kb. bárkiről....még a jelenlétében is
Ha egyszer véletlen veszel magadnak te is egy rendes motort amivel 100 fölött is tudsz közlekedni azt használod is majd érteni fogod miről beszélek