Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem hallgattam végig, bizonyos szint alá nem ereszkedem le, ezért nem nézek tévét sem, nincs semmilyen közösségi oldalon profilom, nem haverkodok bárkivel, bizonyos, magukat embernek nevező emberformájúakat nem is vagyok hajlandó társként kezelni, pontosabban van belőlük mondjuk összesen 2-5 személy, akiket igen.
Szerencse, hogy ezt valszleg jól láthatóan teszem és nem is keresik a társaságomat.
azt hittem voltak szaftosabb témák
Konrétan emlékezem, azon szórakoztak, hogy a sokkal-sokkal kisebb részvénnyel bíró embereket baszogatták meg mondtak róluk mindenfélét, pedig a közgyűléskor aki szót kér, vagy szavazásra akar bocsájtani valamit, akkor mindenki egyformán jogosult. És a volt dolgozó nyuggernek volt mondjuk 100 részvénye szemben a vezérigazgató mondjuk 10000 részvényével szemben, és nem hagyták amit a kis nyugger akart, utána volt szünet, és azt beszélték ki, hogy mi a rákot akar a kis nyomoronc a száz részvényével, és mindezt jelzőkkel.
Ugye sok népzenei rendezvény volt, kifelé szóló hangfalakkal, kontrollal, vonalkimenet, fejhallgatókimenet (alap) csatornánként akár, belehallgatás stb., tehát én azt hallgattam amit akartam akár bezártam a boltot és hazamentem.
Elég hülye faszi volt, volt amikor nálunk tartották a valamilyen báljukat, a tombola főnyereménye egy kis valamilyen autó volt, azt akarták feltolni a díszeterembe. Méricskéltek, hogy felfér-e, és akkor szóltam, hogy ne azt mérjék, hogy felfér-e keresztben, hanem azt, hogy a lépcső elbírja-e, de ettől függetlenül is írásba adják, hogy elviszik a balhét ha gond lesz, azt már nem ugye és lent is maradt az autó. Aztán a vörös fejű buzi viccesre akarta venni a dolgot, és a tombolás sok nyeremény között lett volna pl. wc-csésze is - meg más is - és mondta kéne segítség felhordani a nyereményt, mondtam oké, semmi gond. És mutatta nekem a wc-csészét, hogy azt kéne elsőnek, és akkor mondtam neki, azt elfelejtheti, mert bonbonos dobozt meg könyvet segítek, de ezt nem, de ha ő felviszi és utána lehozza, akkor én is felviszem.
A haver régen vett egy Peltier elemet, amikor LAN-party volt, azon hűtötte a dobozos kólát.
Amúgy szerintem fotosopp, ilyen segg nincs is.
Érdekes dolog ez, mert egy senki mint én akárhová elmehetnék mert sehol sem ismernek azt ehhez az összeghez képest fillérekért elszórakozom.
Egy közismert ember(politikus, filmsztár stb. ) viszont ezt nem teheti meg mert azonnal oda a jó híre(lásd. borkai szindróma) Az ilyen előkelőségeknek megszervezik ezt. mert hát a híresség is ember azt kefélni meg csak szeretne Azt ide nem lehet mindenféle ócska ribit benyomni aki az első adandó alkalommal telekürtöli a sajtót, hogy kivel kefélt
Persze mindíg van egy banánhéj amikor a qrva kitálal vagy neadj isten könyvet ír azt bukik mindenki
Te meg épp csak azt felejted el mondani, hogy miket hallottál
nyílván nem vitatkoznék, meg úgy sem bizonyítható, a 44 esen kecskemét után sosem volt lány pláne 5-6 nem. nyárlőrinchez közeli pihenőben áltak 1 vagy max két lány azt ennyi. Elég sokat jártam arr, még járok is tudom.
ellenben az 52-esen (dunaföldvári út) voltak többen sasfészektől indulva a 24-es km-ig 3 helyen is álltak. Vagy az 5 ösön kecskeméttől az MO-ig azt is tudom melyik részen voltak, de már évek óta eltüntek. Illetve kecskeméttől lefelé szegedig az 5-ösön csak akkor voltak amikor még megfizethetetlen volt az M5 mert a franciák kezében volt. és zsufolásig teli volt autóval Az 54-esen egy tanyánál voltak 1-2 ribi jakabszállás környékén de az meg kb. 10 éve volt azóta sem láttam egyet sem
Lehet, én nem járok gyakran.
Vannak ott azok is, vagy csak festik magukat
Az elektromos teljesítménye annyi.
Nem tudom ez konkrétan milyen meg mennyi, de az oroszok imádták a peltier elemeket.
Pl. volt nekik olyan rádió amit rá kellett húzni a petroelum lámpa övegére, és annak a fűtésével termelt annyi villanyt amivel szólt a Sokol.

Na ezek hatékonysága jó ha 10%, szóval ebből kiindulva 1kW fűtést lehet hogy tudott, szóval a sátort befűtötte (illetve a világító tornyot), de egy családi házhoz kevés.
viszont lehet a feje olyan mint egy kutyáé Bár a segge alapján volna az a póz akár milyen ronda a fej, hiszen csúnya fej ne büntessen egy jó pinát se
Tudnám értékelni én is, ha a fülekig érne a szám a csajnál..
ki ad ennyi pénzt egy ribiért?
a net teli van szebbnél szebb leányokkal akik többnyire 20 alatt elvállalnak 1-1 menetet, na az biztos hogy bevállal nagyságrendekkel olcsóbbért több napos bulikat is, mint ezek a "csúcs ribik"
ismerek olyat aki 1 milláért bevállalt egy 2 hetes nyaralást 6-8 emberrel akik azért nem kímélték egy testnyílását sem
mondjuk szerintem ettől jóval olcsóbban is bevállalta volna csak ennyit adtak neki hogy örüljön
ismerős mesélt pár dolgot erről a nyaralásról, hát néha a könnyem folyt a röhögéstől
Nem kell ide eszkortlány. Amikor még hangosítottam, akkor volt olyan, hogy a megyei volán társaság részvényesi közgyűlését hangosítottam, és amikor szünet volt, akkor a keverőn a kimenetet némítottam, de a cég vezetőségének az asztalán a mikrofonokat a fejhallgatón keresztül hallgattam ki.
Amúgy szar, szemét alakok voltak, dagadt zsírdisznó komcsiivadékok.
https://szabolcsihir.hu/bulvar...

Gyűjtsétek a lét, ha akartok valamit
kecskemét után mindig volt minimum 5-6
44 es sosem volt teli muffokkal kecskemétről haladva nyárlőrinc térségében lehetett találkozni 1-el, 2-tővel, nagy ritkán még békéscsaba előtt kb. ennyi(de az tényleg ritkán) Aztán Gyuláig semmi ott meg véget ér a 44
járok elég sokat az 5-ösön is, vagy 2-3 éve eltakarították ezeket nincs már. Egyedül ahol még szoktam látni 2-3 ribit az az 5- ös főút és az M0-ás találkozása előtti rész. Valamikor az Ócsai elkerülő is színig volt velük, de ott már leglább 5-6 éve nem láttam egyet sem
Nekem a segge alapján nagyon bejövős, szerintem a srác vigyora a sisak alatt is érzékelhető.
Mivel csak fórumos bulikon találkoztunk így nyílván nem sokat láthattál józanon
4-6 éve még a 44es teli volt olyan tuti muffokkal hogy nem is gondolta volna az ember
mondjuk nem mind volt hófehér de olyan is volt nem egy
Fehér, darázs derekú, atomseggű bulákkal? Nem lehet hogy színszűrős volt a plexid?
Persze hogy a csajt..lehet van még ott ahol az volt...
Ja, most ébredtem fel a szunyából, a képet hol találtam, vagy a csajt?